סרטון סקוואט טכניקה... (;

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
טוב טענות מה לשפר ולתקן יתקבלו בברכה..
😃
לממהרים 0:28

עכשיו התירוצים כמו תמיד
🤩
1.אני שובר מקביל הזווית צילום נמוכה (רגל של ספסל על הרצפה) אז זה יכול להראות שלא....
2.זה היה סט אחרון וזהו אין תירוצים יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה סקוואט אבל למרות מה שאתה אומר אני חושב שאתה צריך לרדת עוד טיפה , חוץ מזה הכל נראה מעולה .

• פותח/ת השרשור
אחלה סקוואט אבל למרות מה שאתה אומר אני חושב שאתה צריך לרדת עוד טיפה , חוץ מזה הכל נראה מעולה .

אחי אני יורד מספיק ובטח ששובר מקביל אני יודע שזה נראה שלא זה פשוט הזווית צילום חחחחחח
תודה רבה! 😃

חלק מהחזרות אתה לא שובר סלאש גבולי, לא משנה מה תגיד.
תדחוף ברכיים לצדדים.

• פותח/ת השרשור
חלק מהחזרות אתה לא שובר סלאש גבולי, לא משנה מה תגיד.
תדחוף ברכיים לצדדים.

חחחח אין לי מה להגיד לך... אני שובר ;)
עם לא הייתי שובר סבבה ואני תמיד מקבל ביקורות לטוב ולרע...
אבל אני שובר אז.... ואני דוחף לצדדים חזק...
עוד משהו שראית אולי?

• פותח/ת השרשור
כן שאתה לא שובר, במקום לתרץ תירוצים תנסה לשפר

חח טוב התייאשתי כבר מהוויכוח... אני תמיד בראש של משהו לא טוב אז לשפר... אבל אתם לא מוכנים להקשיב משום מה... פעם הבאה אני פשוט ידאג שמישהו יצלם אותי ולא ישים על הרצפה שתראו... גם כשהייתי עושה בטכניקה נוראית בסקוואטים הראשונים הייתי שובר מקביל... אז עכשיו??
בכל מקרה על זה כבר העירו יש עוד איזה משהו? 😃

חח טוב התייאשתי כבר מהוויכוח... אני תמיד בראש של משהו לא טוב אז לשפר... אבל אתם לא מוכנים להקשיב משום מה... פעם הבאה אני פשוט ידאג שמישהו יצלם אותי ולא ישים על הרצפה שתראו... גם כשהייתי עושה בטכניקה נוראית בסקוואטים הראשונים הייתי שובר מקביל... אז עכשיו??
בכל מקרה על זה כבר העירו יש עוד איזה משהו? 😃
כן, צלם מהצד, ומזווית שבה אפשר לראות אותך מסקוויט במראה.
אם אתה שובר, ניצחת.

אחי אני יורד מספיק ובטח ששובר מקביל אני יודע שזה נראה שלא זה פשוט הזווית צילום חחחחחח
תודה רבה! 😃
גבר אין לך מה להתבאס הסקוואט שלך יחסית לאנשים אחרים ממש טוב , מה שכן אתה לא יורד עד הסוף ,מה שיכול לעזור לך זה שתשים לב שאתה נוגע עם הירך בשוק זה גם יתן לך המון עזרה בעלייה .

• פותח/ת השרשור
כן, צלם מהצד, ומזווית שבה אפשר לראות אותך מסקוויט במראה.
אם אתה שובר, ניצחת.

זכור! חבל שלא קראתי בבוקר כי בבוקר היה לי אימון...! :D

גבר אין לך מה להתבאס הסקוואט שלך יחסית לאנשים אחרים ממש טוב , מה שכן אתה לא יורד עד הסוף ,מה שיכול לעזור לך זה שתשים לב שאתה נוגע עם הירך בשוק זה גם יתן לך המון עזרה בעלייה .

אני לא מבואס אחי אני יעלה סרטון חדש בראשון באשכול חדש 😃

תודה לכם על העזרה אנשים!

כשאתה עולה בסקוואט תשים לב שאתה דוחף מהעקבים , בחלק מן החזרות העקבים שלך עולים תקן את זה , בסה''כ בסדר חוץ מחזרה אחרונה שהברכיים קצת גולשות ואתה לא דוחף מספיק ברכיים לצדדים.

• פותח/ת השרשור
כשאתה עולה בסקוואט תשים לב שאתה דוחף מהעקבים , בחלק מן החזרות העקבים שלך עולים תקן את זה , בסה''כ בסדר חוץ מחזרה אחרונה שהברכיים קצת גולשות ואתה לא דוחף מספיק ברכיים לצדדים.

תודה אני ישים לב ויתקן!! 😃

אימון הבא 95 קילו ביום ראשון אני יצלם מזווית נורמאלית שתראו שאני כע שובר :D

העקבים לא עולים, הוא פשוט קורס בנעליים האלו.
חזרות ראשונות טכניקה מעולה, מהשלישית קצת מתחיל להתפקשש.

• פותח/ת השרשור
זה לא קפיצה גדולה מידי ? או שאתה סתם עשית לטכניקה ?

זה סרטון מיום רביעי... בשישי היה אימון שהיה 90 והיה די קל... אז בראשון 95... על של 5 רגילה 😃

העקבים לא עולים, הוא פשוט קורס בנעליים האלו.
חזרות ראשונות טכניקה מעולה, מהשלישית קצת מתחיל להתפקשש.

אני יצלם שוב מחר.... זה היה אימון גרוע כזה באתי עייף ובקושי הסתדרתי עם ה85... אבל בשישי עשיתי 90 בדי קלילות... וזה סט אחרון... אז כנראה זה יצא פשוט מפוקשש וקרסתי חחח אז אני פשוט יצלם מחר ויעלה שתתנו עוד ביקורת ואני ישים לב לכל מה שאמרתם פה...!
וגם מזווית טובה יותר בשביל השבירת מקביל... :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית