הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לעבוד בחיטוב

triplebomb

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
שלום לכולם, בזמן האחרון ממש נמאס לי לעשות את הטקסס מתוד[לא עולה במשקלים בגלל חוסר שינה עקב מרתונים של מתכונות בגרויות ומה שבניהם] ונראלי שכדי לי כבר להתחיל חיטוב ואני לא יודע איך להתאמן בו.
האם להמשיך באותה מתכונת[טקסס מתוד] או לעבור לתוכנית אחרת בזמן החיטוב[AB,FBW וכו]
משקלים בטקסס עד עכשיו:
סקוואט:147.5 5X5 [לאחד-187.5]
בנץ:112.5 5X5 [אחד-137.5]
פרס:72.5 5X5[לאחד-סביבות ה85...הפסקתי לעשות שיאים לאחד בפרס לפני חודשיים]
דדלפיט:167.5 5X1 [לאחד-190]
פוואר קלין: 85-90 3X5 [הפסקתי לפני חודשיים לעשות ועצרתי על 85, מאז התחלתי עם מתח במקום, אז אני משער שעליתי מ85..]
משקל גוף:90 קילו
גובה:1.78+-
מספר אימונים מקסימליים במכון בשבוע הוא 3, ריצות וכאלה אני ארוץ בחוץ...
מה כדי לי לעשות?[וכמה אחוזי שומן על הדרך..תמונה שניה זה מצב רפוי]
תמונה:
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpH38BRg.png
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpkInAlt.png

נערך לאחרונה:
שלום לכולם, בזמן האחרון ממש נמאס לי לעשות את הטקסס מתוד[לא עולה במשקלים בגלל חוסר שינה עקב מרתונים של מתכונות בגרויות ומה שבניהם] ונראלי שכדי לי כבר להתחיל חיטוב ואני לא יודע איך להתאמן בו.
האם להמשיך באותה מתכונת[טקסס מתוד] או לעבור לתוכנית אחרת בזמן החיטוב[AB,FBW וכו]
משקלים בטקסס עד עכשיו:
סקוואט:147.5 5X5 [לאחד-187.5]
בנץ:112.5 5X5 [אחד-137.5]
פרס:72.5 5X5[לאחד-סביבות ה85...הפסקתי לעשות שיאים לאחד בפרס לפני חודשיים]
דדלפיט:167.5 5X1 [לאחד-190]
פוואר קלין: 85-90 3X5 [הפסקתי לפני חודשיים לעשות ועצרתי על 85, מאז התחלתי עם מתח במקום, אז אני משער שעליתי מ85..]
משקל גוף:90 קילו
גובה:1.78+-
מספר אימונים מקסימליים במכון בשבוע הוא 3, ריצות וכאלה אני ארוץ בחוץ...
מה כדי לי לעשות?[וכמה אחוזי שומן על הדרך..תמונה שניה זה מצב רפוי]
תמונה:
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpH38BRg.png
http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpkInAlt.png
בחיטוב רוב הפורום ממליץ על התכנית של ביל סטאר הלינארית , http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בחיטוב רוב הפורום ממליץ על התכנית של ביל סטאר הלינארית , http://www.kilogram.co.il/259/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-bill-starr-5x5-linear-version/
בהצלחה

אוקי, כמה שאלות:
1.זאת תוכנית מסה, זה אומר שאני אעלה במקקלי עבודה גם בתקופת החיטוב? כי בדרכ לא עולים למרות שאני מכיר כמה שעלו במשקלי עבודה..
2.אני רואה פה בחירה בין פרס לבנץ, ואני רוצה לשלב אותם בתוכנית אז איך זה מתבצע? שבוע פרס שבוע בנץ או שבוע אחד פרס באימון שני ובנץ באימון שלישי ושבוע מתחלף?
3.המשקל האחרון שאני עושה בסט החמישי שווה ערך למשקל שאני עושה בסטים של ה5x5? כי אז יוצא שהעצימות יורדת, ואז יש סיכוי שאני ארד במסה לא?

נערך לאחרונה:
אוקי, כמה שאלות:
1.זאת תוכנית מסה, זה אומר שאני אעלה במקקלי עבודה גם בתקופת החיטוב? כי בדרכ לא עולים למרות שאני מכיר כמה שעלו במשקלי עבודה..
2.אני רואה פה בחירה בין פרס לבנץ, ואני רוצה לשלב אותם בתוכנית אז איך זה מתבצע? שבוע פרס שבוע בנץ או שבוע אחד פרס באימון שני ובנץ באימון שלישי ושבוע מתחלף?
3.המשקל האחרון שאני עושה בסט החמישי שווה ערך למשקל שאני עושה בסטים של ה5x5? כי אז יוצא שהעצימות יורדת, ואז יש סיכוי שאני ארד במסה לא?
1. זאת תכנית יותר שמשמרת משקלי עבודה ויותר קלה מאשר טקסס וss שאיתם אתה לא תצליח לעשות חיטוב כי הן קשות מידי , יש כאלה שעולים איתה קצת משקלים בחיטוב אבל לא יותר מידי
2.אני חושב שלא כדאי לך לשלב , לדעתי תמשיך עם הפרס כי עיקר התכנית לשמר את המשקלים שלך מהמסה האחרונה , ככה שאם תתחיל בנס בשיפוע חיובי כמו שאתה רוצה זה יגרום לתוצאה שלילית
3. לא הבנתי תשאלה

מאוד ממליץ על הליניארית בחיטוב.
וכן עולים במשקלי עבודה, אני לדוגמא אף פעם לא עשיתי תכנית מסה והתחלתי מהתכנית הזאת והגעתי למשקלים של
165 סקוואט
170 דדליפט
105 בנץ 60 פרס
90 חתירה
כולם חמישיות, וזה תוך כדי חיטוב קיצוני.

בקיצור מומלץ

אהה וד''א אתה תרד במסה תרצה או לא תרצה ..

1. זאת תכנית יותר שמשמרת משקלי עבודה ויותר קלה מאשר טקסס וss שאיתם אתה לא תצליח לעשות חיטוב כי הן קשות מידי , יש כאלה שעולים איתה קצת משקלים בחיטוב אבל לא יותר מידי
2.אני חושב שלא כדאי לך לשלב , לדעתי תמשיך עם הפרס כי עיקר התכנית לשמר את המשקלים שלך מהמסה האחרונה , ככה שאם תתחיל בנס בשיפוע חיובי כמו שאתה רוצה זה יגרום לתוצאה שלילית
3. לא הבנתי תשאלה
אחד המנהלים פה, אלכס (coldfire) המהולל (זה ששונא כל יצור חי) ירד 20 ק"ג משקל גוף בחיטוב ועלה 30 ק"ג סקוואט (והוא כבר לא היה מתאמן מתחיל בכלל). בדרך כלל הרוב עולים במשקלים בחיטוב, לא ידוע למה לפי מיטב הבנתי. לכן הגיוני שאת MadCow הוא ישרוד ויתקדם. אם לא- שינסה לפחות.

• פותח/ת השרשור
3. לא הבנתי תשאלה

מאוד ממליץ על הליניארית בחיטוב.
וכן עולים במשקלי עבודה, אני לדוגמא אף פעם לא עשיתי תכנית מסה והתחלתי מהתכנית הזאת והגעתי למשקלים של
165 סקוואט
170 דדליפט
105 בנץ 60 פרס
90 חתירה
כולם חמישיות, וזה תוך כדי חיטוב קיצוני.

בקיצור מומלץ

אהה וד''א אתה תרד במסה תרצה או לא תרצה ..

אחד המנהלים פה, אלכס (coldfire) המהולל (זה ששונא כל יצור חי) ירד 20 ק"ג משקל גוף בחיטוב ועלה 30 ק"ג סקוואט (והוא כבר לא היה מתאמן מתחיל בכלל). בדרך כלל הרוב עולים במשקלים בחיטוב, לא ידוע למה לפי מיטב הבנתי. לכן הגיוני שאת MadCow הוא ישרוד ויתקדם. אם לא- שינסה לפחות.

ציטטתי את כולכם כדי שתגיבו לי...
שתי שאלות:
א.barbell row -חתירה?
אפשר להחליף בפוואר קלין?
ב.הסקוואט שלי הוא 147.5 ל5X5, זאת אומרת שלפני התוכנית הזאת אני עושה 5 סטים כאלה:
1. 60% מ147.5
2. 70% מ147.5
3. 80% מ147.5
4. 90% מ147.5
5. 100% מ147.5 שזה אומר שבסט הזה אני עושה 147.5 לחמישיה

נערך לאחרונה:
ציטטתי את כולכם כדי שתגיבו לי...
שתי שאלות:
א.barbell row -חתירה?
אפשר להחליף בפוואר קלין?
ב.הסקוואט שלי הוא 147.5 ל5X5, זאת אומרת שלפני התוכנית הזאת אני עושה 5 סטים כאלה:
1. 60% מ147.5
2. 70% מ147.5
3. 80% מ147.5
4. 90% מ147.5
5. 100% מ147.5 שזה אומר שבסט הזה אני עושה 147.5 לחמישיה
א. כן. למען האמת? מומלץ לעבור ל-PC, תרגיל מעולה והוא באמת עדיף (אבל גם החתירה מעולה)
ב. כן.
תקרא את המאמר, הוא מסביר מעולה ויש לך כאן את קובץ ה-EXCEL שאתה פשוט מכניס משקל וזה מחשב לך את כל מה שאתה צריך לעשות בתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית