עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן לא השתמשתי עד עכשיו בארימידקס שיש לי. נשאר לי עוד פחות מחודש ככה שאתחיל עם כדור שלם (0.5) כל יום אחר. אני מניח שאם הייתי משתמש לכל אורך הסייקל התוצאות היו נמוכות יותר? בכל זאת לא חוויתי שום תופעות לוואי חוץ מאגירת נוזלים(גם בפנים) וחם לי כל הזמן ומרגיש לפעמים כאילו הכניסו לי את הראש לתנור וזה בא בגלים כאלה(גלי חום ??)
אחכה שכל הבדיקה תתעדכן באתר ואעלה תמונה נוספת. תודה!
אביעד אם אין לי ארימדיקס הייתה ממליץ על שימוש של טמוקסי או כלומיד בזמן הסייקל בנוסף לפי סי טי?
האם פרווירון נותן משהו בנושא?
אם אין לך תופעות לוואי חריפות לא.
פרווירון יעלה את רמות הטסט' החופשי ויש לו יכולות טובות מטסט' להיקשר לרצפטורים אנאובליים מה שאומר יותר טסט' זמין לתהליכי בניית שריר.
בנוסף, פרווירון הוא בעצם DHT ויש לו יכולות גבוהות להיקשר לאנזים ארומטאז מה שבעצם יכול להיות יעיל בצמצום המרת טסט' לאסטרוגן.
תודה לכולם, יש לי עוד שאלה קטנה: יש לי נולבדקס שאני יודע את המינונים וגם HCG ,
הבעיה ב-HCG, שקיבלתי איתו רק אמפולה אחת נוספת של מים לערבוב של 1מ"ל, זאת אומרת 5000UI בזריקה אחת! שאני יודע שעדיף להזריק במהלך הסייקל
אבל הפעם זה כבר לא יצא, האם הזריקה הזאת תעזור? והאם לקחת אותה בזמן ה-PCT?
מה זה סייקל ראשון? רק טסט'? במה מדובר?
בכל אופן אל תזריק את כל ה5000 במכה אחת זה סתם גורם לפעולה הפוכה ממה שאתה מנסה לעשות, אתה מציף את המערכת בLH.
אתה רק רוצה "להתניע" את המערכת.
אז כמה אמפולות אתה אומר שצריך ? כל שבוע אמפולה ? למשך חודש ?למה לא להזריק את כל האמפולה בבת אחת (אגב אמפולה אחת לא מספיקה.) ההפך עם הוא לא לקח במהלך הסייקל הוא חייב לקחת בבת אחת את האמפולה וכמו שאמרתי אחת לא תספיק פה...ועוד יותר מכך...עם רמות הפרולקטין והאסטרגן שיש לו אז על אחת כמה וכמה...אני הייתי משלב גם ארימידקס במהלך ה PCT ואנטי\חוסם פרולקטין...אחרת יקח לו המון זמן להתאושש כמו שצריך....שוב מקרה קלאסי ללמוד ממנו איך לא לעשות טעויות בתיכנון הסייקל ולהכין את הכל מראש!
הסייקל הוא טסט בלבד! 500mg בשבוע. בכל מקרה, קראתי גם הרבה שבמידה ולא מופיעות תופעות לוואי הרבה אנשים לא משתמשים בכלום במהלך סייקל שכזה, ומהסיבה הזאת לא השתמשתי בארימידקס. עכשיו אני לוקח כדור שלם(חצי מ"ג) כל יום אחר ואני מניח שזה אמור להוריד את רמת האסטרוגן במידה ניכרת.
תכננתי הכל מראש רק לא לקחתי בחשבון את המים שצריך ל-HCG(חשבתי שיגיעו עם האבקה והגיעה רק אמפולה אחת).
שאלה נוספת שמטרידה אותי חח..
הסייקל כאמור הוא סייקל מסה ואני עדיין יחסית חטוב הייתי אומר 10-11%, אבל מתכנן בכל מקרה להוריד באחוזי שומן ל 7-8%. האם כדאי להתחיל בחיטוב מיד אחרי הזריקה האחרונה או להמשיך באותו תפריט כחודש-חודש וחצי, ולחכות מעט עד שהמשקל יתאזן ואראה איפה אני עומד ואז להתחיל בחיטוב.
אני פשוט חושש שאם אתחיל חיטוב מיד כשהגוף רק מתחיל להתאושש אני אאבד שריר בקצב מהיר מאוד. מהניסיון שלכם מה כדאי לעשות? תודה וסליחה על החפירה