הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
לאחרונה המוט התחיל להחליק לי בדדליפט, זה ממש מציק וזה פוגע לי בכל הטכניקה כי אני עסוק
כל הזמן בלדאוג שהמוט לא יפול לי באמצע החזרה, בנוסף לזה אני גם מתקשה לעלות משקלים
השיא שלי כרגע עומד על סביבות ה-75ק"ג והגב יכול יותר אבל אני לא מצליח להעלות את המשקל
כי זה פשוט מתחיל להחליק .

אני לא יכול להשתמש במגנזיום כי הם אומרים שזה מלכלך...
יש לכם הצעות כלשהן ?

תשתמש במגנזיום. אם הם אומרים שזה מלכלך תביא איתך מגבונים לחים לתינוקות ותנגב צ'יק צ'אק את המוט ומה שהתפזר על הרצפה זה לוקח רק כמה שניות. עדיין לא מרשים? תמצא חד"כ נורמלי.

• פותח/ת השרשור
תשתמש במגנזיום. אם הם אומרים שזה מלכלך תביא איתך מגבונים לחים לתינוקות ותנגב צ'יק צ'אק את המוט ומה שהתפזר על הרצפה זה לוקח רק כמה שניות. עדיין לא מרשים? תמצא חד"כ נורמלי.
אני אבדוק את זה, תודה .
תעבור למשולבת.
אני ניסיתי גם את המשולבת וגם לא ממש עוזר .. היד מזיעה וזה פשוט מחליק.

יש משחת מגנזיום. ראיתי הרבה פידבקים טובים על הדבר הזה אבל אפשר להזמין את זה רק בחול לא מצאתי עד עכשיו חנות שמוכרת את זה בארץ.
יתרון שזה לא מלכלך ,אבל הבעיה היחידה שצריך להיזהר שלא יכנס בטעות לפה כי זה רעיל.

אפשר בHOOK GRIP להרים משקלים גבוה גם בלי מגנזיום
בכל מקרה תצטרך מגנזיום בשלב זה או אחר, תעשה את זה בשקט ותנקה אחריך, כמו שכולם עושים

אפשר בHOOK GRIP להרים משקלים גבוה גם בלי מגנזיום
בכל מקרה תצטרך מגנזיום בשלב זה או אחר, תעשה את זה בשקט ותנקה אחריך, כמו שכולם עושים
רק חבל שבהוק גריפ האגודל שלי מתפוצץ.

גם בסטים הכבדים יותר?
וואלה? אז שווה לסבול לא?
ננסה.
הניסיון שלי:
אני התחלתי לעשות ראק פולס בהחלפה עם דדליפט כי הדדליפט הכבד נתקע באזור ה190 ל5 בגלל קושי בנעילה.
אמורים לעשות את התרגיל באחיזה רגילה לא משולבת כמובן.

התחלתי מ195, פעמיים ראשונות היו שטפי דם וכאב מאוד בסט עצמו- לרמה שלא יכולתי לסיים את הסט בהוק כי זה הפריע
כשהגעתי לפעם הרביעית בערך כבר הצלחתי ולא כאב בכלל- האגודל הסתגלה לזה.
רק להבהרה הסט שלי ארוך בצורה משמעותית מסט של דדליפט כי יש לי רעידות מההאמסטרינגס ותקיעה של כמה שניות בניתוק בחזרות האחרונות כי אני מתחיל את הסט בדיוק מהנקודה הכי חלשה שלי בדדליפט מתחת לגיד של הפטלה.
ככה שיש הרבה עומס, משמעותית יותר מדדליפט ועדיין ההוק לא אכזבה אותי.

עכשיו הגיעו לי רצועות אז בסטים הכבדים אני משתמש בהן כי ב200 קילו בסט עבודה בחזרה שלישית-רביעית גם ההוק נפתח לי ומפריע להחזיק, אבל ב160-190 אני משתמש בהוק בלי בעיה
אגב אין לי כף יד גדולה מאוד, ואני משתמש רק במגנזיום בלי שום חבישות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית