הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המשך הדרך בחיטוב

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
אוקיי אז ככה התחלתי חיטוב בתאריך: 5.1.13 במשקל 76 ק"ג (גובה: 1.73~)
היום אני שוקל 73.2 ק"ג ~
התפריט שלי כרגע עומד על 2100 קלוריות בערך שמתוכם 110 גרם פחמימה..
עכשיו רציתי לשאול האם קצב הירידה הוא בסדר?
לכמה ק"ג לשאוף לרדת בשבוע?
האם אני יכול לבצע העמסת פחמימות אחרי שעברו 24 ימים? (למרות הכמות הלא קטנה של הפחמימות)
אם כן לבצע העמסות, על כמה קלוריות לעמוד? ועל כמה גרם פחמימה מתוכם? (יש יותר מדי דעות לגבי זה ורציתי להתייעץ)
4 פעמים בשבוע אימונים אנאירוביים ו 2 פעמים בשבוע אימוני אירובי.
כל כמה זמן להפחית בקלוריות? אם אני נתקע כל שבוע או אם אני נתקע כל שבועיים?

תודה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מישהו? זה ממש חשוב, אני מתלבט אם להתחיל עכשיו העמסה או להמשיך בתפריט חיטוב..

חסרים מלא פרטים:
איך נראה התפריט
איזה דיאטה עשית לפני

בכללי 24 יום זה המון זמן בלי העמסה

• פותח/ת השרשור
מבחינת ערכים אתה מדבר לא?:
2100 קלוריות
פחמימות 110 גרם
שומנים 90 גרם
חלבון 190 גרם

לא עשיתי שום דיאטה לפני, אני הייתי במאסה, עשיתי שבוע נייטרלי ואז התחלתי לקצץ קלוריות מפחמימות

דיאטה= משטר אכילה
זה לא בהכרח אומר חיטוב
התכוונתי איזה מאסה עשית? עתירת פחמימה? אגרת הרבה נוזלים?
מה הא.ש שלך?
תביא את כל הפרטים לפני שאתה פותח פוסט

• פותח/ת השרשור
כן הייתה מסה עתירת פחמימות, היו שלבים שכבר אכלתי בלי תפריט כי לא הצלחתי לעלות במשקל.. כמובן שהקפדתי על חלבון.
אגרתי יחסית הרבה נוזלים אבל אני רואה שלאט לאט זה מתחיל לרדת.
האחוז שומן שלי אני מעריך 16~

הBMR שלך הוא 2138..
מה שאומר שטכנית לפיו אתה בגרעון של 38 קלוריות (לא מחשבים קלוריות לפי RMR)

[/B]
למה לא? אולי פה כנראה הטעות שלי.. 😵
אני לפחות לא עושה את זה

קרא את משוואת האנרגיה בגופנו ואולי זה יתן לך קצת הסבר (ליאור כל הזמן מפנה למאמר הזה שהנושא עולה)

במאמר בפורטל שיש חישוב לפי חילוף חומרים אז זה מחשב לך פחות או יותר את האנרגיה שהגוף מבזבז על פעילויות כמו פירוק האוכל וכ'ו..
להחשיב את האימון בתור שריפת קלוריות ובהתאם לזה להוסיף קלוריות (בחיטוב) לדעתי זו טעות ואני אישית לא עושה את זה

כמובן שיש מקרים קיצוניים

נערך לאחרונה:
אני לפחות לא עושה את זה

קרא את משוואת האנרגיה בגופנו ואולי זה יתן לך קצת הסבר (ליאור כל הזמן מפנה למאמר הזה שהנושא עולה)

במאמר בפורטל שיש חישוב לפי חילוף חומרים אז זה מחשב לך פחות או יותר את האנרגיה שהגוף מבזבז על פעילויות כמו פירוק האוכל וכ'ו..
להחשיב את האימון בתור שריפת קלוריות ובהתאם לזה להוסיף קלוריות (בחיטוב) לדעתי זו טעות ואני אישית לא עושה את זה

כמובן שיש מקרים קיצוניים
אני לא מדבר על להוסיף את הקלוריות של האימון, אני מדבר על ההכפלה של הBMR כפול 1.2.
אתה בעצם אומר שלא?

ליאור הביא לי את המאמר כמה פעמים, אבל עדיין זה "בלתי חשיב" ולא מובן ממש.

אני לא מדבר על להוסיף את הקלוריות של האימון, אני מדבר על ההכפלה של הBMR כפול 1.2.
אתה בעצם אומר שלא?

ליאור הביא לי את המאמר כמה פעמים, אבל עדיין זה "בלתי חשיב" ולא מובן ממש.
בנוסחאות מסוימות אתה עושה 1.2
בנוסחא הזאת אם זכור לי נכון,אין צורך

המשוואה מובנת - היא דורשת ירידה יותר לפרטים. ומפרטת את הרכיבים במאזן האנרגיה בזמנו חישבתי את המשוואה וזה יצא לי קרוב ל RMR (עם מקדם 1.25) עם עוד כ5 אחוז קלוריות יחסית לחישוב הרגיל עם מקדם 1.2.

החישוב הוא מקורב ודרך טובה לדעת את התחזוקה למי שאין סבלנות לקחת RMR עם המקדם המתאים (למרות שזו לא הדרך המדויקת) לספור קלוריות לאורך כמה ימים ולראות לגבי עליית במשקל. אני משוכנע שיש עוד אפשרויות.

• פותח/ת השרשור
אני לפחות לא עושה את זה

כמובן שיש מקרים קיצוניים
האמת שמה שאתה אומר לי זה פעם ראשונה שאני שומע את זה ואני לא מעט בתחום..
איך חישבת את זה?
אני בדרך כלל מחשב רגיל BMR באחד מהמחשבונים באינטרנט וכופל ב 1.2 בערך, לא מוסיף קלוריות של אימוני משקולות כי זה זניח לדעתי אבל מוסיף של האירובי שאני עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית