הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך

shells

משתמש מתחיל
83
1
נק' מוניטין:
7
83
1
סקוואט 50קילו בSS שבוע ראשון
חזרה אחרונה והרגשתי שהטכניקה גרוע בניגוד לקודמות משהו לא נראה טוב בגב תחתון אבל אני לא יודע על מה להצביע אז אני ישמח עם תעזרו לי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה שאתה מנסה לעשות LB , תסתכל למטה (2 מטר מלפנייך בערך), תרד בצורה יותר מבוקרת(לא לרדת לאט אך מצד שני גם לא ליפול בבום) ותרים מרפקים אני לא מבין איך לא כואב לך בפרק כף היד.

• פותח/ת השרשור
מה זה השילוב הזה של HB וLB באחיזה? 😣
ככה אמרו לי לעשות ,
אתה יכול להסביר לי איך האחיזה אמורה להיות ?
נראה שאתה מנסה לעשות LB , תסתכל למטה (2 מטר מלפנייך בערך), תרד בצורה יותר מבוקרת(לא לרדת לאט אך מצד שני גם לא ליפול בבום) ותרים מרפקים אני לא מבין איך לא כואב לך בפרק כף היד.
אוקי תודה, כן אני מנסה לעשות LB ואני ינסה לרדת בצורה מבוקרת
אבל אני לא מצליח להרים את המרפקים זה לא אפשרי לא יודע למה..

תתחיל לתקן מהאחיזה במוט. שאתה נכנס מתחתיו תכנס מכווץ ואל תתן לכלום שם לזוז כל הסט. אם במהלך הסט המוט זז, המרפקים נופלים, הגב מתעגל וכו', תחזיר את המוט לראק ותעצור את הסט, כי אחרת אתה מחזק את הבעייה. אל תתן לכלום לזוז. אתה כרגע שאנן מדי כשהמשקל לא מועך אותך, אז תפסיק עם זה ותהיה מכווץ אחושילינג. מהחימום עד לסט העבודה.

חוץ מזה תסתכל יותר למטה.

• פותח/ת השרשור
תתחיל לתקן מהאחיזה במוט. שאתה נכנס מתחתיו תכנס מכווץ ואל תתן לכלום שם לזוז כל הסט. אם במהלך הסט המוט זז, המרפקים נופלים, הגב מתעגל וכו', תחזיר את המוט לראק ותעצור את הסט, כי אחרת אתה מחזק את הבעייה. אל תתן לכלום לזוז. אתה כרגע שאנן מדי כשהמשקל לא מועך אותך, אז תפסיק עם זה ותהיה מכווץ אחושילינג. מהחימום עד לסט העבודה.

חוץ מזה תסתכל יותר למטה.
אין בעיה תודה רבה,
הבנתי את הבעיה ראיתי עכשיו כמה סרטונים והם החזיקו את המוט באחיזה רחבה ואני ממש הייתי קרוב ובגלל זה כנראה לא הצלחתי להרים מרפקים ולכווץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית