הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב מתכון שייק חלבון ללא אבקה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
יש בעולם הזה שייק חלבון/מאכל עם מנת חלבון טובה, מינימום פחמימה ושומן (ולא, 150 גרם שומן, 250 גרם פחמימה ו-50 חלבון זה לא טוב עחי, גם 20 חלבון 20 פחמיעמה ו-10 שומן לא, טוב עחי?) בלי אבקה? אוכל מוצק מאילוצים...
אני לא מחפש 25 גרם חלבון 0 שומן ו-0 פחמימה עם טעם גן עדן, אבל 5 שומן 10 פחמימה 25-20 חלבון יהיה אחלה, ועם טעם בין טוב למעולה יהיה חלום (ולא, טונה זה לא טעים) :hoel

ג׳לטין

חביתה מחלבוני ביצה (אפשר להוסיף ביצה שלמה) וגבינה צהובה 5% שומן קצת פטרוזיליה ויש לך אחלה של דבר .
דוגמא לחביתה :
5 לבן של ביצה.
ביצה שלמה.
2 פרוסות גב''צ 5%.
קצת פטרוזיליה או כל עלה אחר אהוב .

ערכיים תזונתיים :

חלבון:40גרם.~~
פחמימות:1(אפילו פחות).~~
שומן:8.3~

טוב עחי ?;aagtwq

• פותח/ת השרשור
http://www.foodsdictionary.co.il/Products/18/%D7%92%2560%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9F%20%D7%98%D7%94%D7%95%D7%A8
צוחק כמובן.
חזה הודו עם טיבול טוב זה מאוד טעים. חזה עוף גם על אותו עקרון.
תודה רבה, לא חשבתי על בשר...
אני כבר מתחיל לחשוב על זה ברצינות :(
חביתה מחלבוני ביצה (אפשר להוסיף ביצה שלמה) וגבינה צהובה 5% שומן קצת פטרוזיליה ויש לך אחלה של דבר .
דוגמא לחביתה :
5 לבן של ביצה.
ביצה שלמה.
2 פרוסות גב''צ 5%.
קצת פטרוזיליה או כל עלה אחר אהוב .

ערכיים תזונתיים :

חלבון:40גרם.~~
פחמימות:1(אפילו פחות).~~
שומן:8.3~

טוב עחי ?;aagtwq
מעולה עחי
תודה רבה, אנסה את זה 😃

כשחושבים על זה, מה רע בג'לטין?

כשחושבים על זה, מה רע בג'לטין?
אם אני לא טועה לא מומלץ שיותר מ30% מהחלבון שלך יבוא משם , משה בעבר פרסם פה את כמות חומצות האמינו שיש בחזה עוף לעומת ג'לטין והיה שם הבדל כפול (אם אני לא טועה) אני לא מוצא כרגע את הפוסט.

לפי מה שאני זוכר בגלטין אין כמעט חומצות אמינו חיונות.

אם אני לא טועה לא מומלץ שיותר מ30% מהחלבון שלך יבוא משם , משה בעבר פרסם פה את כמות חומצות האמינו שיש בחזה עוף לעומת ג'לטין והיה שם הבדל כפול (אם אני לא טועה) אני לא מוצא כרגע את הפוסט.
לא הבדל כפול, אלא שהחומצות האמיניות שבאות מהחזה ע!ף, עדיפות עליו.
גם אני בזמנו חשבתי על ג'לטין, אף פעם לא באמת עשיתי עם זה משהו.
מה הטעם של זה?

אין לזה טעם נראה לי... איכ

• פותח/ת השרשור
רגע, ג'לי = ג'לטין, לא?
ג'לי בטעם תות = מעדן...

ג'לטין זה ג'לי בלי הטעם כלומר רק לתת מרקם וכאלה.

Back
למעלה תחתית