הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB/FBW בחיטוב

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

אני מתכנן לסיים SS בחודש הקרוב ולעבור לחיטוב..
ראיתי שרובכם ממליצים פה על לינארית לחיטוב אחרי SS, אבל אני קצת מיציתי את הסקוואט כל אימון. זה גם שוחק וגם כמעט נפצעתי אז אני רוצה לתת מנוחה ולהשקיע יותר בפלג גוף עליון. צברתי אחלה נפח וכוח לרגליים ב-SS

מה אתם אומרים על AB/FBW לחיטוב? או כיוון אחר בכלל?

ואם אנשים בכל זאת ממש ממליצים על לינארית, יש מצב לערוך בה כמה שינויים על מנת להתאים אותה למה שתיארתי?

תודה רבה לעוזרים!

לך על הלינארית.
זה לא "שוחק" ואם כמעט נפצעת אז הטכניקה שלך לקוייה.
נפח בחיטוב לא יהיה לך, תתמקד בנתיים בלצבור עוד כוח.

אבל לפני הכל, מה זה "מתכנן לסיים"? אתה לא יכול לעשות דבר כזה, SS עושים עד שנתקעים.

• פותח/ת השרשור
לך על הלינארית.
זה לא "שוחק" ואם כמעט נפצעת אז הטכניקה שלך לקוייה.
נפח בחיטוב לא יהיה לך, תתמקד בנתיים בלצבור עוד כוח.

אבל לפני הכל, מה זה "מתכנן לסיים"? אתה לא יכול לעשות דבר כזה, SS עושים עד שנתקעים.
כן אני יודע שהייתה לי טכניקה לקויה, תיקנתי את זה אבל אני עכשיו מעדיף לתת לגב מנוחה קצת לפלג גוף תחתון כי אני לא רוצה לאמץ אותו יותר מידי.
ומתכנן לסיים זה כי קצת הגזמתי עם המסה, התחלתי טיפה להגזים עד שהתחלתי לעשות תפריט ועשיתי סוג של אכול כפי יכולתך.. אז לדעתי אני כבר מגזים עם האחוז שומן ואני רוצה לחטב קצת. מקסימום עושה SS שוב במסה הבאה, לא מדאיג אותי כרגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית