הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

FBW למתחילים

Eviataraz

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
היי, אשמח לעזרה בתכנית FBW למתחילים:

רגליים-
סקאווט - 3X8

חזה-
בנץ' פרס 3X6.

גב-
חתירה עם מוט \ דמבלים - 3X8 או בכלל עדיף 3X6?

כתפיים-הרחקות לצדדים 2X15 \ פרס (עם דמבלים) - 3X10 - מה עדיף? איזה תרגיל?

יד קדמית:
2X15 מוט W

יד אחורית
פולי באחיזה צרה 2X15

תאומים
2X15

בטן:
במכונה

שוקל להוסיף-
פרפר - 2X8
פולי עליון - 3X10
כפיפת ברכיים / פשיטת ברכיים 2X15 - כל אימון לסירוגין.

מה דעתכם?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מתאמן מתחיל, שוקל 88, המטרה להוריד לאזור ה77 תוך כדי עלייה קטנה במסת שריר.

נערך לאחרונה:
6 או 8 חסרות לא ישנה יותר מידי כל עוד העומס גבוה (חזרה או שתיים לפני כשל). דווקא את ה-15 חזרות הייתי מוריד לאזור ה-8-10 כי זה קצת מיותר ולא הרגשה כיפית במיוחד.

התוכנית הזו כנראה תעבוד אבל מרגיש שאין מספיק נפח. כנראה עם הזמן תרצה להוסיף תרגילי עזר עוד איזה 2 סטים לגב, רגליים וגב (כל אחד בנפרד) עם תרגיל עזר כלשהו (זה לא באמת משנה איזה).

כתפיים-הרחקות לצדדים 2X15 \ פרס (עם דמבלים) - 3X10 - מה עדיף? איזה תרגיל?
עדיף לחיצת כתפיים כתרגיל עיקרי והרחקה לצדדים כתרגיל עזר השלמה

יש לך כאן תוכניות אימון לדוגמה:

• פותח/ת השרשור
6 או 8 חסרות לא ישנה יותר מידי כל עוד העומס גבוה (חזרה או שתיים לפני כשל). דווקא את ה-15 חזרות הייתי מוריד לאזור ה-8-10 כי זה קצת מיותר ולא הרגשה כיפית במיוחד.

התוכנית הזו כנראה תעבוד אבל מרגיש שאין מספיק נפח. כנראה עם הזמן תרצה להוסיף תרגילי עזר עוד איזה 2 סטים לגב, רגליים וגב (כל אחד בנפרד) עם תרגיל עזר כלשהו (זה לא באמת משנה איזה).

עדיף לחיצת כתפיים כתרגיל עיקרי והרחקה לצדדים כתרגיל עזר השלמה

יש לך כאן תוכניות אימון לדוגמה:
אוקי, התרגילים של ה15 אני יוריד ל10-12.
אבל כאילו הקישור ששלחת לי יש בכלל תרגיל מכל אחד ופחות סטים, איך זה יותר נפח?
ומתי זה עם הזמן?

אוקי, התרגילים של ה15 אני יוריד ל10-12.
אבל כאילו הקישור ששלחת לי יש בכלל תרגיל מכל אחד ופחות סטים, איך זה יותר נפח?
ומתי זה עם הזמן?

• פותח/ת השרשור
בגדול כל מה שרשמת שם דיי אני מכיר,
פשוט כמה סטים מומלץ? כמה תרגילים? מתי מספיק תרגיל אחד? מתי 2? כמה תרגילים באימון?
או בגדול מה הבעיה באימון שרשמתי.

בגדול כל מה שרשמת שם דיי אני מכיר,
פשוט כמה סטים מומלץ? כמה תרגילים? מתי מספיק תרגיל אחד? מתי 2? כמה תרגילים באימון?
אם אתה עדיין שואל שאלות כאלה זה מצביע על כך שאולי קראת אבל לא הבנת, תנסה לקרוא שוב והפעם לא בשביל לסמן וי.
אם עדיין לא תבין נסביר יותר ברור

• פותח/ת השרשור
אם אתה עדיין שואל שאלות כאלה זה מצביע על כך שאולי קראת אבל לא הבנת, תנסה לקרוא שוב והפעם לא בשביל לסמן וי.
אם עדיין לא תבין נסביר יותר ברור
קראתי, אין התייחסות למס' סטים התחלתי מומלץ, נפח מומלץ התחלתי, כמובן הבנתי איך עובד ההתקדמות והדברים שצריכים בשביל להתקדם.
אבל מה ההתחלה?

קראתי, אין התייחסות למס' סטים התחלתי מומלץ, נפח מומלץ התחלתי, כמובן הבנתי איך עובד ההתקדמות והדברים שצריכים בשביל להתקדם.
אבל מה ההתחלה?
כי זה משתנה מאדם לאדם, תתחיל ממספר ומשקל סטים שאתה בטוח שאתה יכול לעשות ולהתאושש ממנו ומשם תתקדם

לא קראתי את האימון שרשמת
אבל בגדול- תרגיל אחד-שניים לשריר, 2-3 פעמים בשבוע, ל2-4 סטים לתרגיל
זה יביא לך תוצאות, מן הסתם שיש עוד מליון דרכים שיעבדו לך, זאת פשוט דרך פשוטה לוגית
עם הזמן כשזה כבר לא יגרום לך לגדול במסה/ לשמר שריר בחיטוב תתחיל לנתח מה הפער ולתת לו מענה, בין אם זה עוד סטים ותרגילים, או כל מיני התחכמויות למיניהן
אבל בגדול מפה זה מעקב אחרי תוצאות וניסוי וטעייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית