הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה סמסונג מכינה לנו לעתיד?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,425
מנהל
נק' מוניטין:
58,702
103,264
12,425
לקראת סוף הסירטון יש דברים מדהימים:

נערך לאחרונה:
דברים מדהימים אבל הפרסומת הזאת שבסוף היא בין הגרועות שראיתי

נערך לאחרונה:
כרגע עם אייפון 4 ולא רואה בנתיים שום סיבה להתקדם לסמארטפון חדש, אבל בחיי שאין סיכוי שבעולם שהסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון כלשהו.

הטלפון נהיה ממש משעמם, לפחות בעייני אני בקרוב אמכור את האייפון שלי ויעבור לGalaxy note2 או לS3 ..
אשמח לדעת מה אתה תעשה עם הגלקסי שאתה לא יכול לעשות עם האייפון המשעמם?
כי אני מכיר הרבה אנשים שאומרים גלקסי הרבה יותר טוב ובגלל זה קניתי ויש להם שתי אפליקציות - ווטסאפ ויוטיוב

כרגע עם אייפון 4 ולא רואה בנתיים שום סיבה להתקדם לסמארטפון חדש, אבל בחיי שאין סיכוי שבעולם שהסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון כלשהו.
כן, גם אני אמרתי ועברתי לגלקסי S3. אחרי כמה חודשים התפתיתי לחזור לאייפון 5 ומאז כל פעם שאני מדליק את המסך אני מתלהב מחדש. לך תבין אנשים שרוטים..

אחרי שמתרגלתי לגודל מסך של הגלקסי 3 לא רואה את עצמי חוזר לאייפון

אשמח לדעת מה אתה תעשה עם הגלקסי שאתה לא יכול לעשות עם האייפון המשעמם?
כי אני מכיר הרבה אנשים שאומרים גלקסי הרבה יותר טוב ובגלל זה קניתי ויש להם שתי אפליקציות - ווטסאפ ויוטיוב

קודם כל המערכת הפעלה של האייפון מאוד משעממת , ץראה אץ IOS 4 ואת IOS6 ותראה שאין שום שינוי משמעותי , בגאלקסי יש את האפשרות של להחליף רום ולשנות את העיצוב של הטלפון מה שעושה אותו יותר "מעניין" וגם מהאייפון 4 עד אייפון 5 לא ראיתי איזה חידוש, מעבד יותר חזק מצלמה יותר טובה מסך יותר גדול? זה לא באמת חידוש בעייני

• פותח/ת השרשור
קודם כל המערכת הפעלה של האייפון מאוד משעממת , ץראה אץ IOS 4 ואת IOS6 ותראה שאין שום שינוי משמעותי , בגאלקסי יש את האפשרות של להחליף רום ולשנות את העיצוב של הטלפון מה שעושה אותו יותר "מעניין" וגם מהאייפון 4 עד אייפון 5 לא ראיתי איזה חידוש, מעבד יותר חזק מצלמה יותר טובה מסך יותר גדול? זה לא באמת חידוש בעייני
אתה מוזמן לראות כמה "מעט חידושים" היה בין IOS4 ל-6:
http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי הייתה מבחינת מראה.
אז לשים את מזג האוויר על מסך ה LOCK עושה לך את זה?

זה שאתה יכול להפוך את הפלאפון שלך והוא יעבור לשקט או לגעת בפלאפון אחר והוא יעביר אליו את הפלייליסט של המכשיר שלך, זה לא באמת חידוש אלא אם אתה בן 12.
אתה יכול לשחק עם העיצוב של המכשיר כמה שבא לך ברגע שאתה מתקין ג'ילברייק. לי אישית, אין מה לשחק עם העיצוב של המכשיר, אני שונא כל עיצוב שונה מסטוק, כי הוא הכי נוח, נקי ולא מעמיס על המכשיר.

יש משהו אחד שלגוגל אין וכנראה לא יהיה באופן כל כך פרודקטיבי כמו לאפל וזה נקרא iCloud.
אני שם אצלי במאקבוק ביומן משהו, הופ זה מופיע אצלי בפלאפון. אני כותב NOTE באייפד והופ זה גם אצלי בפלאפון.
איפה יש לך את זה באנדרואיד?

בחיים לא אבין למה אייפון עולה פה 4000 שקל, וגלקסי 2500
סחיטה ישראלית או שזה באמת כך..בחול המחר שלהם די דומה

כי לטעמי סמסונג מפתיעים הרבה יותר כל פעם מחדש, מאשר אפל שמוציאים מכשיר פעם בשנתיים ושהמכשיר הוא לא צעד כלכך גדול מהדגם הקודם שלהם.
דבר ראשון, הם לא מוצאים מכשיר פעם בשנתיים זה פעם בשנה אם לא פחות וזה כי יש להם רק פלאפון אחד שהם עובדים עליו.
דבר שני ויותר חשוב, בוא לא נשכח שיש להם תקציב מסוים שהם לא אמורים לעבור בשביל פלאפון.
הם לא ישימו לך שם דברים מטורפים ויעלו את המחיר לחמשת אלפים דולר. המחיר ייצור נטו של הגלקסי והאייפון הוא אותו דבר (חמש דולר הבדל לאחד מהם אני לא זוכר)
והם עומדים על 120 דולר בערך.. אין להם,לשניהם, לעלות את מחיר הייצור יותר כי זה יפגע בהכנסות.
ועוד משהו, לא ראיתי כ"כ הבדלים מדהימים בין הגלקסי 3 וקודמו .

לא יודע מה ההגדרה שלך של מערכת הפעלה משעממת , אתה רוצה שיהיה זיקוקים כל פעם שאתה מעביר דף?
אני כמעט בטוח שאין לך אייפון כי השינויים מ4 ל6 ענקיים.
דבר שני יש פריצה ואיתה אתה יכול לשנות את העיצוב של הפלאפון.
ובקשר לזה שאתה לא רואה חידוש בין אייפון 4 לאייפון 5 - אף אחד לא שם לך אקדח צמוד לראש ואמר לך שחובה לשדרג .

דבר ראשון, הם לא מוצאים מכשיר פעם בשנתיים זה פעם בשנה אם לא פחות וזה כי יש להם רק פלאפון אחד שהם עובדים עליו.
דבר שני ויותר חשוב, בוא לא נשכח שיש להם תקציב מסוים שהם לא אמורים לעבור בשביל פלאפון.
הם לא ישימו לך שם דברים מטורפים ויעלו את המחיר לחמשת אלפים דולר. המחיר ייצור נטו של הגלקסי והאייפון הוא אותו דבר (חמש דולר הבדל לאחד מהם אני לא זוכר)
והם עומדים על 120 דולר בערך.. אין להם,לשניהם, לעלות את מחיר הייצור יותר כי זה יפגע בהכנסות.
ועוד משהו, לא ראיתי כ"כ הבדלים מדהימים בין הגלקסי 3 וקודמו .

לא יודע מה ההגדרה שלך של מערכת הפעלה משעממת , אתה רוצה שיהיה זיקוקים כל פעם שאתה מעביר דף?
אני כמעט בטוח שאין לך אייפון כי השינויים מ4 ל6 ענקיים.
דבר שני יש פריצה ואיתה אתה יכול לשנות את העיצוב של הפלאפון.
ובקשר לזה שאתה לא רואה חידוש בין אייפון 4 לאייפון 5 - אף אחד לא שם לך אקדח צמוד לראש ואמר לך שחובה לשדרג .
האמת שיש לי אייפון ולפני כן היה לי אייפוד טאץ' הפריצה זה בולשיט חוץ מאינסטולוס אין שם שום דבר כמעט שימושי, רק בגלל זה אני רוצה לעבור לאנרויד לא כל פעם צריך לחכות לפרציה מערכת הפעלה פתוחה מה צריך יותר?

האמת שיש לי אייפון ולפני כן היה לי אייפוד טאץ' הפריצה זה בולשיט חוץ מאינסטולוס אין שם שום דבר כמעט שימושי, רק בגלל זה אני רוצה לעבור לאנרויד לא כל פעם צריך לחכות לפרציה מערכת הפעלה פתוחה מה צריך יותר?
אתה לא יודע על מה אתה מדבר.
אם כבר ההפך, הפריצה היא שימושית והאינסטלוס זה חרא.
ושאלתי אותך שאלה פשוטה בהתחלה - מה תעשה בגלקסי שלא יכולת\אי אפשר לעשות באייפון.... עדיין לא ענית לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית