נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
לקראת סוף הסירטון יש דברים מדהימים:
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה?כרגע עם אייפון 4 ולא רואה בנתיים שום סיבה להתקדם לסמארטפון חדש, אבל בחיי שאין סיכוי שבעולם שהסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון כלשהו.
למה?
אשמח לדעת מה אתה תעשה עם הגלקסי שאתה לא יכול לעשות עם האייפון המשעמם?הטלפון נהיה ממש משעמם, לפחות בעייני אני בקרוב אמכור את האייפון שלי ויעבור לGalaxy note2 או לS3 ..
כן, גם אני אמרתי ועברתי לגלקסי S3. אחרי כמה חודשים התפתיתי לחזור לאייפון 5 ומאז כל פעם שאני מדליק את המסך אני מתלהב מחדש. לך תבין אנשים שרוטים..כרגע עם אייפון 4 ולא רואה בנתיים שום סיבה להתקדם לסמארטפון חדש, אבל בחיי שאין סיכוי שבעולם שהסמארטפון הבא שלי יהיה אייפון כלשהו.
למה?
אשמח לדעת מה אתה תעשה עם הגלקסי שאתה לא יכול לעשות עם האייפון המשעמם?
כי אני מכיר הרבה אנשים שאומרים גלקסי הרבה יותר טוב ובגלל זה קניתי ויש להם שתי אפליקציות - ווטסאפ ויוטיוב
אתה מוזמן לראות כמה "מעט חידושים" היה בין IOS4 ל-6:קודם כל המערכת הפעלה של האייפון מאוד משעממת , ץראה אץ IOS 4 ואת IOS6 ותראה שאין שום שינוי משמעותי , בגאלקסי יש את האפשרות של להחליף רום ולשנות את העיצוב של הטלפון מה שעושה אותו יותר "מעניין" וגם מהאייפון 4 עד אייפון 5 לא ראיתי איזה חידוש, מעבד יותר חזק מצלמה יותר טובה מסך יותר גדול? זה לא באמת חידוש בעייני
אתה מוזמן לראות כמה "מעט חידושים" היה בין IOS4 ל-6:
http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history
אז לשים את מזג האוויר על מסך ה LOCK עושה לך את זה?הכוונה שלי הייתה מבחינת מראה.
אז לשים את מזג האוויר על מסך ה LOCK עושה לך את זה?
דבר ראשון, הם לא מוצאים מכשיר פעם בשנתיים זה פעם בשנה אם לא פחות וזה כי יש להם רק פלאפון אחד שהם עובדים עליו.כי לטעמי סמסונג מפתיעים הרבה יותר כל פעם מחדש, מאשר אפל שמוציאים מכשיר פעם בשנתיים ושהמכשיר הוא לא צעד כלכך גדול מהדגם הקודם שלהם.
לא יודע מה ההגדרה שלך של מערכת הפעלה משעממת , אתה רוצה שיהיה זיקוקים כל פעם שאתה מעביר דף?קודם כל המערכת הפעלה של האייפון מאוד משעממת , ץראה אץ IOS 4 ואת IOS6 ותראה שאין שום שינוי משמעותי , בגאלקסי יש את האפשרות של להחליף רום ולשנות את העיצוב של הטלפון מה שעושה אותו יותר "מעניין" וגם מהאייפון 4 עד אייפון 5 לא ראיתי איזה חידוש, מעבד יותר חזק מצלמה יותר טובה מסך יותר גדול? זה לא באמת חידוש בעייני
האמת שיש לי אייפון ולפני כן היה לי אייפוד טאץ' הפריצה זה בולשיט חוץ מאינסטולוס אין שם שום דבר כמעט שימושי, רק בגלל זה אני רוצה לעבור לאנרויד לא כל פעם צריך לחכות לפרציה מערכת הפעלה פתוחה מה צריך יותר?דבר ראשון, הם לא מוצאים מכשיר פעם בשנתיים זה פעם בשנה אם לא פחות וזה כי יש להם רק פלאפון אחד שהם עובדים עליו.
דבר שני ויותר חשוב, בוא לא נשכח שיש להם תקציב מסוים שהם לא אמורים לעבור בשביל פלאפון.
הם לא ישימו לך שם דברים מטורפים ויעלו את המחיר לחמשת אלפים דולר. המחיר ייצור נטו של הגלקסי והאייפון הוא אותו דבר (חמש דולר הבדל לאחד מהם אני לא זוכר)
והם עומדים על 120 דולר בערך.. אין להם,לשניהם, לעלות את מחיר הייצור יותר כי זה יפגע בהכנסות.
ועוד משהו, לא ראיתי כ"כ הבדלים מדהימים בין הגלקסי 3 וקודמו .
לא יודע מה ההגדרה שלך של מערכת הפעלה משעממת , אתה רוצה שיהיה זיקוקים כל פעם שאתה מעביר דף?
אני כמעט בטוח שאין לך אייפון כי השינויים מ4 ל6 ענקיים.
דבר שני יש פריצה ואיתה אתה יכול לשנות את העיצוב של הפלאפון.
ובקשר לזה שאתה לא רואה חידוש בין אייפון 4 לאייפון 5 - אף אחד לא שם לך אקדח צמוד לראש ואמר לך שחובה לשדרג .
אתה לא יודע על מה אתה מדבר.האמת שיש לי אייפון ולפני כן היה לי אייפוד טאץ' הפריצה זה בולשיט חוץ מאינסטולוס אין שם שום דבר כמעט שימושי, רק בגלל זה אני רוצה לעבור לאנרויד לא כל פעם צריך לחכות לפרציה מערכת הפעלה פתוחה מה צריך יותר?