הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה סמסונג מכינה לנו לעתיד?

אתה לא יודע על מה אתה מדבר.
אם כבר ההפך, הפריצה היא שימושית והאינסטלוס זה חרא.
ושאלתי אותך שאלה פשוטה בהתחלה - מה תעשה בגלקסי שלא יכולת\אי אפשר לעשות באייפון.... עדיין לא ענית לי
קודם כל מערכת הפעלה פתוחה ואני אוכל להעביר קבצים לטלפון בלי האייטונס המעצבן הזה, אני אוכל להוריד קבצים ישירות מהטלפון בנגיוד לאייפון שצריך את ה safari download manager ואז להעביר את הקובץ בIfile שזה סתם התעסקות מעצבנת.
באנדרויד אתה יכול להתקין מערכת הפעלה "ערוכה" עם כל מיני שידרוגים ועיצובים שונים.
באנדרויד יש אפשרות O.C למעבד (למרות שהוא יחסית מזערי)
לא כל תוכנה צריכה לעבור אישור כמו אצל אפל.
ואני יכול להמשיך את הרשימה אני לא מנסה לשכנע אף אחד למה עדיף מכשיר אנדרויד על IOS פשוט מציג את דעתי

אז לשים את מזג האוויר על מסך ה LOCK עושה לך את זה?

זה שאתה יכול להפוך את הפלאפון שלך והוא יעבור לשקט או לגעת בפלאפון אחר והוא יעביר אליו את הפלייליסט של המכשיר שלך, זה לא באמת חידוש אלא אם אתה בן 12.
אתה יכול לשחק עם העיצוב של המכשיר כמה שבא לך ברגע שאתה מתקין ג'ילברייק. לי אישית, אין מה לשחק עם העיצוב של המכשיר, אני שונא כל עיצוב שונה מסטוק, כי הוא הכי נוח, נקי ולא מעמיס על המכשיר.

יש משהו אחד שלגוגל אין וכנראה לא יהיה באופן כל כך פרודקטיבי כמו לאפל וזה נקרא iCloud.
אני שם אצלי במאקבוק ביומן משהו, הופ זה מופיע אצלי בפלאפון. אני כותב NOTE באייפד והופ זה גם אצלי בפלאפון.
איפה יש לך את זה באנדרואיד?

לי יש אנדרואיד, וכשאני שם משהו ביומן בפלאפון זה מופיע ביומן בפלאפון, ואני לא מבין למה צריך יותר מזה. למה?

קודם כל מערכת הפעלה פתוחה ואני אוכל להעביר קבצים לטלפון בלי האייטונס המעצבן הזה, אני אוכל להוריד קבצים ישירות מהטלפון בנגיוד לאייפון שצריך את ה safari download manager ואז להעביר את הקובץ בIfile שזה סתם התעסקות מעצבנת.
באנדרויד אתה יכול להתקין מערכת הפעלה "ערוכה" עם כל מיני שידרוגים ועיצובים שונים.
באנדרויד יש אפשרות O.C למעבד (למרות שהוא יחסית מזערי)
לא כל תוכנה צריכה לעבור אישור כמו אצל אפל.
ואני יכול להמשיך את הרשימה אני לא מנסה לשכנע אף אחד למה עדיף מכשיר אנדרויד על IOS פשוט מציג את דעתי
להעביר קבצים לטלפון בלי אייטונס - לא כזה ביג דיל אפשר לחשוב כולה לוחצים SYNC וזהו.
להוריד דברים ישירות לפלאפון - מה אתה מוריד שאתה צריך להתעסק עם IFILE בדיוק? אני לא מוצא שום דבר שדורש התעסקות עם IFILE.
עיצובים- סידיה
לעשות אובר קלוקינג למעבד בפלאפון זה הדבר הכי שטותי ומפגר שאפשר לעשות ואני גם כמעט בטוח שאתה לא תעשה את זה.
לא כל תוכנה צריכה אישור מאפל? נתחיל בזה שאפל סטור הרבה הרבה יותר מתקדם וכמעט אם לא כל מה שיש במרקט יש באפל סטור ולא להפך.
דבר שני אני מסתכל על זה בצורה חיובית שאפל בודקת ומעבירה אישורים על אפליקציות..
בקיצור, כל מה שהצגת לפי דעתי לא מייצג אפילו סיבה אחת שאנדרואיד יותר טוב מIOS אבל SUIT YOURSELF ...(כמו שאמרתי אני אישית מכיר המון אנשים שאומרים שגלקסי "אוכל" את האייפון אבל לא משתמשים בפונקציה אחת שונה או שמבדילה ביניהם)

נראה מעניין.
אחת הבעיות לדעתי עם הסמארטפונים (בגלל זה אני לא ממהר לרכוש) זה הגודל המאסיבי שהם מתחילים לקבל. פשוט לא נוח ללכת איתם בכיס.
עם הטכנולוגיה שהם הדגימו יהיה ניתן ליצור דברים מאוד שימושיים.

אולי יהיה אפילו ניתן "להדביק" את המסך נניח לפאנל מסויים כדי לקבל עוד אפשרויות. נניח אם אתה בנסיעה ובא לך להשתמש בפלאפון כנגן.

להעביר קבצים לטלפון בלי אייטונס - לא כזה ביג דיל אפשר לחשוב כולה לוחצים SYNC וזהו.
להוריד דברים ישירות לפלאפון - מה אתה מוריד שאתה צריך להתעסק עם IFILE בדיוק? אני לא מוצא שום דבר שדורש התעסקות עם IFILE.
עיצובים- סידיה
לעשות אובר קלוקינג למעבד בפלאפון זה הדבר הכי שטותי ומפגר שאפשר לעשות ואני גם כמעט בטוח שאתה לא תעשה את זה.
לא כל תוכנה צריכה אישור מאפל? נתחיל בזה שאפל סטור הרבה הרבה יותר מתקדם וכמעט אם לא כל מה שיש במרקט יש באפל סטור ולא להפך.
דבר שני אני מסתכל על זה בצורה חיובית שאפל בודקת ומעבירה אישורים על אפליקציות..
בקיצור, כל מה שהצגת לפי דעתי לא מייצג אפילו סיבה אחת שאנדרואיד יותר טוב מIOS אבל SUIT YOURSELF ...(כמו שאמרתי אני אישית מכיר המון אנשים שאומרים שגלקסי "אוכל" את האייפון אבל לא משתמשים בפונקציה אחת שונה או שמבדילה ביניהם)
אז אני לא חלק מהאנשים האלה ומבחינתי אפלקציות הם לא בדיוק פרמטר אבל אמרתי שכל אחד יבחר מה שטוב לא אני לא מנסה לשכנע אף אחד למה אנדרויד יותר טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית