הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיקים בעין ימין לאחר לקיחת קפאין.

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
אהלן,

זה אף פעם לא קרה לי, רק אחרי שלקחתי 2 כדורים של קפאין בפעם הראשונה בחיי התחילו להיות לי טיקים בעין ימין (טיקים הכוונה שהעין מתחילה לרעוד ל-2 שניות בקטנה, אחד המציקים)

למישהו זה קרה פעם?
לבינתיים הפסקתי את השימוש בקפאין שלא יהיו בעיות.

אהלן,

זה אף פעם לא קרה לי, רק אחרי שלקחתי 2 כדורים של קפאין בפעם הראשונה בחיי התחילו להיות לי טיקים בעין ימין (טיקים הכוונה שהעין מתחילה לרעוד ל-2 שניות בקטנה, אחד המציקים)

למישהו זה קרה פעם?
מצטער שאני לא יכול לעזור, אני בדיוק עומד לקנות כדורי קפאין, זה באמת עוזר וממריץ? תודה

אהלן,

למישהו זה קרה פעם?

לפי מה שהבנתי גם אם אתה מתחיל לרעוד בקטנה, אז לקחת יותר מיד, זה לא שזה פוגע, אבל עדיף לקחת פחות...
כנראה זה איזה משהו בעצבים, לך התחילו גם תיקים בעיין חחח, לחלק זה רעידות בקטנה, לא נראה לי משהו רציני, פשוט תקח פחות...

כנראה בגלל שזו פעם ראשונה והגוף לא רגיל.
אני זוכר שהיו לי רעידות בידיים, זה היה כזה כיף 😍

• פותח/ת השרשור
תתחילו להירגע עם מינוני התוספים ...
תנסה לקחת כדור וחצי לפני שאתה קופץל2

צודק, הייתי צריך להתחיל עם כדור וחצי לפני ה2 כדורים.
את החצי של הכדור השני לחתוך פשוט עם סכין?

תודה על העזרה.

אהלן,

למישהו זה קרה פעם?

חחח לא ציפיתי לזה, עכשיו בגללך גם לי יש תיקים בגבה השמאלית חחחח
זה לא בגלל הקפאיו, אין לי מושג למה היום התחילו לי קצת תיקים בגבה השמאלית חחחחחח (לא לקחתי קפאין) אז כנראה גם אצלך אין שום קשר לקפאין...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית