הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת מים עם קריאטין

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
בעיקרון עשיתי "סייקל" של חודש חודש וחצי בערך והפסקתי אותו לפני כשלושה שבועות .
הייתי לוקח כפית ביום (5גר'+-) אבל הפסקתי מהסיבה שצריך לשתות הרבה מים .

עכשיו אני רוצה לחזור כי זה בהחלט עזר לי כשלקחתי, העניין הוא שיש לי בעיה מבחינת צריכת מים,
אין לי בעיה לשתות הרבה פשוט אין לי את האפשרות ללכת הרבה לשירותים בבית ספר (5-6 שעות ביום)
כי כשאני מתחיל לשתות אני צריך ללכת בסביבות כל 20-30 דקות לשירותים ובשעתיים רצופות ישחררו אותי
אולי פעם אחת .

רציתי לשאול אם זה בסדר שלדוגמא ביום לימודים אני אשתה בסביבות ה-750 מ"ל ואז מהרגע שאחזור הבייתה
אני אשלים את שאר כמות המים שצריך .

ועוד משהו, אני שותה כליטר חלב ביום, להחשיב את זה עם כמות המים ששתיתי ?

כמה אתה מחשיב כ"הרבה מים"?
אתה לא אמור לשתות גלונים של מים, פשוט עם קריאטין לשתות איזה חצי ליטר יותר.
זה רק כדי שלא תתייבש.
ומה כל הסיפור? רק באימון אני שותה לפחות 3 ליטר מים.

• פותח/ת השרשור
כמה אתה מחשיב כ"הרבה מים"?
אתה לא אמור לשתות גלונים של מים, פשוט עם קריאטין לשתות איזה חצי ליטר יותר.
זה רק כדי שלא תתייבש.
ומה כל הסיפור? רק באימון אני שותה לפחות 3 ליטר מים.
אני מבין שאני לא אמור לשתות גלונים של מים אבל בכללי אני לא אחד ששותה הרבה ועם הקריאטין (בגלל שצריך לשתות)
אני שותה בסביבות ה-2.5 ליטר מים ובנוסף גם ליטר חלב- אם זה נכנס לחישוב של הצריכה היומית.

• פותח/ת השרשור
נו, אז מה הבעיה?
אין בעיה, אני הבנתי שצריך בסביבות ה-4~4.5 ליטר ביום ואני רואה שאני לא מגיע לזה, בגלל זה באתי להתייעץ.
עכשיו לא ענית לי על משהו, זה בסדר אם נגיד בזמן הלימודים (5-6 שעות) אני ישתה בסביבות החצי ליטר ואז אשלים
הכל כשאני יהיה בבית ?

אין בעיה, אני הבנתי שצריך בסביבות ה-4~4.5 ליטר ביום ואני רואה שאני לא מגיע לזה, בגלל זה באתי להתייעץ.
עכשיו לא ענית לי על משהו, זה בסדר אם נגיד בזמן הלימודים (5-6 שעות) אני ישתה בסביבות החצי ליטר ואז אשלים
הכל כשאני יהיה בבית ?
כל עוד אתה לא מרגיש מיובש או סחרחורות או משהו במהלך היום, אין סיבה שלא.

בעיקרון עשיתי "סייקל" של חודש חודש וחצי בערך והפסקתי אותו לפני כשלושה שבועות .
הייתי לוקח כפית ביום (5גר'+-) אבל הפסקתי מהסיבה שצריך לשתות הרבה מים .

עכשיו אני רוצה לחזור כי זה בהחלט עזר לי כשלקחתי, העניין הוא שיש לי בעיה מבחינת צריכת מים,
אין לי בעיה לשתות הרבה פשוט אין לי את האפשרות ללכת הרבה לשירותים בבית ספר (5-6 שעות ביום)
כי כשאני מתחיל לשתות אני צריך ללכת בסביבות כל 20-30 דקות לשירותים ובשעתיים רצופות ישחררו אותי
אולי פעם אחת .

רציתי לשאול אם זה בסדר שלדוגמא ביום לימודים אני אשתה בסביבות ה-750 מ"ל ואז מהרגע שאחזור הבייתה
אני אשלים את שאר כמות המים שצריך .
כן זה בסדר
ועוד משהו, אני שותה כליטר חלב ביום, להחשיב את זה עם כמות המים ששתיתי ?
עצה שלי?
לך עם בקבוק מים לכל מקום...עצם העובדה שזה נגיד כבר גורם לך לשתות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית