הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תוכנית ABC טובה!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
שלום לכולם,
אני נמצא כרגע בבעיה.
אני מתאמן בסגנון תוכניות AB כבר המון זמן (מעל שנה).. אני מרגיש שזה מעולה לי, עבודה פעמיים בשבוע על כל שריר בגוף.
אבל אני נתקל בבעיה די גדולה - בתוכניות AB אני שם שלושה שרירים באימון - דבר שגורם לאימון להגיע לזמן של שעה-שעה ורבע, ובנוסף יש לי התנגשויות רבות:

למשל כשאני מכניס חזה וכתפיים ביחד, כמובן שאתחיל עם החזה, אבל הכתפיים נפגעות מזה והכוח שלי יורד.
אותו דבר גם לגבי רגליים- כל מה שבא לי אחרי תרגילי הרגליים (סקוואטים כבדים ולחיצת רגליים)- פשוט לא הולך לי טוב, אני מתעייף מאוד מהרגליים ואם אני עושה חזה/גב אחרי, כל הכוח שלי כבר התבזבז ואני לא מצליח להתקדם.
הציעו לי לעבוד במתכונת של "שריר גדול-שריר קטן" כל אימון (כלומר ABC), אבל הבעיה היא שאני יכול להתאמן רק 4 פעמים בשבוע (ולעיתים יוצא 3).. אני לא יודע עד כמה זה טוב ABC, כי הבנתי שתוכניות בסגנון ABC מתאימות ל-5-6 אימונים שבועיים כדי לבצע באמת גירוי רציני לכל השרירים.

AB לוקח לי שעה-שעה ורבע ויש התנגשויות רבות בין שרירים ועייפות אחרי רגליים,
אבל מצד שני אם אעבור ל- ABC אני אוכל עדיין להתאמן רק 4 פעמים בשבוע (ולעיתים רחוקות ייצא לי 3 פעמים בשבוע).

כדאי לעבור באמת ל-ABC? ובמידה וכן - אשמח אם תתנו לי קישור או תכתבו לי תוכנית ABC טובה.

תודה!

מה זה עייף אחרי רגליים?? אתה לא עשוי ממרגרינה, תיתן מה שאתה יכול וזה יספיק.
אני עושה באימון A את כל הפלג גוף עליון שלי ואין לי שום בעיה של עייפות, אולי אתה לא אוכל נכון.
בכל אופן ABC לא מתאים ל-4 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור
תרגילי רגליים מאוד מעייפים אותי.. ואם אני עושה חזה לאחר מכן, כל המשקלי עבודה שלי יורדים משמעותית ואין לי אנרגיה בכלל.
אם אכן ABC לא מתאים ל-4 פעמים בשבוע, כנראה שאמשיך במתכונת AB, אבל לא אשלב חזה ורגליים באותו האימון.
עוד עצות?

• פותח/ת השרשור
אז להישאר עם AB, פשוט להפריד את הרגליים והחזה לשני אימונים אחרים?
חשבתי על חלוקה כזאת (אף פעם לא ניסיתי):
A- חזה, יד אחורית, יד קדמית
B- גב, רגליים, כתפיים

בטח קיימת - עשיתי בזמנו תוכנית ABC שחיים נתן לי. אחת הטובות שעשיתי (עד שנפצעתי ממנה). 😃

אחרי חודשיים נפצעתי ממנה לא אתן אותה בעצמי. לדעתי היא מסתובבת לה בפורום עניין של לחפש.

זו תוכנית מאוד תובענית ואינטנסיבית - למעשה לא חושב שעברתי גיהנום כמוה באף תוכנית אחרת, אבל אין ספק אחת הטובות שהיו לי מבחינת עלייה במסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אוקיי.
ומה דעתך על הפתרון שחשבתי עליו לבעיה שלי ?

להישאר עם AB, פשוט להפריד את הרגליים והחזה לשני אימונים אחרים.
חשבתי על חלוקה כזאת (אף פעם לא ניסיתי):
A- חזה, יד אחורית, יד קדמית
B- גב, רגליים, כתפיים

אכלת את הראש עם כל החפירות הרדקור1!! SS שולט!! לשתות 8 ליטר חלב ביום ולהשלים קלוריות ב32 סניקרס!!1
אם אתה לא מבין אל תטעה אנשים.
תתרום1 עחי.
איזה אומץ יש לך לפסול סוג תוכנית... יש גם תוכניות מעבר ל-AB ו-SS שהן טובות אתה יודע.
נכון, יש את הלינארית של ביל סטאר, יש 3X3, יש טקסס מטהוד, יש את התוכנית של וסט סייד.

מה קשור יא ליצן?
אפשר להתחזק גם בתוכנית ABC לצורך העניין.
הוא הליצן?
טוב, נו, צודק- כל יום אני רואה עוד ליפטר מחזיק בשיא ארצי/יבשתי/עולמי שעושה בABC, ללא ספק ה-דבר להתחזקות.

דייייייייי בבבבקקקששששההההה דדדייייייייי

נמאס לישמוע על התוכניות כח שלכםםםםםם דייייי

תסתכל על בילדרים ולך תגיד להם לעשות תוכניות כח להגדלת השריררר
אז מה תגיד לי הם לא פיתחו מסת שריר? הם לא בריאים? הם מזריקים? אזזז ממהההה???? מייי לאאא?
בקשה די...אני מוכן להעלות תמונות של חברים שיום אחד בחייהם לא עשו תוכנית כח ולהראות לכם שרובנו נקנה באיך שהם ניראים...

בבקשה די עם זה...abc יכולה להיות אחלה תוכנית אם אתה נותן יום מנוחה לכתפיים למשל A חזה יד קידמית B רק רגליים ובטן C גב כתפיים יד אחורית...
חשוב לתת יום מנוחה לכתפיים כשעובדים בעומס כזה גבוהה...אבל ל4 פעמים בשבוע לא הייתי ממליץ על זה..תמשיך בAB תאכל טוב תישן טוב ויהיה בסדר...בכל אופן אני ממליץ להחליף לפחות סדר תרגילים מידי פעם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית