הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש ביוהימבין לפני אימון משקולות

barneystinson

משתמש פעיל
310
1
נק' מוניטין:
-12
310
1
אני נאבק בשומן עיקש כבר הרבה זמן והחלטתי לבצע את הפרוטוקולים שפורסמו בפורטל.
השאלה שלי היא כזאת - אם אני מבצע אימון משקולות ומיד אחריו את פרוטוקול 3 (10 דק' אינטרוולים+30 דק' אירובי אחר), האם זה בסדר שאקח את מנת היוהימבין היומית שלי לפני אימון המשקולות או שכבר עדיף שאקח את המנה בבוקר?
שאלה נוספת, איך אתם בד"כ מתזמנים את נטילת היוהימבין היומית שלכם (עקב הבעיתיות של החומר עם אינסולין)? בבוקר/בצהריים/בערב?

תודה.

בעיקרון לא מומלץ לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות בגלל עלייה בלחץ הדם.
עדיף לקחת את החומר בבוקר ולעשות אירובי בלבד 40-60 דקות לאחר נטילת המנה. ככה, הגוף שלך כבר במילא בצום מהלילה והדבר היחידי שתצטרך זה לחכות קצת לאחר האימון. מה שתיארתי לך כרגע, נכתב באופן מורחב בתור מקרה 1, כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359

• פותח/ת השרשור
בעיקרון לא מומלץ לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות בגלל עלייה בלחץ הדם.
עדיף לקחת את החומר בבוקר ולעשות אירובי בלבד 40-60 דקות לאחר נטילת המנה. ככה, הגוף שלך כבר במילא בצום מהלילה והדבר היחידי שתצטרך זה לחכות קצת לאחר האימון. מה שתיארתי לך כרגע, נכתב באופן מורחב בתור מקרה 1, כאן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13359
במידה ואני לא מבצע אירובי באותו יום אז אני עדיין צריך לנטול את היוהימבין 3 שעות אחרי ארוחה ולחכות אח"כ 3 שעות לפני אכילת הארוחה הבאה?

במידה ואני לא מבצע אירובי באותו יום אז אני עדיין צריך לנטול את היוהימבין 3 שעות אחרי ארוחה ולחכות אח"כ 3 שעות לפני אכילת הארוחה הבאה?
כן ובגלל זה יוהימבין זה לא חומר לכל אחד.

דופק על 220 קשה לך לנשום אתה מזיע סחרחורות מרגיש שאתה עומד להתעלף זה נראה לי מספיק בשביל שתחכים..
אני ידעתי לפני שזה לא טוב סתם רציתי לראות מה זה עושה 😣

• פותח/ת השרשור
דופק על 220 קשה לך לנשום אתה מזיע סחרחורות מרגיש שאתה עומד להתעלף זה נראה לי מספיק בשביל שתחכים..
אני ידעתי לפני שזה לא טוב סתם רציתי לראות מה זה עושה 😣
חחח הבנתי...לא הייתי מנסה בכל מקרה אבל תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית