הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן התאוששות מסייקל לסייקל

• פותח/ת השרשור ronny
  • פורסם בתאריך

ronny

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום ,
אני רוצה להבין לגבי הרצת סייקלים בשנה.
יצא לי לפגוש הרבה אנשים שמריצים 2 סייקלים בשנה , עכשיו איך שזה יוצא 3 חודש סייקל 3 חודש pct והתאוששות אז זה כבר חצי שנה , ככה שוב עוד חצי שנה שזה הסייקל השני . השאלה היא זה בריא לעשות 3 חודש התאוששות ואז להכנס שוב לסייקל ? הגוף מתאושש מספיק ? כמובן אם לקחתי hcg והכל לפי הספר ..

שלום ,
אני רוצה להבין לגבי הרצת סייקלים בשנה.
יצא לי לפגוש הרבה אנשים שמריצים 2 סייקלים בשנה , עכשיו איך שזה יוצא 3 חודש סייקל 3 חודש pct והתאוששות אז זה כבר חצי שנה , ככה שוב עוד חצי שנה שזה הסייקל השני . השאלה היא זה בריא לעשות 3 חודש התאוששות ואז להכנס שוב לסייקל ? הגוף מתאושש מספיק ? כמובן אם לקחתי hcg והכל לפי הספר ..

אווו אתה נכנס פה לתורה שלמה.
בעיקרון זה מאוד תלוי, אפילו מאוד מאוד תלוי.
הרעיון הוא דווקא לעשות סייקלים קצרים יותר (8 שב') והחלמה ארוכה יותר ואז זה אמור להסתדר לך 2 סייקלים בשנה.
אבל זה מאוד תלוי בסוג החומרים שהשתמשת בהם (דקה/טרן משביתים כפולים ולכן זמן התאוששות ארוך יותר) כמו גם גנטיקה אישית ועוד בעיות שעלולות לעכב התאוששות.

קראתי כמה מחקרים ופוסטים שמראים שאחרי בערך 8 שב' קצב הגדילה מאט משמעותית בעקבות החלבון מיוסטטין שבעצם מכבה או מנמיך משמעותית את האפקט האנאבולי. ולכן, לא רואה סיבה לסייקלים ארוכים מאלו, אלא אם אתה מנסה לשמור על שייפ לקראת תחרות וכל גרם קובע. (התאוששות מן הסתם מביאה איבוד שריר מסויים ועלייה זמנית בשומן)

• פותח/ת השרשור
אז זהו אני מדבר רק על סוסטנון בלבד !!!
הכי טוב לעשות בדיקות טסט , כבד וכו׳
לפני שנכנסים שוב לסייקל

לדעתי 2 סייקלים קצרים בשנה זה אידיאלי וכן זה בדיוק כמו שכתבת אתה אמור לנוח את זמן הסייקל שעשית ,
מניסיון שלי טרן באמת משבית בטירוף החומר הכי טוב שיש אבל הוא משבית מאוד ,
כמו שאביעד אמר כאן למעלה ואני מסכים איתו סייקלים קצרים זה הדבר הכי נכון לעשות ,
אני ממליץ על סייקל 1 או 2 בשנה לא יותר וכמובן פיסיטי כמו שצריך ובדיקות דם אחרי כל סייקל לראות שהכל תקין .

אווו אתה נכנס פה לתורה שלמה.
בעיקרון זה מאוד תלוי, אפילו מאוד מאוד תלוי.
הרעיון הוא דווקא לעשות סייקלים קצרים יותר (8 שב') והחלמה ארוכה יותר ואז זה אמור להסתדר לך 2 סייקלים בשנה.
אבל זה מאוד תלוי בסוג החומרים שהשתמשת בהם (דקה/טרן משביתים כפולים ולכן זמן התאוששות ארוך יותר) כמו גם גנטיקה אישית ועוד בעיות שעלולות לעכב התאוששות.

קראתי כמה מחקרים ופוסטים שמראים שאחרי בערך 8 שב' קצב הגדילה מאט משמעותית בעקבות החלבון מיוסטטין שבעצם מכבה או מנמיך משמעותית את האפקט האנאבולי. ולכן, לא רואה סיבה לסייקלים ארוכים מאלו, אלא אם אתה מנסה לשמור על שייפ לקראת תחרות וכל גרם קובע. (התאוששות מן הסתם מביאה איבוד שריר מסויים ועלייה זמנית בשומן)

אני רק אוסיף ואמור שהלוואי וזה היה רק מיוסטטין..יש עוד מאות הורמונים שפועלים נגדך כאשר יש רמות טסט גבוהות לאורך זמן...חברים כמו שאני תמיד אומר
אסטרים קצרים מינונים לא מטורפים אין סיבה לעבור את ה 8 שבועות. PCT כמו שצריך..לגבי תחרות זה סיפור כבר שונה מי שחושב ש BB זה ספורט בריא שיחשוב שוב!

• פותח/ת השרשור
אני רק אוסיף ואמור שהלוואי וזה היה רק מיוסטטין..יש עוד מאות הורמונים שפועלים נגדך כאשר יש רמות טסט גבוהות לאורך זמן...חברים כמו שאני תמיד אומר
אסטרים קצרים מינונים לא מטורפים אין סיבה לעבור את ה 8 שבועות. PCT כמו שצריך..לגבי תחרות זה סיפור כבר שונה מי שחושב ש BB זה ספורט בריא שיחשוב שוב!

אני יכול להתייחס לסוסטנון כאסטרים קצר ? או שרק בגלל הדקנואט שנמצא שם בגלל שהוא ארוך , ואצטרך למשוך אותו לעוד חודש כסייקל ארוך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית