שלום לכולם, אני צריך קצת את עזרתכם
אני צריך לתת את השאלון ללפחות 20 אנשים אשר עוסקים בספורט.
השאלון עוסק בנושא ההישגיות - אני אשמח אם תמלאו אותו על מנת שאוכל לסיים את העבודה.
תודה לכל מי שלוקח חלק. (התשובות הם: לא מסכים כלל, מסכים במידה מעטה, מסכים, מאוד מסכים)
אני צריך לתת את השאלון ללפחות 20 אנשים אשר עוסקים בספורט.
השאלון עוסק בנושא ההישגיות - אני אשמח אם תמלאו אותו על מנת שאוכל לסיים את העבודה.
תודה לכל מי שלוקח חלק. (התשובות הם: לא מסכים כלל, מסכים במידה מעטה, מסכים, מאוד מסכים)
| 1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים |
| 2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים |
| 3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר |
| 4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר |
| 5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה |
| 6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי |
| 7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב |
| 8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב |
| 9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה |
| 10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה |
| 11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן |
| 12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר |
| 13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה |
| 14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה |
| 15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה |
| 16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת |
| 17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה |
| 18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה. |
| 19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב |
| 20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח |
| 21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן |
| 22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד |