הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלון - יחידה חמישית בפסיכולוגיה

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
שלום לכולם, אני צריך קצת את עזרתכם
אני צריך לתת את השאלון ללפחות 20 אנשים אשר עוסקים בספורט.
השאלון עוסק בנושא ההישגיות - אני אשמח אם תמלאו אותו על מנת שאוכל לסיים את העבודה.
תודה לכל מי שלוקח חלק. (התשובות הם: לא מסכים כלל, מסכים במידה מעטה, מסכים, מאוד מסכים)
1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים
2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה
14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת
17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה.
19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח

21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד

השאלון עוסק בנושא ההישגיות - אני אשמח אם תמלאו אותו על מנת שאוכל לסיים את העבודה.
תודה לכל מי שלוקח חלק. (התשובות הם: לא מסכים כלל, מסכים במידה מעטה, מסכים, מאוד מסכים)
1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים מסכים
2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים מסכים
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר מסכים מאוד
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר מסכים
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה מסכים מאוד
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי מסכים מאוד
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב מסכים במידה מועטה
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב מסכים במידה מועטה
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה מסכים במידה מועטה
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה לא מסכים בכלל
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן לא מסכים
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר מסכים
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה מסכים מאוד
14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה מסכים
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה מסכים במידה מועטה
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת מסכים במידה מועטה
17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה מסכים
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה. לא מסכים
19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב מסכים
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח מסכים
21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן מסכים
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד מסכים במידה מועטה
בהצלחה

מציע לך לעשות את זה בצורה יותר ידידותית לאנשים וגם בצורה שתתן להם לענות באילום שם

• פותח/ת השרשור
בעקרון השאלון אמור להיות מודפס ואז קל יותר לסמן V, במחשב אין לי מושג איך אני אוכל להעביר את זה בצורה ידידותית יותר
בקשר לאילום שם אני גם ככה מגיש את זה בלי שמות, אלא פשוט את הטופס עם התשובות.

1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים מסכים המידה מועטה
2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים מסכים
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר מסכים
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר מסכים מאוד
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה מסכים מאוד
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי מסכים מאוד
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב לא מסכים
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב לא מסכים
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה לא מסכים
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה לא מסכים בכלל
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן מסכים
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר מסכים מאוד
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה מסכים מאוד
14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה מסכים במידה מועטה
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה מסכים במידה מועטה
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת לא מסכים בכלל
17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה מסכים
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה. לא מסכים
19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב מסכים
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח מסכים במידה מועטה
21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן מסכים
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד מסכים

אתה יכול לבנות סקר בגוגל יהיה יותר נח
http://clickenter.co.il/TextPage.aspx?ID=392

• פותח/ת השרשור
אימצתי:
שיהיה לכם יותר קל:
https://docs.google.com/forms/d/1CUlmMl6ggTwxjMevbMZs9EsbtHRJvgqts5K7iUItAGA/viewform#start=invite

אין לי מושג אם עשיתי את זה טוב, אני מקווה שאני אוכל לראות את התשובות.
מי שיכול ואין לו בעיה לענות רגיל אז נראה לי יותר טוב ומי שמסתבך עם זה אז תענו בסקר (רק שאין לי מושג איך אני רואה תוצאות והכל)

נערך לאחרונה:
בהצלחה
1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים מסכים
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר מסכים במידה מעטה
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר מסכים במידה מעטה
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה מאוד מסכים
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי מסכים
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב מסכים במידה מעטה
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב מסכים במידה מעטה
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה מסכים במידה מעטה
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה מסכים
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן מסכים
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר מסכים
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה מסכים
14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה מסכים
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה מאוד מסכים
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת מסכים במידה מעטה
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה.מסכים במידה מעטה
19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב מסכים במידה מעטה
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח מסכים
21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן מסכים במידה מעטה
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד לא מסכים כלל

בהצלחה 😃 ...יייי

יייי

נערך לאחרונה:
בהצלחה!

1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים מאוד מסכים
2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים מאוד מסכים
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר מאוד מסכים
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר מאוד מסכים
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה מסכים
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי מסכים במידה מועטה
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב לא מסכים בכלל
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב מסכים
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה מסכים
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה מסכים
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן מסכים במידה מועטה
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר מסכים במידה מועטה
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה מאוד מסכים
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה מסכים
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת לא מסכים בכלל
17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה. מסכים
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח מסכים במידה מועטה
21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן לא מסכים בכלל
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד לא מסכים בכלל

1. אני מעדיף לבצע משימה שהתוצאה הסופית תלויה בי ולא משימה בה התוצאה הסופית תלויה במספר אנשים מאוד מסכימה
2. אני מעדיף לבצע משימות קשות ומאתגרות מאשר לבצע משימות קלות שסיכויי ההצלחה בהן גבוהים מאוד מסכימה
3. אם הייתי יכול לחזור לאחת משתי משימות בלתי גמורות, הייתי מעדיף לחזור לקשה מאשר לקלה יותר לא מסכמה בכלל
4. אני מעדיף לעשות משימה שבה אני בטוח, מאשר משימה קשה אשר מהווה אתגר לא מסכימה בכלל בכלל
5. אני מוטרד יותר מקבלת ציון נמוך מאשר אני חושב על קבלת ציון גבוה מסכימה מאוד
6. אני מעדיף מבחן בו יש מגוון רחב של תשובות מאשר מבחן בו אני צריך לכתוב את התשובה לבדי מאוד מסכימה
7. אם אינני טוב במקצוע לימודי כלשהו אני מעדיף להמשיך להשקיע בו, מאשר לפנות למקצוע אחר בו יתכן ואהיה טוב מסכימה במידה מועטה
8. הייתי מעדיף ספר אינפורמטיבי כתוב היטב על סרט טוב לא מסכימה
9. הייתי מעדיף עבודה חשובה קשה שבה יש 50% סיכוי לכישלון, על עבודה שהיא במידה מסוימת חשובה אבל לא קשה לא מסכימה
10. אם בכוונתי לשחק קלפים, הייתי מעדיף לשחק משחק בידורי מאשר לשחק משחק מחשבה קשה לא מסכמה בכלל
11. בזמני החופשי הייתי מעדיף ללמוד משחק שמפתח יכולת ומיומנות על סתם משחק להעברת הזמן מסכימה
12. אני מעדיף לשחק משחק קבוצתי מאשר להתחרות רק באדם אחד אחר לא מסכימה בכלל
13. חשוב לי מאוד לבצע את עבודתי טוב לפי יכולתי אפילו אם זה יביא לפגיעה ביחסים עם חברי לעבודה לא מסכימה בכלל
14. אני מעדיף מצבים תחרותיים שבהם יש לי יכולת עליונה על מצבים אחרים שבהם לכל האנשים יש בערך יכולת שווה מסכימה מאוד
15. לקבל תשובה שלילית על בקשה לעבודה גורם לי יותר כאב, מאשר ההנאה שבהתקבלות לעבודה מסכימה מאוד
16. אני מעדיף לנהל עסק משלי ולעמוד מול סיכוי של 50% לפשוט את הרגל, מאשר לעבוד עבור חברה אחרת מסכימה מאוד
17. אני מעדיף לעבוד על בסיס של פרמיות שהוא קצת יותר מסוכן אבל שבו יש לי אפשרות להרוויח יותר, מאשר לעבוד על משכורת קבועה מסכימה במידה מועטה
18. אני חושב יותר על העתיד מאשר על העבר והווה. לא מסכימה
19. אני יותר אומלל כאשר אני מבצע משהו בצורה גרועה, מאשר אני מאושר מביצוע טוב מסכימה מאוד
20. אני חושב שאני שונא יותר להפסיד משאני אוהב להרוויח מסכימה מאוד
21. אני מעדיף לחכות שנה-שנתיים עד שהורי יקנו לי מתנה אחת גדולה, מאשר הם יקנו לי מספר מתנות קטנות באותו פרק זמן שלא יקנו לי כלום
22. אני חושב יותר על הישגי בעבר מאשר על מטרותיי בעתיד מסכמה במידה מועטה

התייאשתי באמצע מלסמן לך באדום (בכל זאת יום שישי היום
😛)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה לכל מי שמשתתף, ו CLOP לא נדרשת הקדמה אצלנו..
אני צריך לפחות כ-20 אנשים שעוסקים בספורט שיענו על השאלון, כרגע אני עומד על 12, אז אשמח לעוד כמה.
ושוב המון תודה לכולם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית