הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ והכוונה לסייקל ראשון

Serious Mass

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
היי שלום לכולם !!

נעים מאוד !!

גיל 36

מתאמן כבר למעלה מ 3 שנים חדר כושר נעזר באבקות חלבון וגיינר
רציתי בבקשה מכל מי ישכול לתת לי כיוון אני רוצה להתחיל סייקל קצר דיי קצר של 4 שבועות טסטוסטרון אננטת מינון של 50 מ"ג לשבוע (זריקה)
האם אני צריך PCT לדבר כזה ?
האם זה יועיל לי במשהו ?
זה פשוט מאוד סייקל ראשון שלי והחלטתי שאני כן רוצה כי אני תקוע ורוצה לשפר תוצאות אך כמובן לשמור על בריאות תקינה לא מתכוון לקחת מינונים גדולים
מה אתם אומרים ?
תודה לכל מי שעוזר לי כאן
וסליחה על הבורות אם אני לא כזה מבין גדול !!

תודה חברים !!

אשמח להכוונה ועצות !!

שלום רב

מה המטרה בלקחת אנטט למשך 4 שבועות במינון של 50מג" איזה תוצאות אתה מצפה לראות? במינון כזה ומשך הסייקל הזה אתה לא תראה שום שינוי זה אולי יעורר את החשק המיני שלך אבל לא יותר...עם אתה רוצה לעשות סייקל תעשה אותו כמו שצריך. ולפני זה תוודא שתכנית האימונים שלך והתזונה הם פיקס (גם בזה נוכל לעזור לך) לפני שאתה בכלל ניגש לחומרים...לאחר שתקבל אישור על כך נוכל להמליץ כמו שצריך על איך ומה לעשות כדי שתראה גם תצאות מהסייקל הזה

תקרא תנועצים , יש לך מלא טעויות בהבנה . וכדאי שתחרוש טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה ,
1/אולי אתה לא צריך סייקל, תבדוק את משקלי העבודה שלך + תזונה , עזוב את הגיינר עכשיו , הוא לא תחליף לאוכל .
2/ סייקל קצר הוא לא בנוי על טסט אננטט , מה שציינת הוא ארוך , ולא 4 שבועות .
וכמובן שצריך pct

• פותח/ת השרשור
יש פה מישהו בשם אביעד שבאמת עקבתי אחריי כמה ביקורות והיערות שלו וחשבתי שאוליי אני ישמע בעצתו ואתחיל עם מינונים נמוכים לתקופה קצרה אז לפי זה בניתי איך שהוא תוכנית סייקל שהייתה נראת לי כמו שהוא אמר בהתחלה זוחלים אח"כ זוחלים 6 ואח"כ הולכים וכו' אז פשוט זה מה שהיה נראה לי הכי לנכון וכן קראתי את הנעוצים כאן ואני פשוט מנסה לבנות לי סייקל קצר עם מינונים נמוכים בכדי לצמצם נזקים

גובה : 175
משקל : 87
אחוז שומן : 28+

יש פה מישהו בשם אביעד שבאמת עקבתי אחריי כמה ביקורות והיערות שלו וחשבתי שאוליי אני ישמע בעצתו ואתחיל עם מינונים נמוכים לתקופה קצרה אז לפי זה בניתי איך שהוא תוכנית סייקל שהייתה נראת לי כמו שהוא אמר בהתחלה זוחלים אח"כ זוחלים 6 ואח"כ הולכים וכו' אז פשוט זה מה שהיה נראה לי הכי לנכון וכן קראתי את הנעוצים כאן ואני פשוט מנסה לבנות לי סייקל קצר עם מינונים נמוכים בכדי לצמצם נזקים

גובה : 175
משקל : 87
אחוז שומן : 28+

נתחיל בזה שאתה באחוז שומן גבוה, אז קודם-כל תחטב לפחות לאיזור ה13% עדיפות ל10-11 ורק אז אתה יכול להתחיל לחשוב על מסה באמצעות חומרים.
דבר שני, אם אתה 3 שנים מתאמן ולוקח גיינרים וחלבון ואתה באחוז שומן כל-כך גבוה, אז מראש אתה בבעיה, ובגלל זה אתה גם לא מבצע התקדמות בלי חומרים.
התזונה שלך והתוכנית אימונים שלך לא מתאימות למטרות שלך.

אתה צודק שאמרתי שקודם זוחלים וכל השאר... והתכוונתי שצריך להתחיל בבסיס של לעשות דברים נכון וידע, ותאמין לי אני מדבר מנסיון ומטעויות שצברתי בדרך ואני עדיין טועה ולומד.
כולם טועים פה ושם, זה לא מדע מדוייק הרבה תחומים אפורים ומה שמתאים לאחד לא תמיד מתאים גם לאחר, אבל יש בסיס משותף לכולם שאותו צריך ללמוד.

לסיכום, ללא קשר לעובדה שאם נכנסים לחומרים אז נכנסים בצורה נכונה ובמינון שיניב תוצאה, אין לך לדעתי מה להתעסק כרגע בזה עד שתשפר את אחוזי השומן שלך, באחוז השומן הנוכחי שלך עם תוכנית נכונה ודבקות במטרה אתה יכול טיק-טק להגיע לאחוזים טובים.

נ.ב
ערכתי לך את הכותרת. תקפידו בבקשה על כותרת עניינית.

נערך לאחרונה:
כן לא שמתי לב גם כן לאחוזי השומן....אני מציע לך בחום לעשות דיאטה לפני שאתה בכלל שוקל להתחיל...בנתיים תתחיל לקרוא גם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית