הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתרי אנימה ומנגה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
ראיתי מלא אנימות וקראתי הרבה מנגות, אין ממש סדרה עם תרגום עברית שלא ראיתי (למעט חארטות של סדרות פורנו/גייז/לסביות/רומנטיקה), וכבר מתקשה למצוא עם דיבוב רוסי ואנגלי (כתוביות לא נוח לקרוא, רק בעברית + יפנית שזה הכי סטעייל:bananaparty:)
עוד מעט אני אסיים את כל ה-583 פרקים של וואן פיס שיצאו עד עכשיו, נארוטו סיימתי לפני 5 דקות ופרק ל-3 ימים זה מעט מדי להתמכרות שלי 😵
למישהו יש אתרים שאפשר למצוא בהם הורדות/צפיה ישירה לסדרות אנימה ואתרי מנגה בדיבוב אנגלי/רוסי?
דגש על אנימות פחות מוכרות ולא כמו בליץ, וואן פיס ודרגון בול, יותר כמו MAJI וסדרות חדשות/לא מוכרות.

-לפי הנעוץ של משה אסור להביא הורדות, אז אם יש לכם קישור לא חוקי (יש כאלה שהם חוקיים) פשוט תשלחו לי פרטית או שתבקשו מייל ואשלח לכם לפרטי-

אתה קצת ליצן. אתה משתמש בפרסום בפורום כדי להשיג קישורים לא חוקיים.

לא חובב ממש של אנימות, אבל המליצו לי בזמנו ממש על Death Note בגלל הכתיבה המצוינת שלו, נראה לי שתאהב.

חח אני די בטוח שהוא מכיר Death note (מצויין). תנסה karate shoukoushi kohinata minoru (מנגה קצת לא מוכרת אז הפרסום איטי).
אולי אתה מכיר אבל Hellsing גם אנימה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית