עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משתמש בפלטות קטנות בגלל שאני עדיין לא יודע את הטכניקה במאה אחוז, כשאני אדע כמובן שאני יתחיל לעלות משקלים, וחוץ מזה הכל בסדר?בדדליפט: אתה משתמש בפלטות קטנות מדי, מה שגורם למוט להיות נמוך ולכן השוקיים לא מספיק אנכיות.
בסקוואט: אתה צריך להתחיל את הירידה למטה עם שליחה של הישבן אחורה והעברת המשקל לכיוון העקבים.
אני משתמש בפלטות קטנות בגלל שאני עדיין לא יודע את הטכניקה במאה אחוז, כשאני אדע כמובן שאני יתחיל לעלות משקלים, וחוץ מזה הכל בסדר?
תודה רבה על התגובה! 😃
שים את המוט על הגבהה כלשהי כדי שיגיע לגובה הנכון ואז אפשר יהיה לבחון את שאר הנקודות.
לגבי הסקוואט: רד לאט יותר, בצורה מבוקרת והקפד שהמשקל יהיה על העקבים, אתה מעביר קצת לכיוון האצבעות.
אה... אוקיי תודה.😃 אבל מה כואב זה לא שאני תוקע את המוט בביצים 😳הדדליפט בגובהה נורמאלי מפלטה של 20 בדרך כלל, בדדליפט אין צורך לגרור את המוט מעל הברכיים ועד הבייצים, תגרור שיגע עד הברך.
מעל אתה יכול לנתק כבר, נראה כואב בן אדם...😲
לגבי הדדליפט אם אני ישים פלטה של 10 קג זה יהיה מספיק גבוה?
ולגבי הסקוואט צלמתי עוד פעם וערכתי. תקנתי את הטעות?
זה יותר טוב, אם כי צריך להדגיש יותר את העברת המשקל. כשאתה עולה, חשוב על דחיפת הברכיים לאחור.
אבל ראיתי ביוטיוב סרטון שהוא דיבר על הHIP DRIVE, ולפי מה שהבנתי צריך לעלות עם התחת(באופן מאוזן) כדי שיהיה פחות לחץ על הברכיים ויותר על ההמסטרינג.
זה בדיוק ההיפ דרייב
אז עשיתי נכון?
ואיזה הגבה את מציע לשים בשביל הדדליפט?
היפ דרייב זה דחיפת הברכיים אחורה בעלייה.
בשביל להגביה את המוט אתה יכול להניח אותו עם הפלטות על פלטות אחרות, או מדרגות אירובי (סוף סוף נמצא להן שימוש ראוי).
הנה זה סרטון חדש של דדילפט עם הגבהה.
חחחחחחחחחחחחחח ותודה על התגובות! 😃
אוקיי תודה אני אנסה לתקן ולצלם עוד פעם. ודרך אגב ההגבה הייתה מספיק גבוה?1. המוט רחוק מדי.
2. בשלב הראשון של התנועה אתה צריך לפשוט את הברכיים, בלי תנועה בירך. רק אחרי שהמוט עובר את הברכיים אתה צריך להתחיל לבצע פשיטה בירך.
3. הירידה מתבצעת בסדר הפוך: קודם כל כפיפה בירך ורק אחרי שהמוט עבר את הברכיים, אתה צריך להתחיל לכפוף אותן.
לא נראה לי שנכון לעלות משקל אם אני לא יודע לעשות את הטכניקה טוב.(תקן אותי אם אני טועה)התנועה שלך בדדליפט נראת ממש לא טבעית ומוזרה.
תנסה לשים משקל שקשה לך יותר ותצלם את זה.
לא התכוונתי שתפגיז עכשיו סינגלים ב100% מהיכולת שלך. רק להעלות עוד קצת.אוקיי תודה אני אנסה לתקן ולצלם עוד פעם. ודרך אגב ההגבה הייתה מספיק גבוה?
לא נראה לי שנכון לעלות משקל אם אני לא יודע לעשות את הטכניקה טוב.(תקן אותי אם אני טועה)
ותודה על התגובות! 😃
יענו קודם לישר את הברכיים ורק אז להשען אחורה?התנועה באה יותר מדי מהברכיים.
תוציא אותן בהתחלה קדימה ותתיישב אחורה.
אז אם נגיד אני יעלה ב20 קילו כל צד לא יקרה כלום?לא התכוונתי שתפגיז עכשיו סינגלים ב100% מהיכולת שלך. רק להעלות עוד קצת.