מר הורביץ, אלעד הורביץ, מי אתה חושב שאתה בדיוק?
קודם כל אלו אינם משתמשים שלי.
אתה בטח סתם נתת להם באן וחשבתי שכולם שייכים לטרול מסתורי שבמקרה גם קשור אלי.
*קישור לאשכול SS הראשון שלך משנת 2010, לא נותן לפרסם קישורים, LOG SS YNDTP**
אתה מתאמן 3 שנים במכון כושר. מתוכן כבר באוגוסט 2010 הגעת לבנץ 80, סקוואט 100. בשנתיים וחצי מאוגוסט ועד פבואר 2013 שזה עכשיו שיפרת את הסקוואט שלך רק ב20-30 קילו, ואת הבנץ ב8 קילו בלחץ. אתה לא מתביש??? לאדם ליצן שאין לו ידע באימונים ותזונה ורק תוקע אוכל לפי רצונו יהיו משקלים יותר גבוהים בשלוש שנים האלה. אתה יודע מה אפשר להיות בשלוש שנים? חייה. מסקוואט 0 לסקוואט 180-200.
אתה חתיכת ליצן, אדיוט, איש רקוב שכבר בן 30 ועדיין לא התחתן.
לך לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על משתמשים רנדומלים באינטרנט בכך שתלחץ להם על כפתור הבאן, אולי זה יגדיל לך את האיבר בס"מ, לך תוציא את התסכול שלך מהחיים על הדת היהודית ועל זה שאתה נכשלת וכושל גם עכשיו, בין אם זה באימונים ובין אם זה בחיים במקצוע, לימודים, חברה ואישה לחיים.
אני גמרתי איתך. ובקשר לטיעונים שלך: למה? כי אתה יהודי, נולדת יהודי. אם אתה לא יהודי, עוף מהארץ. אתה עושה טעות גדולה אבל אתה בחרת את הדרך הזו, אין לי זכות להגיד לך במה להאמין כמו שלך אין לי, אבל פן תזלזל בדת שלנו, אני מזהיר אותך. כבד את הערכים והמסורת של העם שלך.
פחחחחחחחחחחחחחחחח......
אתה אדם מגוחך שאין לי אפילו מאיפה להתחיל. אתה יודע למה לא התקדמתי כ"כ הרבה? כי מאז 2010 לא עשיתי מאסה, אני שוקל כיום 77 ק"ג, ואני מרים משקלים שגם אנשים ששוקלים 100 ק"ג היו חותמים עליהם בשנייה. לא מצאת אד הומינם שלא יעניין מישהו שעבר את גיל 16?
אתה צודק, אני בן 30, לא התחתנתי, לא מעניין אותי להתחתן, מעניין אותי רק לזיין, ויש לי גם זין ענק שאני לא צריך להגדיל אותו. שאל את האקסיות. אני בוגר מדעים מדויקים, יש לי רישיון פנסיוני, רישיון תיווך נדל"ן, תעודת מתכנת של מיקרוסופט, וכיום אני עובד בעבודה שתוך כמה חודשים מהיום אני אוכל לעשות עשרות אלפי דולרים ביום בלי לצאת בכלל מהבית.
מבחינת תחביבים - רכבתי על אופנועים 220 קמ"ש על הרגלית, אני צוללן, ויש לי ידע כללי ששקול בהיקפו לשלושה תארים נוספים.
אתה אדם מסכן שפותח עשרה יוזרים שונים שכל אחד מהם רק מיועד להתריס, מה עשית בחיים שלך, אה?
לא, זה שנולדתי יהודי לא הופך אותי ליהודי. היהדות היא לא גזע ואני אזלזל בדת כמה שאני רוצה - לא מתאים לך? אני מתאמן בגו אקטיב ראשל"צ, רח' ישראל גלילי 11. רק תגיד לי מתי אתה בא לשם. אני לא אכבד מסורת של חיתוך בולבולים בדיוק כמו שאני לא אכבד מסורת של חיתוך דגדגנים. ואני לא אכבד אמונה בנחש מדבר.