נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אם קשה לך בחיטוב תעשה אותו מתון ועם העמסה פעם בשבוע.
אפשר להחזיק שנה ככה בכיף
אפשר להחזיק שנה ככה בכיף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אופל, צמחונית, מראשון לציון...מוחקים מהלקסיקון את כל מה שמצופה ומטוגן עד שאתה מחשיב את זה כמגעיל.
שים את הסופגניות בתוך התנור, תעיף מהעיניים.
אני חיה בבית שבו צורכים בשר - ואני מתנזרת מזה. זה עושה לי משהו? לא.
זה עניין של הרבה הרבה נסיון וזמן עד שהסתכלות על הדברים האלו - פשוט לא עושים לך את זה.
קערת אבטיח קר או ספוג משפריץ שמן?
(אבטיח).
אני מדמיין אותך בחושך עם נר וסופגניהאין צורך להגזים. אם אתה בדודא מפגרת תאכל סופגניה אתה לא תמות.
אם יכול להתאפק להעמסה יותר טוב.
לא להגזים, סופגניה זה טעים פחד אל תעבדו על עצמכם שלא, זה מסורת ואירוע משפחתי / חברי להדליק נר ולאכול סופגניות.
אופל, צמחונית, מראשון לציון...
מעניין...
מסכימה!מוחקים מהלקסיקון את כל מה שמצופה ומטוגן עד שאתה מחשיב את זה כמגעיל.
שים את הסופגניות בתוך התנור, תעיף מהעיניים.
אני חיה בבית שבו צורכים בשר - ואני מתנזרת מזה. זה עושה לי משהו? לא.
זה עניין של הרבה הרבה נסיון וזמן עד שהסתכלות על הדברים האלו - פשוט לא עושים לך את זה.
קערת אבטיח קר או ספוג משפריץ שמן?
(אבטיח).
הוא בטח כבר אכל את הסופגניה..
אמא שלי עכשיו באה עם מגש סופגניות לנר ראשון, אכלתי אותה.
אם אוכלים בישיבה זה לא יורד ליריכייםתגיד לאמא שלך שהסופגניות ירדו לה לירכיים והיא תפסיק לקנות
#Just_Bulimia_Thingsתמיד אפשר להקיא אחר כך ...
בערך הדבר הכי נכון שקראתי בחודש האחרוןחלאס להגזים, זה ניהיה קצת מוגחך , כולה חתיכת מאפה בסופו של דבר...
יש לך מטרה ? אם כן אני לא רואה סיבה לחשוב על זה, וכל מחשבה מעבר של "מה אני לא בן אדם" זה בולשיט , כמו שאתה לא דופק גאנק פוד ביום יום אין סיבה שתדחוף תחרא הזה לגוף, שוב פעם כל עוד זה בגדר המטרה שלך , אם אתה במסה מלוכלכת, ניטרלי או אפילו חיטוב קטוגני אפשר לשלב את זה כצ'יט, אבל לפי דעתי לא שווה בשיט.
Will Power.
אתה עושה משלוחים?עושים פיגועי זלילה
![]()
וגם החלפות צילינדראתה עושה משלוחים?