הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט LB של חבר לביקורת

אני לא מומחה אבל למה הוא יורד כ"כ לאט? שירד יותר מהר (בצורה מבוקרת כמובן) ..
ולצלם יש פרקינסון? לאורך כל הסרטון המצלמה רועדת

כמה דברים, למרות הזווית המזעזעת של הצילום:

1. נראה שהוא עומד רחב מדי- הברכיים קרסו פנימה קצת?
2. הוא עובד לאט מדי, אין כמעט באונס, מאבד כיווץ בתחתית כתוצאה מזה והופך את התרגיל הרבה יותר קשה

בהקשר אחד
צריך להיות פה סטיקי איך להעלות סרטוני ביקורת בכל אחד מהתרגילים, לא באמת אפשר לראות הרבה ככה וזה חוזר על עצמו.
אם יש מנהל פה שצריך עזרה וטיפים על כל הרמה שישאל.
מי שרוצה שיראו מה הוא עושה שיצלם 2 זוויות(בנוסף עדיף שהמצלמה תהיה יציבה):
-מגובה ברך- לראות עומק, לראות באונס וכיווץ ולראות את הברכיים מבחינת גלישה קדימה
-מאחורה(לא צילום של התחת מלמטה!) קצת מהצד ובגובה- לראות אם יש GM, כיווץ בגב, החזקה של המוט, רוחב עמידה וקריסה פנימה של ברכיים

• פותח/ת השרשור
כמה דברים, למרות הזווית המזעזעת של הצילום:

1. נראה שהוא עומד רחב מדי- הברכיים קרסו פנימה קצת?
2. הוא עובד לאט מדי, אין כמעט באונס, מאבד כיווץ בתחתית כתוצאה מזה והופך את התרגיל הרבה יותר קשה

בהקשר אחד
צריך להיות פה סטיקי איך להעלות סרטוני ביקורת בכל אחד מהתרגילים, לא באמת אפשר לראות הרבה ככה וזה חוזר על עצמו.
אם יש מנהל פה שצריך עזרה וטיפים על כל הרמה שישאל.
מי שרוצה שיראו מה הוא עושה שיצלם 2 זוויות(בנוסף עדיף שהמצלמה תהיה יציבה):
-מגובה ברך- לראות עומק, לראות באונס וכיווץ ולראות את הברכיים מבחינת גלישה קדימה
-מאחורה(לא צילום של התחת מלמטה!) קצת מהצד ובגובה- לראות אם יש GM, כיווץ בגב, החזקה של המוט, רוחב עמידה וקריסה פנימה של ברכיים
תודה על התגובה אני יעבוד איתו על מה שאמרת יום ראשון(בבאונס אתה מתכוון שאין לו היפ דרייב כן?),ובקשר לצילום צילמתי עם יד אחת אז בגלל זה קצת זז ואני יצלם פעם הבאה מגובה ברך

בבאונס אני מתכוון שבנקודה הכי קשה, בתחתית של התרגיל במקום לקבל מתיחה ולעלות מהר כמה שיותר הוא עוצר כמעט ומאבד הרבה אנרגיה.
זה יעצור אותו מהר מאוד

דבר ראשון כל הכבוד שאתם תומכים אחד בשני.
דבר שני, אתם חייבים להפסיק לשמור אחד על השני ככה, מה הקטע בלהצמד? ולמה לתמוך מהגוף?
אני לא רואה טעם להצמד כל כך קרוב, אם רוצים לעזור להרים אז אך ורק נוגעים במוט, לא בגוף של המתאמן. בכללי אני חושב שהיה פה מיותר בכלל להושיט ידיים.
עלה בצורה יציבה ובמהירות קבועה. כמו שאני אומר לספוטרים שלי, "נגעת, הרסת"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית