הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה זירו בחיטוב

AsherIsPW

מושעה
632
17
נק' מוניטין:
8
632
17
אני בחיטוב וראיתי את הערכים של קולה ZERO ופשוט התפלאתי זה 0.3 קלוריות ל100 מ"ל זה אומר שבבקבוק יש 1.5 קלוריות חשבתי לשלב בחיטוב שלי את המשקה הזה אפילו ליטר ביום מה דעתכם ? אפשרי או לא ?

למה ליטר ?
למרות שזה זירו אל תשכח שעדיין זה קולה לפי דעתי לא צריך להגזים עם זה עם הארוחה תשתה איזה כוס וחצי 2
ליטר נראה לי סתם מיותר לדחוף

אני בלי קשר חיטוב או מאסה חולה על קולה זירו\דיאט ספרייט אני בקושי שותה מים זה בעייתי.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב קולה כל כך אבל זה יחזיק אותי כמובן שרק במצב של גסיסה יהיה שתייה של ליטר אני מאמין שאני לא ישתה ליטר בחיים גם ככה :D

זה הדבר הכי מציל בעולם אבל כח בספונטניות אל תחשוב על כמויות יש ימים בלי יש ימים עם בקבוק שלם בכללי זה ממש עוזר נותן קצת טעם טוב בפה בזמן חיטוב זה פשוט הצלה

אתה רוצה לתסף בכדורי בקפאין לא? אם כן ממליץ לך על דיאט קולה ללא קפאין כי אחרת הכדור יאבד את האפקט שלו..

בחיטוב, אני שותה קולה זירו כמה שבא לי ולא מגביל את עצמי.
לדעתי זה גאוני וזה ממש מציל אותי כל פעם שמחשק לי משהו מתוק.

למה ליטר ?
למרות שזה זירו אל תשכח שעדיין זה קולה לפי דעתי לא צריך להגזים עם זה עם הארוחה תשתה איזה כוס וחצי 2
ליטר נראה לי סתם מיותר לדחוף
מה יש לזכור בעובדה שזה קולה זירו? מה הבעיה עם זה?
אני בלי קשר חיטוב או מאסה חולה על קולה זירו\דיאט ספרייט אני בקושי שותה מים זה בעייתי.
לא בעיה.
לא צריכים לשתות מים, צריכים לשתות נוזלים. זה לא משנה אם ליטר מים או ליטר קולה, העיקר שהשתן יהיה בהיר-שקוף (לא משנה גם כמה שתית, העיקר שתן שקוף).
עדיף לשתות מים כי עדיין קולה זה לא הכי הכי בריא (אין כימיקליים וכו' אבל יש ממתיקים וחומרי טעם וריח, לא ממש ביג דיל אבל מים עדיפים), אבל זה עדיין בסדר גמור.

גם אני חי על קולה זירו, זה נותן עזרה ענקית בחיטוב- מוגז מפחית צמא ורעב, מתוק מגביר חשק למתוק בלבד.
אז לא רק שזה טעים, זה גם מפחית את הרעב עוד יותר ממה שמתוק ומים עושים (כי זה בכל זאת תופס מקום בקיבה), חלום.

בחיטוב, אני שותה קולה זירו כמה שבא לי ולא מגביל את עצמי.
לדעתי זה גאוני וזה ממש מציל אותי כל פעם שמחשק לי משהו מתוק.
בדיוק, +1.
מי שלא היה בחיטוב, פשוט לא יבין.

אם אני לא טועה מישהו פעם אמר לי שמשקאות דיאט מפרישים אינסולין וגורמים לך ליהיות יותר רעב

יכול להיות שהתנזרתי סתם ממשקאות דיאטטים?
מה לגבי ספרייט דיאט?
מה לגבי הסוכרים? הם לא מקפיצים את רמת האינסולין וכך מקשה על החיטוב בעצם?

לא יודע עד כמה זה בריא, אבל בחיטוב היו ימים שהייתי מסיים 2-3 ליטר.

אם אני לא טועה מישהו פעם אמר לי שמשקאות דיאט מפרישים אינסולין וגורמים לך ליהיות יותר רעב

יכול להיות שהתנזרתי סתם ממשקאות דיאטטים?
מה לגבי ספרייט דיאט?
מה לגבי הסוכרים? הם לא מקפיצים את רמת האינסולין וכך מקשה על החיטוב בעצם?

לא, אין שום בעיה עם דיאט.
לא מבחינת כימיקלים למיניהם ושאר מיתוסים, ולא מבחינת ממתיקים.
למען האמת, לא חסרים מחקרים שבהם הממתיקים המלאכותיים היו עדיפים.
בא לכם סוכר? תשתו עוד.
כלל ראשון בחשבון כפל וחילוק ראשון.
סתם זה לא קשור, אבל כלל ראשון בשתייה- מוגז מפחית צמא ורעב (לטוב ולרע), מתוק מגביר חשק לסוכר (זה למה לא מסתפקים בכוס מיץ, רוצים עוד כוס, ועוד ליטר, ועוד גלון מיץ תפוחים, LIKE A BOSS) ובעצם מגביר צמא מפחית רעב. מים מפחיתים צמא ורעב- רעב יותר ממוגז צמא פחות ממוגז.
או בקיצור-
מוגז מפחית צמא ורעב
מתוק מפחית רעב מגביר צמא וחשק למות
מים מפחיתים צמא ורעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית