הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הסיכויים לתחרות?

מצב
השרשור נעול

Fellowship

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
מה הסיכויים למישהו שבן 17 שוקל 77 גובהה 183 (סרוך אמיתי) להגיע לתחרות. זה חלום אמיתי שלי והמשקלים שלי לא בשמיים בכלל.
אני לא מתכוון לוותר על זה וזה לא משנה גם עם זה כנגד כל הסיכויים, זה חלום ואולי אני לא יגשים אותו אבל אני ינסה! Lift Heavy Or Die Tryin.
סקואט 87
בנץ 90
דדליפט 100
הכל ל 5.
עוד מעט חודש ב SS ;aagtwq

לתחרות הקרובה ? נשמע לא סביר, יש פה חברה שמגרדים את הטוטאל שלך עם דדליפט בלבד.
לתחרות בכללי למה לא ? אם אתה חדור מוטיבציה ומוכן ללמוד השמיים הם הגבול.
והערת ביניים לא קשורה, אם אתה ב SS והבנץ שלך יותר חזק מהסקוואט, כדאי לבדוק מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
לתחרות הקרובה ? נשמע לא סביר, יש פה חברה שמגרדים את הטוטאל שלך עם דדליפט בלבד.
לתחרות בכללי למה לא ? אם אתה חדור מוטיבציה ומוכן ללמוד השמיים הם הגבול.
והערת ביניים לא קשורה, אם אתה ב SS והבנץ שלך יותר חזק מהסקוואט, כדאי לבדוק מה הבעיה.
לא לקרובה, בכללי...
ה RM 5 מתחילת הטכנית היה הבדל של 20 קילו בן הסקואט לבנץ מה הבעיה בזה?

בכללי שום דבר לא עוצר אותך מלהגיע לאן שאתה רוצה פרט לעצמך :]

ובנוגע לסקואט\בנץ, השרירים העיקריים שעובדים בסקואט (קוואדס המס וחבריהם) הרבה יותר גדולים מהשרירים שעובדים בבנץ (חזה וידידיו)
הסקואט שלך אמור להיות חזק משמעותית מהבנץ שלך, אמנם אתה רק עכשיו מתחיל SS אבל בתוכנית שההתקדמות ליניארית מאימון לאימון אתה כבר אמור לראות את זה.

אין סיבה שלא תצליח.
אני מאמין שעד דצמבר (נראה לי יהיה דסרט קאפ כמו השנה) תוכל להגיע לאחלה תוצאות.
גם אני מצפה להתחרות בעד 15 אחרי SS ו-TM בסביבות דצמבר.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה שלא תצליח.
אני מאמין שעד דצמבר (נראה לי יהיה דסרט קאפ כמו השנה) תוכל להגיע לאחלה תוצאות.
גם אני מצפה להתחרות בעד 15 אחרי SS ו-TM בסביבות דצמבר.
בעזרת השם אחי, שיהיה לך רק בהצלחה עלה והצלח גבר!
בכללי שום דבר לא עוצר אותך מלהגיע לאן שאתה רוצה פרט לעצמך :]

ובנוגע לסקואט\בנץ, השרירים העיקריים שעובדים בסקואט (קוואדס המס וחבריהם) הרבה יותר גדולים מהשרירים שעובדים בבנץ (חזה וידידיו)
הסקואט שלך אמור להיות חזק משמעותית מהבנץ שלך, אמנם אתה רק עכשיו מתחיל SS אבל בתוכנית שההתקדמות ליניארית מאימון לאימון אתה כבר אמור לראות את זה.
עצמי דוחף אותי רחוק 😃. היה לי פאקאפ קטן בתכנית שהיה לי בנץ RM 5 90 ירדתי ל 72 בשביל שאני יוכל לקפוץ מהר ולא הלך לי אז ביום ראשון אני ילך ל 90 ויקפוץ משם מהר כנירא הסקוואט יתפוס תאוצה ויעקוף 😃

אתה ממש לא שרוך אני בן 15.2 ואני מטר תשעים..

חח בוא ותתחרה מולי ! אני מנסה למצוא כמה שיותר אנשים בקטגוריה שלי 😃
שלא תעז להתחרות מולו^^
הוא מפלצת..
גמד מושבניק זה לא צחוק! 🤪
אף אחד לא יצליח להוריד אותך, 200 ק"ג דדליפט ל-5 בקרוב מאד ;azban

אתה יכול לבוא לתחרות בלי שום בעיה!
חשוב שתבין שאנשים רבים מגיעים בישביל החוויה ובישביל קידום הענף בארץ, ולא בישביל לזכות במדליות כי זה לא הכי חשוב.
לא משנה כמה אתה מרים, לבוא להתחרות אתה יכול בהחלט, כמובן אם יש טכניקה סבירה בתרגילים ושאתה יודע חוקים פה ושם, אבל החוקים זה לא סיפור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית