הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפתחה ההרשמה לתחרות של ILPL בפסח

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאין פרסים?
מה אתה חושב על במקום פרסים שמקומות 1-3 לפחות יזכו לזיכוי כספי?
אני חושב שאני מפסיד הרבה יותר מדי כסף בתחרויות האלה בשביל לחשוב על לעשות את זה בינתיים. קנינו ציוד נוסף בשווי של מעל 35 אלף שקל לתחרות הקרובה. לא לדבר על הציוד שכבר קנינו לתחרות הקודמת כן?
דבר אחד אני יכול להבטיח לך - אין לי שום מטרות רווח מהתחרויות האלה. אני אפילו לא רוצה "להרוויח משכורת" על מאות השעות שאני משקיע בזה. אם נגיע למצב שנחזיר את העלויות שלנו, או לפחות נתקרב לזה כל שקל שישאר לי ילך לטובת המשך קידום התחרויות לטובת המתחרים ואם יגמר לי דברים להוציא עליהם את הכסף שאני חושב שיתרמו יותר לתחרויות אוכל להתחיל לחלק פרסים כספיים. אני חושב שיותר חשוב מלתת כסף זה קודם לייצר למתחרים את חווית התחרות הטובה ביותר שאני יכול. ולפי כמות ההרשמה אני שמח לראות שרוב המתחרים בארץ חולקים איתי את הדעה שלי.
כרגע אני בעיקר רוצה לא לפשוט רגל בדרך לניסיון שלי לקדם את הספורט שאני אוהב.

בכל קטגוריה?
זה לפחות 80% מכל המתחרים.
כשיש 150 מתחרים האמת שזה כבר לא כל כך ככה.
למשל:
נוער עד 100 - 8 מתחרים
נוער עד 90 - 5 מתחרים
נוער עד 82.5 - 10 מתחרים
נוער עד 75 - 10 מתחרים
נוער עד 67.5 - 6 מתחרים
אופן עד 100 - 6 מתחרים
אופן עד 82.5 - 12 מתחרים
אופן עד 75 - 9 מתחרים
זה כבר 42 מתחרים שלא עולים על הפודיום.
(כמובן שזה לא מספרים סופיים כי יהיו ביטולים וכו' אבל זה המצב כרגע)

למשל:
נוער עד 100 - 8 מתחרים
נוער עד 90 - 5 מתחרים
נוער עד 82.5 - 10 מתחרים
נוער עד 75 - 10 מתחרים
נוער עד 67.5 - 6 מתחרים
אופן עד 100 - 6 מתחרים
אופן עד 82.5 - 12 מתחרים
אופן עד 75 - 9 מתחרים
ספרתי 66 מתחרים איפה נעלמו השאר?

• פותח/ת השרשור
ספרתי 66 מתחרים איפה נעלמו השאר?
קיבלו מדליות.
למה שלא תחזיר את העלויות?
150 מתחרים לפי 400 ש'ח למתחרה זה 60,000 ש"ח. נניח שליש לא יגיעו, 40,000 ש"ח.
אתה משלם עבור האולם?
אולם ליומיים וחצי (חצי יום לפני בשביל הקמה), צוות (9-10 ספוטרים, 6-8 שופטים, 5 אנשי מזכירות/מנהלה, 3 מאבטחים, צלם וכל אחד מהם ליומיים), הובלות של ציוד, ביטוח, אוכל, מים, וקפה ליומיים למעל 25 אנשי צוות, השכרה של מלא ציוד כמו הגברה, מחסומים, כיסאות, שולחנות וכמובן נתח יפה למס הכנסה, ובטוח שכחתי עוד הרבה דברים כבר.
אלה הוצאות יום התחרות שלנו לא כולל בלתמים. עכשיו לזה תוסיף את הציוד שקנינו שנשאר איתנו אבל הוצאנו עליו המון כסף.
4 במות
4 קומבו ראקים
3 מוטות טקסס דדליפט
3 מוטות אוהיו פוואר בר
בתור אדם שהיה לו מכון אתה יודע כמה הדברים האלה עולים.

למשל:
נוער עד 100 - 8 מתחרים
נוער עד 90 - 5 מתחרים
נוער עד 82.5 - 10 מתחרים
נוער עד 75 - 10 מתחרים
נוער עד 67.5 - 6 מתחרים
אופן עד 100 - 6 מתחרים
אופן עד 82.5 - 12 מתחרים
אופן עד 75 - 9 מתחרים
באופן 82.5 היו הרבה ביטולים, לך תדע מה יהיה.

אבל סוף סוף יהיה תחרות יפה בכל קטגוריה.
למה שלא תחזיר את העלויות?
150 מתחרים לפי 400 ש'ח למתחרה זה 60,000 ש"ח. נניח שליש לא יגיעו, 40,000 ש"ח.
אתה משלם עבור האולם?
35 אלף לציוד חדש.
שופטים, וסדרנים אם ישלם, ושינוע של הציוד יכול להגיע ל15 אלף, אולי קצת יותר, תלוי מאיפה לאיפה.
ביטוח ואולם אם העירייה לא מכסה את זה.
צלם מקצועי ובדיקות סימום (עלק:sarcastic:), וסגרנו 60 אלף.

• פותח/ת השרשור
לא הבנת אותי, אמרתם שיש 100 מתחרים אבל כתבת פה רק 66
יש סה"כ 150 מתחרים רשומים. הבאתי לדוגמא 66 מתוכם שמתחרים ב8 קטגוריות שונות אז הרבה מהם לא מקבלים מדליות כדי להגיב לאלחנן על זה.

קיבלו מדליות.

אולם ליומיים וחצי (חצי יום לפני בשביל הקמה), צוות (9-10 ספוטרים, 6-8 שופטים, 5 אנשי מזכירות/מנהלה, 3 מאבטחים, צלם וכל אחד מהם ליומיים), הובלות של ציוד, ביטוח, אוכל, מים, וקפה ליומיים למעל 25 אנשי צוות, השכרה של מלא ציוד כמו הגברה, מחסומים, כיסאות, שולחנות וכמובן נתח יפה למס הכנסה, ובטוח שכחתי עוד הרבה דברים כבר.
אלה הוצאות יום התחרות שלנו לא כולל בלתמים. עכשיו לזה תוסיף את הציוד שקנינו שנשאר איתנו אבל הוצאנו עליו המון כסף.
4 במות
4 קומבו ראקים
3 מוטות טקסס דדליפט
3 מוטות אוהיו פוואר בר
בתור אדם שהיה לו מכון אתה יודע כמה הדברים האלה עולים.
דווקא בגלל שהיה לי מכון, אני חושב שאתה צריך לנסות לחסוך בדברים מסוימים ולהרוויח גם (לא צריך להתנצל על רווחים).
אני יודע שאדטו היה מקבל את האולם ללא תשלום מהעירייה. למה 3 מאבטחים? זכור לי שהחוק מחייב אחד בכניסה לאולם.
5 אנשי מזכירות גם נשמע מוגזם, ואגב אם זה יסתיים עם 100 מתחרים אולי אפשר להספיק ביום אחד ( אם אתה זוכר בדצמבר 2016 הייתה תחרות של 100 מתחרים, הגיעו מיוון וטורקיה, ובכל זאת סיימנו בשעה סבירה.

ואני לא בעד פרסים כספיים, ופרסים בכלל אלא אם איזו חסות התנדבה לתת.

• פותח/ת השרשור
דווקא בגלל שהיה לי מכון, אני חושב שאתה צריך לנסות לחסוך בדברים מסוימים ולהרוויח גם (לא צריך להתנצל על רווחים).
אני יודע שאדטו היה מקבל את האולם ללא תשלום מהעירייה. למה 3 מאבטחים? זכור לי שהחוק מחייב אחד בכניסה לאולם.
5 אנשי מזכירות גם נשמע מוגזם, ואגב אם זה יסתיים עם 100 מתחרים אולי אפשר להספיק ביום אחד ( אם אתה זוכר בדצמבר 2016 הייתה תחרות של 100 מתחרים, הגיעו מיוון וטורקיה, ובכל זאת סיימנו בשעה סבירה.

ואני לא בעד פרסים כספיים, ופרסים בכלל אלא אם איזו חסות התנדבה לתת.
אני גם ידעתי שאדטו קיבל את האולם ללא תשלום מהעירייה וניסינו לעשות את זה בעצמנו ולא הצלחנו, ואנחנו משלמים הרבה כסף על האולם הזה. 3 מאבטחים כי אנחנו משתמשים בהם גם לסדר בתחרות עצמה (אם אתה זוכר זה מה שעשינו בתחרות האחרונה).
אנשי מזכירות ומנהלה - בכל רגע בתחרות היו לנו 3 אנשים במזכירות. קריין, מזכירה על המחשב, ועוד אחד שהיה שם בשביל לדאוג לדברים נוספים כמו הטיימר של ה60 שניות, בדיקה של שיאי ישראל לראות אם מישהו שובר שיאים בשביל לדאוג לזה לקריינות, קליטת כניסות שניות/שלישיות וכו'. באמת אין לי מושג איך מאיה הייתה מצליחה לעשות את הדברים האלה לבד. בנוסף היה לנו 2 מנהלות אירוע - אלינה ושני שהיו אחראיות לדאוג שהכל מתנהל כמו שצריך, דאגו לטפל בבלתמים, כתיבת התעדות לסוף התחרות, והיו מחליפות במזכירות, בשיפוט.
בכל הדברים האלה כמובן שאנחנו יכולנו להיות עם פחות אנשי צוות אבל אז התחרות הייתה מתנהלת בצורה קצת פחות טובה, ואנחנו מעדיפים שהתחרות תרוץ טוב, תסתיים בזמן ושלכולם תהיה חוויה טובה יותר מאשר לחסוך עוד כמה משכורות.
לגבי התחרות בדצמבר 2016 (ובכללי תחרויות אחרות מימי אדטו) גם אני זכרתי אותן הרבה יותר גדולות ממה שהן היו. כשהרכבתי את שיאי ישראל וראיתי את הפרוטוקולים זה ממש הפתיע אותי. אתה יכול לראות בקבצים של התחרות שצירפתי - היו 53 מתחרים בקרב 3 (יש 2 ג'וניורס שרשומים גם באופן) ועוד 12 בנץ' אונלי. וזה היה לוקח לנו בתחרויות של אדטו יום שלם. אם תזכור, תמיד היו לכל היותר מקצים ABCD פלוס מקצה בנץ' אונלי. בתחרות בחנוכה הצלחנו להכניס ABCDEF של פול פוואר ביום אחד. זה קרה נטו בזכות זה שדאגנו לצוות מאד גדול שיתקתק את האירוע.

לגבי לשים 100 מתחרים ביום אחד. בתחרות בחנוכה היו לנו 67 מתחרים פול פוואר+2 פוש פול+3 דדליפט אונלי ביום הראשון. אולי יכולנו להוסיף שם איזה 5 מתחרים פול פוואר ולדחוס קצת יותר את הקטגוריות, אבל למען האמת אני מעדיף שהתחרות פשוט תתחיל קצת יותר מאוחר ושלא נתחיל חימום ומדידות גבהים ב8 בבוקר.

נערך לאחרונה:
סתם זורק משהו, חשבת על להעסיק עובד עירייה בתור ״מפקח״ או תפקיד מונפץ כלשהו לכמה שעות?
ולא הבנתי למה ראש העיר מופיע בסרטון אם הוא לא תומך בתחרות? (אולם)

• פותח/ת השרשור
סתם זורק משהו, חשבת על להעסיק עובד עירייה בתור ״מפקח״ או תפקיד מונפץ כלשהו לכמה שעות?
ולא הבנתי למה ראש העיר מופיע בסרטון אם הוא לא תומך בתחרות? (אולם)
לא הבנתי מה אני אקבל מעובד העיריה הזה?
לגבי הסרטון של ראש העיר - שיווק.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה רבה
עולה בהכל?
תודה רבה וכן בהכל
אפשר להירשם לרשימת ההמתנה:
https://ilplcup2022.vp4.me/waitinglist

כרגע רשימת ההמתנה עוד לא גדולה מדי, ולדעתי יש סיכוי לא רע להתחרות למי שנרשם אליה אחרי שיגיעו ביטולים של אנשים.
המייל שנשלח בעת ההרשמה אמור להגיע מיד? או שזה רק אם אני נכנס לרשימת המתחרים?
אני לא קיבלתי מייל פשוט

תודה רבה וכן בהכל

המייל שנשלח בעת ההרשמה אמור להגיע מיד? או שזה רק אם אני נכנס לרשימת המתחרים?
אני לא קיבלתי מייל פשוט
נרשמתי בין הראשונים ולא קיבלתי מייל, רק הודעת SMS בימים האחרונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית