הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מדקאו

scholar

משתמש מתחיל
166
5
נק' מוניטין:
510
166
5
אהלן חבריה.
סיימתי עכשיו שנה של אימונים, חודשיים FBW ועשרה חודשי SS
אין לי חשק לחיטוב אבל קשה לי מאוד לעלות משקלים מאימון לאימון אז עברתי למדקאו
אני בשבוע החמישי ועכשיו שמתחילים לשבור שיאים חשבתי לרוץ על לוג משלי.
בן 26, גובה 185, משקל 103

האימון של היום היה זריז, הייתי צריך לזוז לעבודה
squat:
5x5 קפיצות של 15 קילו עד 140 סוף סוף הרגשתי מרוסק ברגליים אחרי הסקואט, חזרה אחרונה נסגרה בקלות, כנראה הירידה בעומס בשבועות האחרונים עשתה לי טוב
bp:
5x5 קפיצות של 15 עד 120 מרגיש קצת חלש, והתחיל כאב במפרק של היד, נקווה שירגע עד שלישי אחרת נשקול צעדים לגבי המיליטרי פרס.
bor:
5x5 קפיצות של עשר עד 100, מרגיש שהטכניקה קצת חלשה אולי נעלה סרטון לבדיקה בקרוב.

בכל מקרה הרגשתי שיש לי עוד קצת לתת בגב אז הוספתי 3x5 מתח עם 10 קילו לא הצלחתי לסגור שתי חזרות אחרונות.

עידכונים בהמשך.

• פותח/ת השרשור
הרם והצלח!
תודה רבה.

האימון של היום, הייתי בעצבים הכל יצא באימון אטרף לחלוטין.
squat: 4x5 קפיצות של 15 עד 140
dl: 4*5 קפיצות של 15 ל 180, התרומם כמו תינוק מעגלה, אני מת על דדליפט בימים שאני עצבני, שחררתי לא נכון בחזרה האחרונה ופתחתי את העור, כל הכבוד לי.
press 4x5: קפיצות של עשר עד 85, הכאב מיום ראון התחיל להשפיע בסט האחרון, עשיתי את הפרס על מוט מהרצפה בגל עומס במכון, ככה שהוא היה צריך לעלות במין סוג של קלין, אין לי את הטכניקה לזה, פעם באה שיקרה נעבור לדמבלים במקום לשבור את המפרק ביד.

ונתתי שלושה סטים של שמיניות לשראגס ככה לקינוח.

משקלים טובים..
עם איזה משקלים סיימת תSS?

יש לנו נתונים די דומים, אקח אותך כמתחרה. בהצלחה 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
אלה המשקלים שסיימתי איתם SS פחות או יותר, אני בדיוק בשבוע שישי אז רק עכשיו אני חוזר למשקלים האלה.

תודה רבה על הפרגון, מעריך מאוד, במיוחד מחברה חזקים כמוכם.

• פותח/ת השרשור
לילה צח חברים, הימים האחרונים היו מעניינים
ברביעי הפאב התל אביב החביב עלי היה בבירה ללא תחתית, תוצאות הערב כללו הקאות ואני ילדה, לא נורא נתגבר.
קמתי ביום חמישי בצהריים בהבנה שאין אימון היום, נסעתי לחברים בבאר שבע לערב בשר משובח.
שישי בבוקר הבנתי שאם אני לא תופר אימון בבאר שבע לא יקרה אימון לשבת
צלצלתי להולמס פלייס, היו נחמדים מאוד והאריכו את ההנחה שיש בדכ, כניסה חד פעמית 25 שקלים, תענוג
פקידות חמודות, מכון חביב, קצת מכעיס שהלק של המשקולות קטן מהחלק של ההליכונים אבל שויין.
חברה נחמדים מאמנים ככה ככה.
ציוד ברמה סבירה, פלטות מכל מני סוגים וממש מעט בגובה שאפשר לעבוד איתן , אבל אין מה לעשות אנחנו לא בבית
פצחתי בבנץ כי הכלוב היה תפוס, הספוטר הזמני היה מציק ונבחתי עליו כמה פעמים עד שהוא הבין לא לגעת לי במוט.
שברנו שיא היום 3*125 חזרה אחרונה אלוהים יודע איך נסגרה ... הספספל צר יותר מאצלי במכון כמעט התהפכתי.
סקואט, התקדמתי בקצת יותר מ 2.5% כי לא היו פלטות של 2.5 אז שברנו שוב שיא 3*145, טכניקה גרועה מאוד אין לי מושג מה עבר עלי, התחילו לי כאבים בחיבור של עצם הירך לאגן, משהו מוזר , מקווה שזה ממאמץ ולא דלקת.
בגלל הגובה של הפלטות החלפתי את הבנט אובר במתח עם משקל 6*מקסימום, שלוש סופינציה שלושה פרונציה עם 15 קילו, שחכתי את החחגורה בבית אז החזקתי דמבל בין הרגליים, מביך ומעצבן.

מסקנות היום, להפסיק להיות ילדה, אין כמו המכון שלי, לטפל בבעית הבנץ, בקצב הזה אין מצב שאני סוגר פיער חדש בשבוע הבא, אשמח לעצות בנושא אם מישהו עוקב ויש לו רעיונות.

• פותח/ת השרשור
שבוע חדש בא עלינו לטובה, היום היה אימון בסימן הלכו לי הרגליים, עששיתיל אימון קודם בשישי וכנראה לא הספקתי להתאושש אבל שיחזרתי את השיאים של שישי גם היום.
squat:
5x5 קפיצות של 15 קילו עד 145 שנאמר, מרוסקים אבל שמחים, הכאבים משישי עדיין שם אבל לא הורגשו בסקואט
bp:
5x5 קפיצות של 15 עד 125 כפי שחששתי חזרה אחרונה כשל, אולי כי באתי פסיכולוגית בבאסה על הבנץ, שוקל לתת אימון נפח לחזה ביום שלישי ולא לנסות לשבור השבוע שוב כדי ששבוע הבא נחזור לתלם
5x5 קפיצות של עשר עד 102.5, למרות שויתרתי על החתירה בשישי רצתי ישר לשיא לחמישיה ולהרגיש סבבה לגמרי

פירגנתי גם בפאמפ ליד קדמית רק כדי לחנך איזה ילד קטן שצעק כמו אתון במחזור באמצע סט על 8 קילו דמבלים.

• פותח/ת השרשור
סוף סוף אני מעדכן בשעה נורמלית, עצירות ולפטופ זה שילוב מדהים...

סקבט: 4*5 עד 145, קליל
דדליפט 4*5 קפיצות של 15 ל 185, למרות ש 180 בא קל 185 הרגיש רע מאוד, אני חושב שהיתה לי בעיה בטכניקה בסט הכבד כי הגב התחתון כואב לי עד עכשיו.
פרס: 4*5 עד 85, הרגשתי את הגב יותר מדי אחרי הדדלפיפט אז לא התגרתי בגורל.

נורא מתסכל התוכנית הזאת אחרי SS בא לך לשבור שיאים כל הזמן אבל יודע שאם תנסה לא תתאושש כמו שצריך לשבירת שיאים האמיתית :\

• פותח/ת השרשור
אימון טוב היה לנו היום, מכון ריק, עבודה נטו.
בדכ אני עובד עם הנעלי ריצה שלי כי לא נותנים לי להתאמן יחף, היום כולם זרקו אז הורדתי נעליים ונגלה אלי עולם חדש
סקוואט 5*5 קפיצות של 15 עד 145, עכשיו בלי הנעליים סוף סוף אני נועץ את הרגליים בריצפה והמשקל פשוט עף.. לא האמנתי שזה יהיה כזה הבדל.
בנץ 5*5 קפיצות של 15 עד 125 חזרה אחרונה נסגרה יפה, הרגשתי שיש לו יותר מזה אז נתתי 130 וכשלתי בשניה, סתם היה נסיון מיותר.
מתח עם 25 קילו, אני לא עושה כאלה תוספות בדכ אבל הרגשתי מסוגל ונתתי 3*6 היה מאתגר ובטח לא עליתי עד הסוף בחזרות האחרונות אבל הרגיש טוב.

התווספה פשיטת מרפקים כי היה לי חשק להרגיש עוד קצת את היד האחורית.

• פותח/ת השרשור
שלום וברכה
שוב אני משחק עם הימים של האימונים... אתמול השנצ"תי במקום אימון אז התחלף להיום
סקואט 4*5 קפיצות של 15 ל 145 מוכן לשבור 150 כבר
דדליפט 4*5 החלטתי לתת פיער כי גם לא שברתי שיאים שבוע שעבר וגם הסקואט היום היה לארבע סטים אז קפיצות של 15 ל 190, היה מוצלח אז כפיים לי.
פרס 4*5 קפיצות של עשר ל 85 יש לי חוסר חיבה מיוחד לפרס... אין לי מושג למה.

הוספתי תרגיל לכתף אחורית במכונה.... גם בלי סיבה הרגשתי צורך.

שלום וברכה
שוב אני משחק עם הימים של האימונים... אתמול השנצ"תי במקום אימון אז התחלף להיום
סקואט 4*5 קפיצות של 15 ל 145 מוכן לשבור 150 כבר
דדליפט 4*5 החלטתי לתת פיער כי גם לא שברתי שיאים שבוע שעבר וגם הסקואט היום היה לארבע סטים אז קפיצות של 15 ל 190, היה מוצלח אז כפיים לי.
פרס 4*5 קפיצות של עשר ל 85 יש לי חוסר חיבה מיוחד לפרס... אין לי מושג למה.

הוספתי תרגיל לכתף אחורית במכונה.... גם בלי סיבה הרגשתי צורך.

שמע אחי אני רואה את המשקלים ואתה נראה לי ממש מפלצת.. על איזה אחוז שומן אתה?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג לגבי האחוז שומן אם הייתי צריך להעריך הייתי אומר פלוס מינוס 20% עם נטיה לפלוס.
לקראת הקיץ אני אעלה תמונה של "לפני" החיטוב ונקבל הערכת אחוזים מהחברה.

• פותח/ת השרשור
חוזר לעדכן, היינו שבוע במילואים, אפס אימונים מינוס חמש תזונה.

היה אתמול בערב אימון, מדים החלפתי במלתחות של המכון שלא יסגר לי.
הרגשתי צורך לצרף קצת נפח בגלל שלא היה גירוי נורמלי לשריר כבר שבוע

SQ קפיצות של 15 ל 145 היה קשה ברמות... + סט לשמיניה של 100

BP קפיצות של 15 ל 125 כשל ברביעית בסט האחרון + סט לשמיניה של דאמבלים 40 כל יד.

מתח עם 20 קילו 3*5 הרגשתי כמו תולעת שפיזרו עליה מלח כולי מתפתל בדרך למעלה.

כתף אחורית במכונה 3*5 כל המכשיר לא יודע כמה זה בקילו.

נאכל וננוח היטב בשבת ונתן אימון ברבאק בתחילת השבוע.

• פותח/ת השרשור
בשביל אימונים כאלה אני מגיע למכון !!
אחרי שבוע מעפאן ואימון מעפאן בסופו החלטתי ללכת על אימון C עם החלפה של ההבנץ והמתח בדדליפט ופרס כי כבר עשיתי אותם בחמישי.

SQ 5*5 הלכתי על פיער 150 לשלישיה שנסגרה כל כך בקלות שהחלטתי לתת נסיון ל 155, נסגרה שלישיה + צעקות, הפתעתי את עצמי.
DL 3*5 + 1*3 הלכתי על פיער 200 לשלישיה, רעיון דפוק לנסות לשבור גם דדליפט ביום כזה, שלישית לא נסגרה... אבל ביום עם סקואט רגוע יותר אולי דדליפט יהיה הראשון שיעבור את רף ה 200 לשלישיה אצלי, עידכונים שבוע הבא!
פרס 4*5 קפיצות של 10 ל 85... הזוקפים היו מרוסקים היה סיוט, גם ככה אני שונא פרס, חושב להעיף אותו לגמרי מהתוכנית... אם יש הצעות אשמח לשמוע.

לא היו תרגילי עזר בקושי עליתי למדרגות באוטו.

• פותח/ת השרשור
SQ קפיצות של 15 ל 155 לא הצלחתי לסגור רביעית... כנראה היה לי יום אטרף במיוחד שלשום, אנסה לרדת בחזרה ל 150 ולהתקבע שם...

BP קפיצות של 15 ל 125 + סט לשמיניה של דאמבלים 40 כל יד.

בנט אובר קפיצות של 15 למאיה כבר הרבה זמן שאני עושה מתחת עם משקל והיום בגלל שהזוקפים הרגישו לי סבבה חזרתי לבנטאובר קצת.

אני מרגיש כאילו אני לא מתקדם מספיק בבנץ, הוספתי קרוס בשביל קצת נפח וגיוון תרגילי חזה, נראה אם יתן לנו קצת פוש

וקניתי דריפיט של נייק יושב אש, לא שווה מאה שקל לפריט אבל נכנסה משכורת בעשירי ואמרתי נתפנק.

• פותח/ת השרשור
sq קפיצות של 15 ל 150
dl קפיצות של 15 ל 200, נסגר, PR
P קפיצות של עשר ל 85

אין תרגילי עזר, נתתי חצי שעה אירובי לייבש קצת, מחר בבוקר עוד קצת אירובי, פימפום לשרירי הים, וים, מביך, אבל ברומא ..

• פותח/ת השרשור
sq קפיצות של 15 ל 155... לא יודע מה יש לי פעם אני מצליח פעם לא... מקווה שנצליח לשמור על המשקלים האלה
bp קפיצות של 15 ל 125 ושמיניה של דאמבלים כמו תמיד.
bor קפיצות של 15 ל 100 מנסה להחזיר קצת את התרגיל לתוכנית.

שוקל להפסיק עם המסה לטובת חיטוב לקיץ... קצת מפריע לי להפסיק התקדמות יפה שאני עושה במשקלים לאחרונה בשביל זה... לא יודע.. נחליט בקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית