הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גוף שמתאים לNAC ISRAEL

תעלה לבמה, נראה איזה מקום תיקח.
זה בטח יראה משהו כזה:
fEFpa.gif

היי היי הייי תתן קרדיט לפחות כשאתה משתמש בחתימה שלי

מי זה עליכם?
עליך ועל כל החברים שלך המוזרקים של דני...
דני אומר שהמתאמנים שלו טבעים? חח הופ טרללה... גם מוזרקים וגם נראים כמו תחת. פותח אשכול לך לדני קאגונוביץ תתחיל להזריק תוך שנתיים אתה חיייה אחי!!

עליך ועל כל החברים שלך המוזרקים של דני...
דני אומר שהמתאמנים שלו טבעים? חח הופ טרללה... גם מוזרקים וגם נראים כמו תחת. פותח אשכול לך לדני קאגונוביץ תתחיל להזריק תוך שנתיים אתה חיייה אחי!!

אני נראלך מוזרק ?!
עוד 3 שבועות אני מתגגיס למה לי..

אלי אני בטוח שגם לך לא חסר, אתה לא טבעי לחלוטין בין אם זה שורף שומן סטרואיד או אסטרואיד מהחלל.

די לטחון את המוח, אלי טבעי, אם הוא היה עם חומרים הוא היה הרבה יותר גדול

דור רצון תשמע לי כולם פה חושבים את עצמם מבינים גדולים מדברים על דני כאילו זה אח שלהם אבל אם הם היו מכירים אותו באמת היו מבינים דבר או שניים הבעיה של אנשים שקשה לפרגן תחכה עוד שנתיים תילך טבעי מה שאתה צריך כדי להצליח ואני אומר לך מניסיון של אנשים שהצליחו טבעיים זה לישון לאכול טוב ולהשקיע באימונים
ואחשלי יש לך גוף פצצה

• פותח/ת השרשור
דור רצון תשמע לי כולם פה חושבים את עצמם מבינים גדולים מדברים על דני כאילו זה אח שלהם אבל אם הם היו מכירים אותו באמת היו מבינים דבר או שניים הבעיה של אנשים שקשה לפרגן תחכה עוד שנתיים תילך טבעי מה שאתה צריך כדי להצליח ואני אומר לך מניסיון של אנשים שהצליחו טבעיים זה לישון לאכול טוב ולהשקיע באימונים
ואחשלי יש לך גוף פצצה

אל תדאגג לאט לאט יהיה תוצאות עוד שנתיים נראה לא ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית