הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Harlem Shake - הלהיט שאמור להחליף את גאנגם סטייל

טוב, אחרי שאני רואה את הסרטונים האלה, אני מבין איך ככול הנראה ההומו סאפיינס יכחד- מטמטום.
אף פצצת אטום לא משתווה לזה.

טוב, אחרי שאני רואה את הסרטונים האלה, אני מבין איך ככול הנראה ההומו סאפיינס יכחד- מטמטום.
פאאאאאאק אחי אני יודע שאתה בן 14 אבל ההודעות שלך מציקות, למה אתה חייב להיות כזה פולני תמיד?

פאאאאאאק אחי אני יודע שאתה בן 14 אבל ההודעות שלך מציקות, למה אתה חייב להיות כזה פולני תמיד?
עלית עליי, אני באמת פולני.
וכי זה ממש מטומטם, זה פאקינג מטומטם.
אני יושב ולא מצליח להבין, זה פשוט נראה... מוזר ומטומטם.

החיים שלך משעממים בטח
לא, לא ממש.
ההומור הדבילי היחיד שמצחיק אותי זה סאות'פארק. שאר האנימציות שמצחיקות אותי שפויות ולא מטומטמות וככה כל שאר הסדרות והסרטים.
אבל זה פשוט חסר היגיון והומור ברמות.
גם כשמשהו לא מצחיק אותי אני מבין את ההומור ומה הבדיחה, אבל אני לא קולט כאן כלום.

לפעמים כשאני לא מבין, אני פשוט לא אומר כלום.
ביזאר והפתעה הם מרכיבים נפוצים בקומדיה, אם זה לא פונה להומור שלך זה בסדר. אותך זה לא מצחיק, את אחרים זה כן, וזה כל מה שיש פה.
לא נעשה שום עוול ובאמת שאין פה תוכן לדון עליו.

עד כמה שאתה אחלה גבר ואתה באמת עוזר פה הרבה, הוא דיי צודק. תשתחרר קצת,
אין דבר יותר מצחיק מלראות טמטום של אנשים אחרים 🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא כל כך קשור ....אבל חבל לי לפתוח עוד אשכול:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית