הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין animal pak

• פותח/ת השרשור MSound
  • פורסם בתאריך

MSound

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
38
150
11
לאחרונה קבלתי את המוצר animal pak והשאלה שלי היא האם לקיחה שלו
יכולה לגרום לתופעות לוואי\האם עצם זה שאני לוקח אותו עכשיו בגיל 17 יכול להסב נזק מכול סוג שהוא מכוון שהמינונים שם אינם קטנים

דרך אגב אני מודע לזה שזה דיי מיותר המחיר של המוצר והכמות שהוא מכיל של ויטמינים קבלתי אחד חדש ואני שוקל אם לקחת אותו או לא פשוט 😃

נערך לאחרונה:
לאחרונה קבלתי את המוצר animal pak והשאלה שלי היא האם לקיחה שלו
יכולה לגרום לתופעות לוואי\האם עצם זה שאני לוקח אותו עכשיו בגיל 17 יכול להסב נזק מכול סוג שהוא מכוון שהמינונים שם אינם קטנים

דרך אגב אני מודע לזה שזה דיי מיותר המחיר של המוצר והכמות שהוא מכיל של ויטמינים קבלתי אחד חדש ואני שוקל אם לקחת אותו או לא פשוט 😃

זה רק מולטי ויטמין, אבל בתאוריה יש בעיה להגיע לערכים גבוהים של ויטמינים(מסיסים בשומן) ומינרלים, בגלל זה אני לא ממליץ עליו כול כך.
תסיים את החבילה, ותעבור מקסימום לאחד אחר

אתה יכול לנסות למכור אותו לפרייאר ולקנות מולטי שיספיק לך ל90 יום

אין לו פרופיל כל כך גבוה של ויטמינים כמו שהם מציגים אותו (המולטי הטוב בעולם!!!).
יש מולטים יותר טובים וגם שיספיקו ליותר זמן. ו
הוא לא רע, אבל הוא פשוט ממותג יותר מדי.
מה שכן
יש לו כמות די גדולה של אנטי אוקסידנטים, אבל אם זה ממש חשוב אפשר לקנות אותם בנפרד וזה יהיה יותר משתלם.

לגבי יותר מדי ויטמינים מסיסים בשומן... כמו שאמרו. הכל בתאוריה. תחפש מקרה של מישהו שמת מיותר מדי ויטמין D. לא יודע אם תמצא ואם כן הוא לקח כמויות עצומות. מה שכן צריך לבדוק איזה ויטמינים הם שמים בפנים. יש נניח צורות פחות טובות של ויטמין E למשל שלא הייתי לוקח.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה 😃 בכללי אני משתמש באופטי מן פשוט באנימל פאק יש כמות גדולה של כדורים ורציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה מהלקיחה שלו

כנראה שלא.

Back
למעלה תחתית