נק' מוניטין:
384
- 1,215
- 111
- הרקולס
facepalm
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן אדם מתאמן בצורה רצינית 14 שנים ויש לו גנטיקה מעולה,עדיין לא הגיוני שהוא יהיה עם מסת שריר כזו?
מהפורטל:"בפועל, מתאמן שמתחיל להתאמן ושוקל 70 ק"ג, יכול להוסיף 1.2 – 0.7 ק"ג של שריר בחודש (12 – 8 ק"ג בשנה). כעבור שנה נכליל אותו בקטגוריה שתקרא "ביניים". הוא ישקול כעת כ-75 ק"ג ויוכל להוסיף 400-800 גרם שריר בחודש (9 – 4.5 ק"ג בשנה). כעבור שנה, נעביר אותו לקטגוריית "המתקדמים" וכעת ישקול כ- 80 ק"ג והוא יוכל להוסיף רק 450 – 220 גרם מסת שריר בחודש."
14 שנה זה הרבה זמן,יכול להיות שהוא טבעי.
בן אדם מתאמן בצורה רצינית 14 שנים ויש לו גנטיקה מעולה,עדיין לא הגיוני שהוא יהיה עם מסת שריר כזו?
מהפורטל:"בפועל, מתאמן שמתחיל להתאמן ושוקל 70 ק"ג, יכול להוסיף 1.2 – 0.7 ק"ג של שריר בחודש (12 – 8 ק"ג בשנה). כעבור שנה נכליל אותו בקטגוריה שתקרא "ביניים". הוא ישקול כעת כ-75 ק"ג ויוכל להוסיף 400-800 גרם שריר בחודש (9 – 4.5 ק"ג בשנה). כעבור שנה, נעביר אותו לקטגוריית "המתקדמים" וכעת ישקול כ- 80 ק"ג והוא יוכל להוסיף רק 450 – 220 גרם מסת שריר בחודש."
יכול להיות שאני באטמן.
יכול להיות שאני באטמן.
קורע מצחוק.
הוא 84 קילו, על 1.78. לינק לנתונים שלו : http://www.fitnessatlantic.com/ulisses_williams.htm
עדיין לא הגיוני שאדם שמתאמן 14 שנה יהיה במשקל הזה בצורה טבעית?
אשמח אם תתן לי תשובה נורמלית במקום לנסות להצחיק.
יש גם מספיק אנשים בפורום שעונים להגדרה של הגובה והמשקל שלו...אבל אתה חייב להתייחס לאיך שהוא נראה...לכזה משקל על כזה גובה לא בעיה להגיע .
אנחנו מדברים על זה שהוא טבעי,מהידע המועט שלי סטרואידים לא מעצבים את השריר.פה נכנס החלק של הגנטיקה ושל המבנה למשל הק!ב*!ת המטורפות שלו.
בכל מקרה אשמח שמישהו יסביר לי למה זה לא הגיוני שאדםשמתאמן 14 שנה במכון יהיה 84 קילו על 1.78.
להגיע יבש ועל האחוז שומן נמוך כמו שהוא זה לא אפשרי בלי חומרים. מסת שריר זה לא הכולבן אדם מתאמן בצורה רצינית 14 שנים ויש לו גנטיקה מעולה,עדיין לא הגיוני שהוא יהיה עם מסת שריר כזו?
אני לא רואה פסול לא בזה ולא בזה (איש הישר בעיניו יעשה), אבל הבחור משתמש.
האם אפשר להגיע למסת השריר שלו אחרי 14 שנות אימונים? אולי, וגם זה בספק.
האם אפשר להגיע לאחוז השומן שלו בלי חומרים? אולי, אבל עם פגיעה חריפה במסת השריר שנצברה.
האם אפשר להגיע למסת השריר שלו ולאחוז השומן שלו בלי חומרים? לא.
אנחנו מדברים על זה שהוא טבעי,מהידע המועט שלי סטרואידים לא מעצבים את השריר.פה נכנס החלק של הגנטיקה ושל המבנה למשל הק!ב*!ת המטורפות שלו.
בכל מקרה אשמח שמישהו יסביר לי למה זה לא הגיוני שאדםשמתאמן 14 שנה במכון יהיה 84 קילו על 1.78.