עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון השלמה בשבת - הייתי עדיין בהנגאובר משישי ולא כלכך ישנתי אבל אני הולך לשבועיים לצבא לא יודע אם יהיה לי אפשרות להתאמן אז עשיתי אימון מאולץ.
לחיצת חזה :
100x3
110x3
120x3
130x3
100 5x10 - עשיריות זה קשה.
פולי עליון במכונה - מספר כלשהו של פלטות 4x8
לחיצת חזה אחיזה הפוכה - 100kg 2x8
כפיפות מרפקים מכל מיני סוגים.
לחשוב שגם שאתה חולה בצורה נוראית, אתה עושה לחיצת חזה יותר מהדדליפט שלי.מה שארבע מדריכי קמ"ג בכירים לא הצליחו לעשות לי המחלה הזאת הצליחה - להפיל אותי לקרשים.
ירדתי מ101~ קילו לאיזור 95 קילו , משלישי חום 40-38 ולא ישנתי יותר משעה רצוף כי היו לי שלשולים באינטרוולים של פחות משעה.
כל מה שניסיתי לאכול יצא אחרי דקות או מפה או מהתחת(אמרתי תחת זה גס 😲) אחרי שהבנתי את זה עברתי לתזונת מים.
ביום שישי שכבר הגעתי למצב שנמאס לי והתחלתי להיפרד מהרצון להמשיך לחיות החלטתי לסוע לביקור רופא (חייל זוכרים?) באשדוד , כ-25 דק נסיעה מאשקלון. הצטיידתי בערכה למשלשל לנסיעות (נייר טואלט ובקבוק מים) , אחרי שתי עצירות בדרך לאשדוד הבנתי למה לא עשיתי את המסע קודם לכן אבל כבר הגעתי לאשדוד אני לא יחזור אחורה , מפה לשם הביאו לי אנטיביוטיקה ועוד איזה משהו , היום יום שבת היום ה-5 מאז התפרצות המחלה אני סוף סוף מרגיש הרבה יותר טוב . התחלתי בהדרגה לאכול דברים וכמויות שונות ועליתי בנתיים בחזרה ל99 קילו.
ביצעתי היום אימון בצל השבוע שהיה לי , חשבתי שיהיה לי קשה אבל לא ככה - המשקלים עצמם לא היו כבדים לי פשוט הגוף היה עייף והם היו בלתי אפשריים ><
סקוואט HB ATG :
100kgs 3X10 - קשה
100kgs pausesquat X 5
לחיצת חזה :
80kgs - 3X10
80kgs narrowgrip X 10
פולי עליון :
מספר כלשהו של פלטות >< 3X12
משיכה ישרה במכונה אותו משקל X 12
פרס :
40kgs 2X10
כפיפות מרפקים :
30kgs 3X10
פרונציה 30kgs X10
כן .לחשוב שגם שאתה חולה בצורה נוראית, אתה עושה לחיצת חזה יותר מהדדליפט שלי.
קמ"ג זה קרב מגע נכון?
מה שארבע מדריכי קמ"ג בכירים לא הצליחו לעשות לי המחלה הזאת הצליחה - להפיל אותי לקרשים.
ירדתי מ101~ קילו לאיזור 95 קילו , משלישי חום 40-38 ולא ישנתי יותר משעה רצוף כי היו לי שלשולים באינטרוולים של פחות משעה.
כל מה שניסיתי לאכול יצא אחרי דקות או מפה או מהתחת(אמרתי תחת זה גס 😲) אחרי שהבנתי את זה עברתי לתזונת מים.
ביום שישי שכבר הגעתי למצב שנמאס לי והתחלתי להיפרד מהרצון להמשיך לחיות החלטתי לסוע לביקור רופא (חייל זוכרים?) באשדוד , כ-25 דק נסיעה מאשקלון. הצטיידתי בערכה למשלשל לנסיעות (נייר טואלט ובקבוק מים) , אחרי שתי עצירות בדרך לאשדוד הבנתי למה לא עשיתי את המסע קודם לכן אבל כבר הגעתי לאשדוד אני לא יחזור אחורה , מפה לשם הביאו לי אנטיביוטיקה ועוד איזה משהו , היום יום שבת היום ה-5 מאז התפרצות המחלה אני סוף סוף מרגיש הרבה יותר טוב . התחלתי בהדרגה לאכול דברים וכמויות שונות ועליתי בנתיים בחזרה ל99 קילו.
ביצעתי היום אימון בצל השבוע שהיה לי , חשבתי שיהיה לי קשה אבל לא ככה - המשקלים עצמם לא היו כבדים לי פשוט הגוף היה עייף והם היו בלתי אפשריים ><
סקוואט HB ATG :
100kgs 3X10 - קשה
100kgs pausesquat X 5
לחיצת חזה :
80kgs - 3X10
80kgs narrowgrip X 10
פולי עליון :
מספר כלשהו של פלטות >< 3X12
משיכה ישרה במכונה אותו משקל X 12
פרס :
40kgs 2X10
כפיפות מרפקים :
30kgs 3X10
פרונציה 30kgs X10
תאמת היא שאני עד עכשיו רק עבדתי על הטכניקה חחחח, מחר 65. שהוא יגיע למעל 80 אני אעדכן ✌️כן .
אם הדדליפט שלך הוא פחות מ80 , תתחיל לאכול כי זה בכלל לא קשור לאימונים.
הזעתי(מהתחת) באינטרוולים האלה כמה ליטרים כל פעם 😭 אני לא רגיל לאירובי כל כך עצים.בסופו של דבר באמת מדובר בוירוס...
לפחות עשית אינטרוולים... 🤒