מקבילים על טבעות זה תרגיל טוב ?

מצב
השרשור נעול

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני מתאמן אצל חבר ויש לו טבעות , קיצר עשיתי מקבילים עליהן 10X3 (קשה מאוד אני אישית טוב מאוד במקבילים רגיל עושה עם 26 קילו מחובר אלי אז הלך לי טוב בהם )
אין לו בנצ' פרס אז התרגיל המרכזי לחזה זה מקבילים על טבעות והוא אמר לי שזה יותר טוב ממקבילים רגיל בגלל שזה מדמה את זה לבנצ' פרס בגלל כל המייצבים שעובדים ,
ובאמת אני מרגיש את זה יותר כמו סקאווט מאשר כפיפות יד קדמית למשל
אבל נראה לי היה פחות פאמפ ביד אחורית ובחזה (פאמפ אבל לא אומר כלום) מאשר במקבילים רגיל
קיצר מה אתם אומרים על התרגיל ? יצא לכם לנסות ? חח חבר שלי המשוגע הזה עושה את זה עם 20 קילו מחובר אליו 8X3 ככה שאפשר לחבר אלייך משקל ולא להפצע פשוט צריך להיזהר
ד"א הוא מקצר את האורך של הטבעת לפני שהוא עושה (ככל שהאורך יותר ארוך יותר קשה לייצב - פיזיקה פשוטה)
קיצר מה דעתכם על התרגיל ?

אני מתאמן אצל חבר ויש לו טבעות , קיצר עשיתי מקבילים עליהן 10X3 (קשה מאוד אני אישית טוב מאוד במקבילים רגיל עושה עם 26 קילו מחובר אלי אז הלך לי טוב בהם )
אין לו בנצ' פרס אז התרגיל המרכזי לחזה זה מקבילים על טבעות והוא אמר לי שזה יותר טוב ממקבילים רגיל בגלל שזה מדמה את זה לבנצ' פרס בגלל כל המייצבים שעובדים ,
ובאמת אני מרגיש את זה יותר כמו סקאווט מאשר כפיפות יד קדמית למשל
אבל נראה לי היה פחות פאמפ ביד אחורית ובחזה (פאמפ אבל לא אומר כלום) מאשר במקבילים רגיל
קיצר מה אתם אומרים על התרגיל ? יצא לכם לנסות ? חח חבר שלי המשוגע הזה עושה את זה עם 20 קילו מחובר אליו 8X3 ככה שאפשר לחבר אלייך משקל ולא להפצע פשוט צריך להיזהר
ד"א הוא מקצר את האורך של הטבעת לפני שהוא עושה (ככל שהאורך יותר ארוך יותר קשה לייצב - פיזיקה פשוטה)
קיצר מה דעתכם על התרגיל ?

מה?
תרגיל טוב מה הסקוואט כאן עשית סלט.
אחלה תרגיל לפיתוח יציבות ומייצבים של החזה....
יד אחורית
תרגיל מציון.
ו

• פותח/ת השרשור
מה?
תרגיל טוב מה הסקוואט כאן עשית סלט.
אחלה תרגיל לפיתוח יציבות ומייצבים של החזה....
יד אחורית
תרגיל מציון.
ו

התכוונתי שהוא תרגיל הרבה יותר מורכב ממקבילים רגיל , שאתה מגיע בו לכשל אתה מרגיש יותר כמו כשל בסקאווט מאשר בכפיפות מרפקים , זאת הכוונה.
וקראתי קצת בפורומים בחו"ל וגם ממליצים עליו לכן אני שוקל להחליף את המקבילים הרגיל בו
קיצר רציתי לשמוע עליו דעות אם הוא עדיף על רגיל

אפשר, אבל תראה איך הכתפיים שלך מגיבות לו. ריפטו ב-SS3 ממליץ לא לעשות את התרגיל הזה בגלל הסיכון לכתפיים. קח בחשבון שתוכל להרים הרבה פחות משקל.

• פותח/ת השרשור
אפשר, אבל תראה איך הכתפיים שלך מגיבות לו. ריפטו ב-SS3 ממליץ לא לעשות את התרגיל הזה בגלל הסיכון לכתפיים. קח בחשבון שתוכל להרים הרבה פחות משקל.

ברור לי שאני ירים הרבה פחות משקל השאלה עם זה עובד יותר חזק על החזה והיד אחורית ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית