הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להפסיק עם הקראטין?

• פותח/ת השרשור 321AC
  • פורסם בתאריך
3

321AC

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום, לפני שבוע התחלתי לנטול קריאטין, היום שמתי לב שהשרירים רכים כאלה כמו סילקון כזה (בכל זאת השריר קשה), אז הבנתי שבגלל הקריאטין ,וזה מציק ,אני לא מעוניין שמישהו ירגיש את השריר שלי וירגיש שהוא אומנם חזק אבל עם רכות כזאת.
בכל מקרה אשמח להתעייץ אתכם.

ד"א
אני משתמש בקריאטין בשיטת "העמסה".

אני לא חושב שזה בגלל הקריאטין וגם אם כן זה די מטופש בעייני להפסיק לקחת בגלל סיבה כזאת, הקריאטין אמור לעזור לך להרים יותר= יותר עלייה במסת שריר באופן עקיף אז בגלל שאתה מרגיש שהשרירים "רכים" תפסיק? אני בטוח שאין מישהו שכל היום ממשש אותך ומעיר לך על זה..

שלום, לפני שבוע התחלתי לנטול קריאטין, היום שמתי לב שהשרירים רכים כאלה כמו סילקון כזה (בכל זאת השריר קשה), אז הבנתי שבגלל הקריאטין ,וזה מציק ,אני לא מעוניין שמישהו ירגיש את השריר שלי וירגיש שהוא אומנם חזק אבל עם רכות כזאת.
בכל מקרה אשמח להתעייץ אתכם.

ד"א
אני משתמש בקריאטין בשיטת "העמסה".

גם אם הוא היה סופח נוזלים בכמות שהייתה מרגיש את זה על עצמך כפי שתיארתה, זה לא היה קורה אחרי שבוע אחד של נטילה

וואו אני ממש בשוק שאנשים עדיין עושים את ההעמסה הזאת חשבתי שזה כבר מזמן ברור.
דבר ראשון - העמסה לא עובדת בכלל נקודה. יש מחקר מוכח באוניבסיטה מאוד מכובדת באמריקה (לא זוכר את השם) וזה לא BROSICENCE אני קראתי את המחקר הזה בעצמי- בעצם לקחו עשרות גברים מעל 200LBS - 90KG
וראו בפירוש שכל הקריאטין המיותר יצא בשתן ולא נספג בשום צורה בגוף כל מי ששתה 20 קריאטין ביום השתין בין 15-17 החוצה (בדיקות שתן)
אז תיקח בין 3-5 גרם קריאטין ביום - הגוף לא יכול לספוג יותר מ5. (ולפעמים 5 זה גם יותר מידי 3-4 זה גם בסדר) אבל בשביל להיות בטוח אני גם לוקח 5 בדרך כלל.
דבר שני - איזה קשקוש קריאטין לא עושה את השריר "רך כזה" או "סיליקון" אולי השריר "רך כזה" בגלל שאין שם ממש שריר
כן קריאטין מגדיל את הנפח המים בשריר וזה יכול טיפה לנפח אבל זה ממש ממש בקטנה ומאוד קשה לראות את ההבדלים.
שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם.!!!!
כנראה זה משהו פסיכולוגי אצלי בראש.
המשך שבוע מעולה.

Back
למעלה תחתית