הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 531

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496
אז ככה.. בלי יותר מידי חפירות אני מעכשיו מתחיל לעדכן פה..

התוכנית שאני עושה היא 5\3\1 של ג'ים וונדלר כמו שהבנתם מהכותרת.

אני כרגע מתכונן לתחרות PL בפתח תקווה ב28.3 ..אז חלק מהאימונים שונים קצת מהרגיל..

היום התחלתי את הסבב השלישי בתוכנית , שבוע שעבר היה דילאוד..
האימון מהיום:

Bench:

82.5 X3
97.5 X3
110 X3

115 X1
עם עצירה כמו בתחרות

Press:
50 5X10

Chin ups:
Bw +10
5X6

Biceps+Triceps:
3X10

וקצת עבודה על הרוטיטור קאף .. הכתף לא במיטבה

• פותח/ת השרשור
אימון דדליפט:

Deadlift

165X3
190X3
225X3
240X1

Speed Deadlift
120 6X3

Back extention:
Bw+15kg
4X10

Kettelbel swings:
21kg
10X10
40 sec rest

• פותח/ת השרשור

סרטון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חזק מאוד. אעקוב אחרי הלוג כי גם אני מתכנן לעבור ל-531 אחרי טקסס. שיהיה בהצלחה. ממליץ לך לפרסם סרטונים בתת פורום פאוורליפטינג ואז להוסיף לינק לנושא של הסרטון בלוג.

נראה שיהיה לוג מעניין ואתה בחור חזק ללא ספק.
אמשיך לעקוב ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל כמה זמן שוברים שיאים ב1/3/5 ?
וכמה משכת בתחרות?
תלוי איך אתה מתכנן את האימונים שלך.. בעקרון פעם בשבוע עד פעם בחודש...

בתחרות משכתי 245.. עוד שבועים אני מתכוון למשוך 250 ומשם כבר להחליט מה נעשה בתחרות

תלוי איך אתה מתכנן את האימונים שלך.. בעקרון פעם בשבוע עד פעם בחודש...

בתחרות משכתי 245.. עוד שבועים אני מתכוון למשוך 250 ומשם כבר להחליט מה נעשה בתחרות

יש סיבה למה אתה ב135 ולא תוכנית עם התקדמות מהירה יותר ?

• פותח/ת השרשור
יש סיבה למה אתה ב135 ולא תוכנית עם התקדמות מהירה יותר ?
האמת שעשיתי SS ואז טקסס וחיפשתי תוכנית פחות "רוצחת" ו531 קרץ לי אז אמרתי ננסה וממש אהבתי את הרעיון שלה... אתה לא קורע תתחת ויש תוצאות המפתח לעצלנים..
האמת שהיא גם ממש מתאימה למי שאין לוז של תלמיד תיכון שיכול להתאמן במשך שעתים וחצי אימון במשך 3 פעמים בשבוע(סקואט בנצ דדליפט 5X5) אלה לסגור את האימונים בשעה ורבע

אחרי התחרות אני מתחיל חיטוב ויש מצב שאני אחרי זה יתן צ'אנס לעוד סבב קצר של טקסס

האמת שעשיתי SS ואז טקסס וחיפשתי תוכנית פחות "רוצחת" ו531 קרץ לי אז אמרתי ננסה וממש אהבתי את הרעיון שלה... אתה לא קורע תתחת ויש תוצאות המפתח לעצלנים..
האמת שהיא גם ממש מתאימה למי שאין לוז של תלמיד תיכון שיכול להתאמן במשך שעתים וחצי אימון במשך 3 פעמים בשבוע(סקואט בנצ דדליפט 5X5) אלה לסגור את האימונים בשעה ורבע

אחרי התחרות אני מתחיל חיטוב ויש מצב שאני אחרי זה יתן צ'אנס לעוד סבב קצר של טקסס

תאמין לי שאתה לא רוצה לוז של תלמיד תיכון, אני בכיתה יא' ולומד 52 שעות בשבוע :(

• פותח/ת השרשור
איזור ה96 קילו
סקואט 220
בנצ 115
דדליפט 250

• פותח/ת השרשור
פרס:
80 X3
בנצ :
80 5X10
מתח
מ.ג 3X8
פייס פולס
4X10

לאחרונה אני חושש קצת מסקוואט פעם בשבוע אחרי כל כך הרבה זמן שעשיתי סקוואט כל אימון. ובלי קשר אני מרגיש שאני צריך עצימות או נפח לפחות פעמיים בשבוע כדי "לא לאבד את זה" ולהמשיך במגמת ההתחזקות. איך התרגלת לזה אחרי טקסס? זה נראה תענוג לבוא ולדאוג רק לתרגיל אחד אבל מצד שני זה די מפחיד לעזוב את ה-FBW.

• פותח/ת השרשור
לאחרונה אני חושש קצת מסקוואט פעם בשבוע אחרי כל כך הרבה זמן שעשיתי סקוואט כל אימון. ובלי קשר אני מרגיש שאני צריך עצימות או נפח לפחות פעמיים בשבוע כדי "לא לאבד את זה" ולהמשיך במגמת ההתחזקות. איך התרגלת לזה אחרי טקסס? זה נראה תענוג לבוא ולדאוג רק לתרגיל אחד אבל מצד שני זה די מפחיד לעזוב את ה-FBW.

בהתחלה זה היה לי מאוד מוזר לעשות אימון בלי להתחיל אותו עם הסקואט ולסיים עם הדדליפט .. אבל מתרגלים ואז אתה מבין שיש דבר כזה מעבר לאימון של 3 שעות .. פתאום אתה פחות מתאמץ (אין יותר 5X5) אלה מכניס נפח בעזרת תרגילי עזר שלטעמי זה עדיף כי בשלב מסויים אתה רוצה כבר להקיא מרוב סקואט \דדליפט \בנצ

אני אישית אוהב את התוכנית הזאת היא גם מתאימה לכל לוז ואפשר לשחק איתה איך שאתה רוצה....מה שכן זאת תוכנית שמשאירה אגו בצד אתה תראה שבהתחלה האימונים יהיו לך מאוד קלים ואפילו קצת משעממים בגלל שאתה תשים משקל לא מאתגר אבל זה רק יעשה לך טוב

• פותח/ת השרשור
אימון סקואט:

סקואט:
150*3
170*3
200*3
215*1

סקואט מהירות
110 6*3
לג פרס:
240 5*10

קטלבלס כל מיני תרגילים ב5 דקות
16 kg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית