הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 531

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
סתם אימון פאמפ לגב.. משלים מה שלא הספקתי אתמול

מתח 4X6 מ.ג+15
פייס פולס 3X10
בייספס 40 קג מוט 3X10

כל הכבוד על ה 252.5 דדליפט !
מה המשקל גוף העדכני? ואתה הולך להשתתף בתחרויות?

חחחחחחחחחחח רק הלימונדה עם המלח מוסיפה לך כבר 3 קילו
אבל עזוב, ק1בה מעריץ2!

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח רק הלימונדה עם המלח מוסיפה לך כבר 3 קילו
אבל עזוב, ק1בה מעריץ2!
הבנתי שלימון גורם לעשות הרבה פיפי ..
בכל מקרה יום לפני השקילה לא שותים הרבה ולא אוכלים פחממות יורדים 3 קילו בשניה

תלוי איך אתה מתכנן את האימונים שלך.. בעקרון פעם בשבוע עד פעם בחודש...

בתחרות משכתי 245.. עוד שבועים אני מתכוון למשוך 250 ומשם כבר להחליט מה נעשה בתחרות
d
אני כנראה רוצה גם להתחיל את התכנית , עכשיו זה תרגיל מורכב ושני עזר נכון ? בתרגילי עזר עושים 5 סטים של עד 12 חזרות ?
דבר שני שאני לא סגור עליו אני מתאמן בבית ויש לי כלוב מוט , מיטה ודאמבלים במה אני יכול להחליף את שני התגילים האלה leg press' leg crul ? לגבי ה גוד מורנינג אין בעיה עם התרגיל הזה מבחינת הגב פריצות דיסק וכאלה ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי עושה גוד מורנינג תרגיל מצויין ממליץ בחום פשוט בגלל שהכנתי עבודה על המהירות קשה לי לעשות גוד מורנינג הגוף כבר צועק חלאס אז פשיטות גב מחליפות את זה..

יש וריאציה שנקראת boring but big תקרא עליה..
אפשר לעשות גם ביום הדדליפט גוד מורנינג 5X10 וביום הסקואט בוקס סקואט 5X10

הייתי עושה גוד מורנינג תרגיל מצויין ממליץ בחום פשוט בגלל שהכנתי עבודה על המהירות קשה לי לעשות גוד מורנינג הגוף כבר צועק חלאס אז פשיטות גב מחליפות את זה..

יש וריאציה שנקראת boring but big תקרא עליה..
אפשר לעשות גם ביום הדדליפט גוד מורנינג 5X10 וביום הסקואט בוקס סקואט 5X10
זהו ממש לא הבנתי תboring but big אם תוכל להסביר לי בקצרה אשמח אם לא אז לא נורא ,
לגבי ה leg press and leg curl חשבתי להחלייף אותם בפרונט סקואט ובהיפוך של leg curl במקום להוריד תרגליים למעטה לעלות למעלה , מה דעתך ?

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך בוקס סקואט.. עובד מצויין

וboring but big אני עושה את זה בבנצ אבל הפוך..

בעקרון אתה מסיים תרגיל נניח בנצ 5\3\1 ואז אתה מוריד משקל ועושה בנצ 5X10.. זה עינוי אז בגלל זה ביום הבנצ אני עושה פרס 5X10 וביום הפרס אני עושה בנצ 5X10

בעקרון אתה מסיים תרגיל נניח בנצ 5\3\1 ואז אתה מוריד משקל ועושה בנצ 5X10.. זה עינוי אז בגלל זה ביום הבנצ אני עושה פרס 5X10 וביום הפרס אני עושה בנצ 5X10
אוקי הבנתי אותך תודה רבה 😃

גם בבורינג ביג בוט אתה מתחיל את ה5X10 עם 50% מה -1RM*0.9 ואז ממשיך בשבוע השני ל-60% ואז ל70% (!!!)

אוקי אז אני עושה בנצ 531 וטז פרס 5 של 10 ואחרי זה עוד שני תרגילי עזר של 5 סטים 10 חזרות ?זה יקח שלוש שעות אימון לא ?

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אני עושה בנצ 531 וטז פרס 5 של 10 ואחרי זה עוד שני תרגילי עזר של 5 סטים 10 חזרות ?זה יקח שלוש שעות אימון לא ?
למה אחי?
אימון בנצ למשל שלי נראה ככה:

בנצ 5\3\1
פרס 5X10 אל תשכח שזה משקל קל אז אתה נח דקה בגג
מתח 4-5Xmax או שתוסיף משקל או פייס פולס 5X10
ואם אתה רוצה אפשר להוסיף יד קדמית\אחורית
שעה ורבע- שעה וחצי סיימתי תעסק

למה אחי?
אימון בנצ למשל שלי נראה ככה:

בנצ 5\3\1
פרס 5X10 אל תשכח שזה משקל קל אז אתה נח דקה בגג
מתח 4-5Xmax או שתוסיף משקל או פייס פולס 5X10
ואם אתה רוצה אפשר להוסיף יד קדמית\אחורית
שעה ורבע- שעה וחצי סיימתי תעסק

אוקי תודה בטח אימון קשה . עוד דבר קטן יש אפשרות לעלות משקל כל שבוע או שבועיים כי אני מתאמן בנוני לא מתקדם שיכול רק פעם בחודש

• פותח/ת השרשור
עקרונית אתה מתקדם בכל שבוע..
נניח עשית דדליפט 150 ל5+ יצא לך 10 , שבוע אחר כך 3+ עשית 8-9 עם 160 אז התקדמת משבוע לשבוע

עקרונית אתה מתקדם בכל שבוע..
נניח עשית דדליפט 150 ל5+ יצא לך 10 , שבוע אחר כך 3+ עשית 8-9 עם 160 אז התקדמת משבוע לשבוע
אתה טועה , אם עושים bbb אז עושים רק תחזרות הנדרשות בלי להוסיף עוד חזרות כככה לפחות חשוב בתכני
ציטוט : The one thing that you'll change is that you willnot go for any extra reps on the last set. You'll only do the required reps and then move on to the 5 sets of 10 reps

גם לגבי העלה של 10 אחוז בסטים של ה 10 חזרות מעלים כל חודש ולא כל שבוע
ציטוט:

The first month of the program, perform the sets with 50% of your training max.
The second month of the program, perform the sets with 60% of your training max.
The third month of the program, perform the sets with 70% of your training max.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית