הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג 531

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך
אתה טועה , אם עושים bbb אז עושים רק תחזרות הנדרשות בלי להוסיף עוד חזרות כככה לפחות חשוב בתכני
ציטוט : The one thing that you'll change is that you willnot go for any extra reps on the last set. You'll only do the required reps and then move on to the 5 sets of 10 reps

גם לגבי העלה של 10 אחוז בסטים של ה 10 חזרות מעלים כל חודש ולא כל שבוע
ציטוט:

The first month of the program, perform the sets with 50% of your training max.
The second month of the program, perform the sets with 60% of your training max.
The third month of the program, perform the sets with 70% of your training max.

איפה מצאת את זה?
בספר כתוב:

Don’t let the simplicity of this fool you. You’ll get sore, and you’ll be tired. The big question here is how much weight to use for the “down” sets of 10 reps. The first time you try this, go light. Very light. Go with something you know will be easy – maybe around 30-40% of your max. From there, you can work with 50-60%, or whatever you want. You don’t have to progress on these down sets, although you don’t have to use the same weight, either. Although you can. It simply doesn’t matter! Just do 5 sets of 10 reps and build some muscle. Since you’re already warmed up, you can pyramid down here. For example: Squat – 315x10, 315x10, 275x10, 245x10, 245x10 You can stay with the same weight for all the sets, but that’s boring as hell. Boring, but big.

איפה מצאת את זה?
בספר כתוב:

Don’t let the simplicity of this fool you. You’ll get sore, and you’ll be tired. The big question here is how much weight to use for the “down” sets of 10 reps. The first time you try this, go light. Very light. Go with something you know will be easy – maybe around 30-40% of your max. From there, you can work with 50-60%, or whatever you want. You don’t have to progress on these down sets, although you don’t have to use the same weight, either. Although you can. It simply doesn’t matter! Just do 5 sets of 10 reps and build some muscle. Since you’re already warmed up, you can pyramid down here. For example: Squat – 315x10, 315x10, 275x10, 245x10, 245x10 You can stay with the same weight for all the sets, but that’s boring as hell. Boring, but big.
חחח מה הבאת פה בדיוק לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח ? הוא לא אומר פה שום דבר על להוסיף כל שבוע משקל , אני הבאתי את המקור שלי מהתאר של http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/the_boring_but_big_3month_challenge

• פותח/ת השרשור
אתה טועה , אם עושים bbb אז עושים רק תחזרות הנדרשות בלי להוסיף עוד חזרות כככה לפחות חשוב בתכני
ציטוט : The one thing that you'll change is that you willnot go for any extra reps on the last set. You'll only do the required reps and then move on to the 5 sets of 10 reps

גם לגבי העלה של 10 אחוז בסטים של ה 10 חזרות מעלים כל חודש ולא כל שבוע
ציטוט:

The first month of the program, perform the sets with 50% of your training max.
The second month of the program, perform the sets with 60% of your training max.
The third month of the program, perform the sets with 70% of your training max.
אני לא חושב שזה ממש קריטי.. היתה תקופה שהייתי עושה BBB והייתי גם עושה מקסימום חזרות

בכל מקרה:

אימון סקואט כבד אחרון לפני התחרות:

סקואט:
205 X1
225 X1 PR

בוקס סקואט מהירות:
130 5X3

פשיטות גב:
מ.ג +15 3X10

גלגל לבטן:
מ.ג 3X10

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא חושב שזה ממש קריטי.. היתה תקופה שהייתי עושה BBB והייתי גם עושה מקסימום חזרות

בכל מקרה:

אימון סקואט כבד אחרון לפני התחרות:

סקואט:
205 X1
225 X1 PR

בוקס סקואט מהירות:
130 5X3

פשיטות גב:
מ.ג +15 3X10

גלגל לבטן:
מ.ג 3X10

אחלה משקל לסקוואט , יאללה שיהיה המון בהצלחה מת כבר להתחיל תתכנית מחכה לסיום החיטוב .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון פרס:
פרס:
65 X5
75 X3
85 X3 PR

בנצ:

90 4X8 עם עצירה כל חזרה אחרונה(חזרה 8 בכל סט)

פייס פולס 3X10

פולי עליון משולש בשביל גב V לקיץ 3X10

אימון כבד אחרון.. משבוע הבא מתחיל להוריד עומס

אימון פרס:
פרס:
65 X5
75 X3
85 X3 PR

בנצ:

90 4X8 עם עצירה כל חזרה אחרונה(חזרה 8 בכל סט)

פייס פולס 3X10

פולי עליון משולש בשביל גב V לקיץ 3X10

אימון כבד אחרון.. משבוע הבא מתחיל להוריד עומס
מצטער על החפירה 😃
אבל חיפשתי קצת על התכנית תכנים באנגלית באינטרנט מה אנשים חושבים עליה , וכולם פה אחד אומרים שאם כבר הולכים על תכנית להיפרטרופיה אז פשוט לעשות תכנית מפוצלת רגילה ל bodybuilderi ככה שאני די מבולבל , משום מה גם במהלך החיפושים באינטרנט לא נתקלתי באנשים שחושבים שאימוני כוח זה להיפרטרופיה, גם באתר t nation שהתכנית כתובה שמה כוולם בעד איזה תכנית מוזרה עם מלא מבודדים ובלי שום קשר לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור
מצטער על החפירה 😃
אבל חיפשתי קצת על התכנית תכנים באנגלית באינטרנט מה אנשים חושבים עליה , וכולם פה אחד אומרים שאם כבר הולכים על תכנית להיפרטרופיה אז פשוט לעשות תכנית מפוצלת רגילה ל bodybuilderi ככה שאני די מבולבל , משום מה גם במהלך החיפושים באינטרנט לא נתקלתי באנשים שחושבים שאימוני כוח זה להיפרטרופיה, גם באתר t nation שהתכנית כתובה שמה כוולם בעד איזה תכנית מוזרה עם מלא מבודדים ובלי שום קשר לאימוני כוח

תקרא את הספר 5\3\1 הרגיל , ואת הספר 5\3\1 לפאוורליפטינג
ותחליט לבד
אני אישית מתקדם מסבב לסבב אז אני לא רואה סיבה לשנות

• פותח/ת השרשור
SS
לינארית בחיטוב
SS
טקסס
חיטוב
SS
טקסס

נייטמן מ'וד
5\3\1

• פותח/ת השרשור
היו באמצע הפסקות שבגללם עשית ss שלוש פעמים?
כמה היו ההרמות שלך בסוף הss השלישי?
כן היו הפסקות חלק בגלל חיטוב וחלק לא באשמתי פשוט הייתי חייב להפסיק להתאמן למספר חודשים

בSS האחרון היה:

170 סקואט 3X5
בנצ 95 3X5
דדליפט 180 1X5

לדעתך לחיטוב עדיף 5/3/1 (BBB או הרוטציה עם המשקל גוף) או לינארית?
אחרי SS
(לינארית נשמע הגיוני כי זה שבועי לעומת 5/3/1 שזה מחזור של 4 שבועות)

ושאלה לגבי הספרים
קראתי את 5/3/1
מה ההבדל בינו לבין 5/3/1 FOR POWERLIFTING
שווה קריאה?

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה 5\3\1 אבל לא BBB אלה תרגילי עזר שפויים יותר.. כמו לג פרס , בנצ דאמבלים, מקבילים ,גוד מורנינג\סטיף לג

הייתי עושה 5\3\1 אבל לא BBB אלה תרגילי עזר שפויים יותר.. כמו לג פרס , בנצ דאמבלים, מקבילים ,גוד מורנינג\סטיף לג

אוקיי תודה
אני אנסה ב20.4 אני אתחיל 5/3/1 עם מקבילים, מתח , חתירה , גוד מורנינג , לג פרס אולי .
אני אפרסם את התוכנית שאעשה בלוג שלי .

תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה
אני אנסה ב20.4 אני אתחיל 5/3/1 עם מקבילים, מתח , חתירה , גוד מורנינג , לג פרס אולי .
אני אפרסם את התוכנית שאעשה בלוג שלי .

תודה על העזרה
בכיף.. אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
אבל בכל מקרה תקרא תספר..

• פותח/ת השרשור
דילאוד:

סקואט:
100 X5
120 X5
130 X5

פרס:
40 X5
50 X5
55 X5

פייס פולס 3X12
פולי עליון V ל3X12

רוטיטור קאף בפולי אמצעי כלפי חוץ 3X12

• פותח/ת השרשור
אימון אחרון לפני התחרות

סקואט 175 3X3
בנצ 100 3X3 עצירה כל חזרה ראשונה
מתח מ.ג 3X8
כסא רומי 2X10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית