הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימה עם אילוצים

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
מה אתם אומרים על התפריט דל פחמימה שבניתי (האילוץ זה לאכול רק 3 פעמים ביום אין לי איך להכין אוכל יותר פעמים מזה לצערי)

ארוחת בוקר: *חביתה מ 2 ביצים XL
* 20 גרם אגוזי מלך
* 25 גרם גבינה צהובה 32% שומן

ארוחת צהריים: * 200 גרם חזה עוף\2 קופסאות טונה במים (לא אוהב טונה בשמן)
* 40 גרם אגוזי מלך
* חביתה מ 2 ביצים XL

ארוחת ערב: *200 גרם חזה עוף\2 קופסאות טונה במים (שוב אני יזכיר אני לא אוהב בשמן)
*40 גרם אגוזי מלך
*50 גרם גבינה צהובה 32% שומן

חלבון: 185.5 גרם (40% מסך הכל הקלוריות)
שומן: 118.5 גרם (56% מסך הכל הקלוריות)
פחמימה: 16.4 גרם (4% מסך הכל הקלוריות)
קלוריות: 1867

אחרי אימון אני יוסיף עוד שייק חלבון שזה בערך עוד 150 קלוריות

הנתונים שלי הם
גובה: 180
משקל: 77
אחוז שומן: ~12

עם יש לכם הצעות איך לשפר אני ישמח מאוד להקשיב ולנסות לשפר את התפריט שלי

הערכים סבירים, אבל תפריט משעמם. אם יש פחמימה באבקה יש לספור אותה.

איפה בשר (לא תרנגולות), טחינה, קבנוסים, דגים (סלומון וכאלה), גבינות שמנת לבנות, ירקות ירוקים\סיבים, חמאה, שמן וכדומה

• פותח/ת השרשור
הערכים סבירים, אבל תפריט משעמם. אם יש פחמימה באבקה יש לספור אותה.

איפה בשר (לא תרנגולות), טחינה, קבנוסים, דגים (סלומון וכאלה), גבינות שמנת לבנות, ירקות ירוקים\סיבים, חמאה, שמן וכדומה

כל הבשר האדום אני לא קונה עכשיו בגלל תקציב שזה די יקר לגבי דגים מה שיש בחזה עוף זה או חזה עוף או דג לאותה הכמות ולא רק טונה אלה כל דג ובאבקת חלבון שלי יש איזה גרם אחד של פחמימה או אפילו פחות זה דימטייז איזו 100 ממש נטו חלבון

מה אתם אומרים על התפריט דל פחמימה שבניתי (האילוץ זה לאכול רק 3 פעמים ביום אין לי איך להכין אוכל יותר פעמים מזה לצערי)

ארוחת בוקר: *חביתה מ 2 ביצים XL
* 20 גרם אגוזי מלך
* 25 גרם גבינה צהובה 32% שומן

ארוחת צהריים: * 200 גרם חזה עוף\2 קופסאות טונה במים (לא אוהב טונה בשמן)
* 40 גרם אגוזי מלך
* חביתה מ 2 ביצים XL

ארוחת ערב: *200 גרם חזה עוף\2 קופסאות טונה במים (שוב אני יזכיר אני לא אוהב בשמן)
*40 גרם אגוזי מלך
*50 גרם גבינה צהובה 32% שומן

חלבון: 185.5 גרם (40% מסך הכל הקלוריות)
שומן: 118.5 גרם (56% מסך הכל הקלוריות)
פחמימה: 16.4 גרם (4% מסך הכל הקלוריות)
קלוריות: 1867

אחרי אימון אני יוסיף עוד שייק חלבון שזה בערך עוד 150 קלוריות

הנתונים שלי הם
גובה: 180
משקל: 77
אחוז שומן: ~12

עם יש לכם הצעות איך לשפר אני ישמח מאוד להקשיב ולנסות לשפר את התפריט שלי

אני חושב שיש לך יותר מדי אגוזי מלך שעשירים באומגה 6.
אתה יכול להוסיף שמן זית לטונה במים אחרי שתסנן את המים. לי זה טעים.
אתה יכול להוסיף עוד ביצים, להוסיף כבד ולב עגל, שהם איברים יחסית זולים.

אני חושב שיש לך יותר מדי אגוזי מלך שעשירים באומגה 6.
אתה יכול להוסיף שמן זית לטונה במים אחרי שתסנן את המים. לי זה טעים.
אתה יכול להוסיף עוד ביצים, להוסיף כבד ולב עגל, שהם איברים יחסית זולים.
יש מחקרים עם יחס "לא אידאלי" של אומגה 6 בתזונה לעומת אומגה 3 ובקרה קלורית?
אם כן אשמח לראות. אם לא, מספיק עם כת הפלאו.

כל הבשר האדום אני לא קונה עכשיו בגלל תקציב שזה די יקר לגבי דגים מה שיש בחזה עוף זה או חזה עוף או דג לאותה הכמות ולא רק טונה אלה כל דג ובאבקת חלבון שלי יש איזה גרם אחד של פחמימה או אפילו פחות זה דימטייז איזו 100 ממש נטו חלבון

אתה לא יורד לסוף דעתי, אתה יכול לגוון - בשר אדום זה לא סטייק אנטריקוט - יכול להיות בשר טחון\המבורגרים\קבב\קציצות.

אפשר לשים כמויות של טחינה על סלט ירוק

לאכול פסטרמות, קבנוסים

לשים שמנת עם ירקות ירוקים לרבות ברוקולי.

לאלה שלא שומרי כשרות גם צ'ייבורגר הולך יפה עם גבינות שמנות. (בייקון על ביצים)

דגים עם רוטב שמנת. יש עוד צירופים שאפשר לחשוב עליהם ועוד מאכלים. בנוסף 2 ביציים לטעמי זה מעט.

לטעמי לאכול - עוף טונה במים גבנ"צ ואגוזים זה באיזשהו מקום לפספס את הדיאטה לסבול וגם להישבר בהמשך.

בכל אופן אמרתי את מה שרציתי

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יורד לסוף דעתי, אתה יכול לגוון - בשר אדום זה לא סטייק אנטריקוט - יכול להיות בשר טחון\המבורגרים\קבב\קציצות.

אפשר לשים כמויות של טחינה על סלט ירוק

לאכול פסטרמות, קבנוסים

לשים שמנת עם ירקות ירוקים לרבות ברוקולי.

לאלה שלא שומרי כשרות גם צ'ייבורגר הולך יפה עם גבינות שמנות. (בייקון על ביצים)

דגים עם רוטב שמנת. יש עוד צירופים שאפשר לחשוב עליהם ועוד מאכלים. בנוסף 2 ביציים לטעמי זה מעט.

לטעמי לאכול - עוף טונה במים גבנ"צ ואגוזים זה באיזשהו מקום לפספס את הדיאטה לסבול וגם להישבר בהמשך.

בכל אופן אמרתי את מה שרציתי

בהצלחה.

אני היום דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה שהיא תתחיל לקנות לי בשר אדום ולא אני לא שומר כשרות

השאלה שלי היא עם אני יכול נגיד אני אמור לאכול 100 גרם חזה עוף אני יכול פשוט לאכול 100 גרם מכל בשר אחר או סוגים של דגים שונים או שצריך לשנות את הכמויות מסוג של בשר וסוג אחר של בשר

ד"א סתם בשביל העיניין עם זה משנה משהו אני עושה יום ראשון פרוטוקול 3\4 יום שני פרוטוקול 1\2 יום שלישי פרוטוקול 3\4 יום רביעי פרוטוקול 1\2 חמישי מנוחה שישי 3\4 ושבת שוב מנוחה והעמסת פחמימות
ומשקולות אני מתאמן 4 פעמים בשבוע ממוצע במיוחד אימוני נפח

יותר מדי פרוטוקולים - אתה תרוקן מהר מדי את מאגרי הגליקוגן ותפגע בעצימות אימוני המשקולות.

כל היופי בדל פחמימה שניתן לבצע פרוטוקול 1 שלטעמי 3 פעמים בשבוע עשוי להספיק. כמובן שמדי פעם אפשר גם לגוון כי הפרוטוקול משעמם.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי פרוטוקולים - אתה תרוקן מהר מדי את מאגרי הגליקוגן ותפגע בעצימות אימוני המשקולות.

כל היופי בדל פחמימה שניתן לבצע פרוטוקול 1 שלטעמי 3 פעמים בשבוע עשוי להספיק. כמובן שמדי פעם אפשר גם לגוון כי הפרוטוקול משעמם.

אתה טוען שהפרוטוקלים 3 ו-4 לא מניבים תוצאות מהירות יותר מאשר פרוטוקול 1?

אתה טוען שהפרוטוקלים 3 ו-4 לא מניבים תוצאות מהירות יותר מאשר פרוטוקול 1?
הוא טוען שכמות הפרוטוקולים אותם אתה מבצע, מוגזמים ומיותרים, בעוד פרוטוקול 1, במשך שלוש פעמים בשבוע, יעשה את העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית