הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקאזי: "אני כולי שריר ענק"

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך
"אני מנסה להיגמל ממתוק ומפחמימות. לא נוגע בלחם ובפסטה, רק תפוחי אדמה או אורז עם קטניות שזה בעצם מנת חלבון

"התפריט של סקאזי עשיר בחלבון ודל בפחמימות - וזו אחת הטעויות הנפוצות בקרב מי שעוסק בפיתוח גוף.
סקאזי בAD!

שימו לב להמלצות של רקפת אר*אלי
🙌🙌🙌🙌

סיכום הכתבה בסרטון אחד : http://www.youtube.com/watch?v=mjyQX4c8xoY

נערך לאחרונה:
מועמד נפלא לפרס דרווין:

"צחי נחום, פיזיולוג של המאמץ ברשת גו אקטיב: "סקאזי משקיע בעיקר באימוני כוח. אימונים אלה חשובים מאוד, אך גורמים לניפוח השריר. אם הוא לא רוצה להתנפח עליו לעשות אירובי לפחות פעמיים בשבוע."

תגובה של בן אדם ל4 : "
קוף פרימיטיבי וגזען שכמוך, צריך להתבייש על תגובה מהסוג הזה!!! אשכנזי מיובש ועלוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
facepalm

" אני גדל מהר. כולם חושבים שאני על סטרואידים, כי הפכתי מהירואין שיק לסוס במהירות עצומה. זו אחת הסיבות שאני לא נוגע בלחם: אני חושש לגדול עוד יותר"

"יש לי חולשה לריבת חלב ואני יכול לדפוק שתי כפות פתאום." - מה הוא יגיד על אלה שדופקים קופסה שלמה של חמאת בוטנים?

רקפת אריאלי :"
חשוב שבארוחה שלאחר האימון ישולבו פחמימות דוגמת קינואה, בורגול, כוסמת, אורז מלא וכו*,'‬ ולא רק סלט ועוף. בנוסף, המחסור הזה מוביל לירידה ברמות הסוכר בדם, מה שגורם לרעב מוגבר. "LOL:🙁🤡🤡🤡:bananaparty:facepalmfacepalmfacepalm

איך סקאזי אמר "מ75 קילו שומן נהיה ממש ס!ס " !

3949864099469408396no.jpg

עזבו חארטה - הבן אדם חי טוב ויש לו חברה כוסית.

אם היה לי כסף גם אני לא הייתי שובר תראש. לוקח מאמן ויאללה תוצאות.. שיגיד לי מה לעשות ושאני יראה תוצאות. אין תוצאות? אין כסף. מחליפים.
ולא צריך לחרוש באינטרנט.
סתם אתם יורדים עליו באמת ... המומחים יותר מפגרים .. וזה יותר עצוב. הוא ברור שלא יודע כלום, למה שידע בעצם?

• פותח/ת השרשור
חחח בדיוק...
ואם תשימו בצד את הדעה שלכם על ההשכלה שלו באימונים / תזונה אתם תבינו שהוא באמת עשה שינוי לטובה.

מי בכלל דיבר על זה שהוא עשה שינוי לטובה?
אני דיברתי על שני דברים: 1. שטויות שהוא מוציא מהפה 2. שטויות ש "מומחים" (שזה יותר גרוע) מוציאים מהפה.

אם היה לי כסף גם אני לא הייתי שובר תראש. לוקח מאמן ויאללה תוצאות.. שיגיד לי מה לעשות ושאני יראה תוצאות. אין תוצאות? אין כסף. מחליפים.
ולא צריך לחרוש באינטרנט.
סתם אתם יורדים עליו באמת ... המומחים יותר מפגרים .. וזה יותר עצוב. הוא ברור שלא יודע כלום, למה שידע בעצם?

ומה כלל ברזל כשאתה לא מבין מה אתה עושה ורק משלם עבור זה?

בואו ננסה לעשות אנלוגיה פשוטה שיהיה יותר קל:
הלך לך הרדיאטור שמת במוסך וחזר תקין. אתה תתחיל להסביר שזה בגלל ששמת אוקטן 98 ובגלל שהשמש זרחה לאוטו מהתחת?
לא. נכון? אז למה כשאתה לא מבין איך דברים פועלים אתה תסביר לאנשים שטויות?
לא יותר פשוט להגיד, לא יודע, שילמתי למישהו ואני מבסוט! אוכל לי כל היום חזה תחת, רגל של חמור וסלט שועלים טרי וזה עובד לי.

מי בכלל דיבר על זה שהוא עשה שינוי לטובה?
אני דיברתי על שני דברים: 1. שטויות שהוא מוציא מהפה 2. שטויות ש "מומחים" (שזה יותר גרוע) מוציאים מהפה.

אז הוא מוציא שטויות כי מומחה X אמר לו ככה וככה.... זה מה שקורה כששואבים מידע מאנשים הלא נכונים.
ועכשיו אם נתעלם מהעבודה שהמידע שלו שגוי, המטרה בפיתוח גוף היא להשתנות אם זה חיצוני או פנימי, להיות גרסה יותר טובה של עצמך. והוא הצליח.

נערך לאחרונה:
מזה משנה מה הוא אומר......
יש לו חברה פצצה.!.!.
לעניין: לא ראיתי כל כך הרבה שטיות בכתבה אחת כבר המון זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית