הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תגובות לתוכנית אימון

asafraz81

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מבוסס על ab 3 אימונים בשבוע
אני לא בקיא בטרמינולוגיה אז תנסו להבין אותי
מאמן כושר בנה לי את התוכנית הזו לפני 4 שנים והתאמנתי איתו 3 חודשים
בנובמבר סיימתי תואר ראשון ןחזרתי להתאמן שוב.
אני כרגע מתאמן כ 5 חודשים. שוקל 68 גובה 167 חייב להוריד עוד קצת אחוזי שומן
תודה.
a
חזה
דחיקת מוט ב 180 מעלות 10-8-6
דחיקת מוט ב 45 מעלות 10-8-6

כתפיים
דחיקת זרועות לצדדים 10-8-6
הרמת חופשיות בישיבה 10-8-6 (לא יודע איך מכנים את זה)

יד אחורית

בשכיבה ידיים מאחורי הראש 10-8-6
כיפוף של היד מאחורי הראש בעמידה 10-8-6

b

גב

מתח 10-8-6
מסור 10-8-6

יד קידמית

כפיפות מרפקים בעמידה 10-8-6
כפיפת מרפקים בישיבה 10-8-6

רגליים

לחיצת ברכיים 10*3
כפיפת ברכיים 3*10 (השכיבה על הבטן)

בטן- אחרי כל אימון 3*12 בשיפוע שלילי והרמת רגליים בשכיבה 12*3

לפי מה שהבנתי אתה בחיטוב , הייתי רק ממליץ לך לשנות את האימון רגליים , לדעתי חובה סקוואט בתוכנית אימונים , לגבי התוכנית עצמה לדעתי לא מסודרת טוב , לא נראלי הגיוני שכל השרירים מקבלים את אותה כמות סטים , אותם חזרות וגם באותה צורה , מה גם שהייתי מציע לך לגוון .

קח לדוגמא רגליים שזה שריר גדול , ויד קדמית שזה שריר קטן לשניהם לעשות את אותה כמות סטים (6) זה אומר שמשו פה לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
תשובה למדוזה

הסיבה שיש רק 2 סטים לרגליים היא מהסיבה שיש לי שרירים ענקיים ברגליים ולכן אני ממש לא רוצה שריר גדול יותר הרעיון הוא 2 סטים עם אותו משקל כדי לחזק את השרירים ברגליים ולא לגרום להם לגדול,דהיינו סיבולת.
הסיבה השנייה היא שאני מתאמן בבית ואין לי מכונות כמו בחדרי כושר אלא רק ספת דחיקה, מוט מתח ואופני כושר.אני לא יכול לבצע פרפר אלא אם כן אני אבצע עם משקולות.
ותגובה לשאלה אם אני בחיטוב אז לדעתי ותומכים בה הרבה היא שאין הבדל בין האימונים אלא הבדל צריך להיות בתזונה, פשוט באימון דרכת עצוימות נמוכה יותר בתק' חיטוב וגבוה יותר בתק' מסה.
אשמח לתגובות כדי לדעת אם אני מבין נכון מה שכתבתי.
תודה

תעשה סקוואט לרגליים, בטווח חזרות נמוך. זה גם יתן לך כוח חזק וגם לא יגדיל אותן יותר מדי.

מעבר לכך, הייתי מחליף בין כתפיים לרגליים (בסדר של האימון) ומוריד קצת מהתרגילים לידיים.

עריכה: ראיתי שאתה עושה לחיצת רגליים. אם יש לך אפשרות תעשה סקוואט, אבל גם זה לא רע.

איזה אחוזי שומן אתה צריך להוריד? אתה שוקל 68 קילו! אתה בטוח שמה שאתה עושה זה לחיצת רגליים? לא נראה לי סביר שיש לך מכונת לחיצה בבית, הרבה יותר הגיוני שיש לך מכשיר לפשיטת ברכיים מחובר לקצה הספסל כמו שיש פה - http://kbierek.powweb.com/shapefit-pics/chest-exercises-smith-machine-incline-bench-press.gif.

בקיצור, תמצא דרך לעשות סקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית