עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משהו כמו 2 כוסות נס קפה זה מספיק ?אין שום בעיה, אבל תנסה לראות אם נס קפה גם עוזר, זאת דרך יותר מהנה לקבל קפאין
משהו כמו 2 כוסות נס קפה זה מספיק ?
מישהו אמר לאמא שלי שקאפין בכדורים מזיק ואילו קפאין בכוס קפה זה בסדר ,קניתי כדורים אבל היא לא נותנת לי להשתמש בהם..
אז נראלי התחליף היחיד זה קפה (יש לי גם מכונת קפה נספרסו ,השאלה כמה קפאין יש בזה..)
כמו שפסיכו אמר מחביאים, את הקפאין לא החבאתי ושאבא שלי ראה את זה קיבל ג'ננה את הקריאטין למדתי לשים בארוןמשהו כמו 2 כוסות נס קפה זה מספיק ?
מישהו אמר לאמא שלי שקאפין בכדורים מזיק ואילו קפאין בכוס קפה זה בסדר ,קניתי כדורים אבל היא לא נותנת לי להשתמש בהם..
אז נראלי התחליף היחיד זה קפה (יש לי גם מכונת קפה נספרסו ,השאלה כמה קפאין יש בזה..)
15 אני די בטוח שכמעט כל הורה היה מתנגד...בני כמה אתם שאתם מחביאים את הקריאטין בארון?
אבל מה שמעצבן שקולה וכל המשקאות הקלים וכל הזבל (אבקת מרק ,קטשופ וכו') שקונים זה בסדר ..15 אני די בטוח שכמעט כל הורה היה מתנגד...
שאמא שלי רואה שאני שותה את הקריאטין היא אוכלת את עצמה היא אומרת לי אם יקרה לך מזה משהו אני בחיים לא יסלח לעצמי וזה אבל אני לא דואג לה היא תלמד לחיות עם זה:Pמוזר פשוט בגיל 16 הייתי שם את הקריאטין והגק במטבח בלי הערות, לא חשבתי שיש הורים שחושבים שזה מסוכן עד כדי כך.