הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר בסביבת מגדלי תל אביב.

• פותח/ת השרשור Billie
  • פורסם בתאריך

Billie

משתמש קבוע
1,542
89
נק' מוניטין:
2,492
1,542
89
מטולה
נסעתי למרכז לכמה ימים, וכמו שאתם יודעים - לא מפספסים אימונים.
הדירה נמצאת ליד מגדלי תל אביב, ולפי מה שהבנתי, החדר כושר הכי קרוב נמצא במגדלי עזריאלי.
יש מישהו שמתאמן שם?

נסעתי למרכז לכמה ימים, וכמו שאתם יודעים - לא מפספסים אימונים.
הדירה נמצאת ליד מגדלי תל אביב, ולפי מה שהבנתי, החדר כושר הכי קרוב נמצא במגדלי עזריאלי.
יש מישהו שמתאמן שם?
יש חד''כ בקאנטרי מגדלי ת''א . (ליד המקדונלס בקניון)

אם אני לא טועה בעזריאלי זה חדר כושר של רשת הומלס פלייס , התאמנתי פעם או פעמיים בחדרי כושר של הרשת , ממש לא אהבתי פלצני מדי וגם אין כלוב.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה בעזריאלי זה חדר כושר של רשת הומלס פלייס , התאמנתי פעם או פעמיים בחדרי כושר של הרשת , ממש לא אהבתי פלצני מדי וגם אין כלוב.
כן, אבל אין לי אפשרות אחרת.
עם הכלוב אני יכול להסתדר, בכל זאת אני אתאמן רק פעמיים, ככה שמקסימום יעירו לי על המיקום של הסטנד פעמיים ויותר לא יראו אותי.
השאלה היא האם יש כניסה חד פעמית וכמה היא עולה?

עם הכלוב אני יכול להסתדר, בכל זאת אני אתאמן רק פעמיים, ככה שמקסימום יעירו לי על המיקום של הסטנד פעמיים ויותר לא יראו אותי.
תתקשר לברר :
03-6094262

פשוט מגעים לאימון ניסיון(עשיתי את זה בחמישי באחד הסניפים) .

• פותח/ת השרשור
פשוט מגעים לאימון ניסיון(עשיתי את זה בחמישי באחד הסניפים) .
שאלתי, אין אימון ניסיון.
פאק!!! 100 שקל? צריך לשרוף להם את המקום .

אצלנו באשקלון 20 שקל כניסה למכון טוב עם כלוב.
כבר אמרתי את זה פעם ואומר את זה שוב, תל אביב צריכה לקבל איזו קטיושה כדי שתסובב להם את הראש בחזרה.

עכשיו שאני חושב על זה מגדלי ת''א זה ממש קרוב לגבעתיים יותר מעזריאלי ...יש לך בגבעתיים כמה חדרי כושר (בעיר) ויש עוד הולמס פלייס בקניון גבעתיים שזה יחסית קרוב , תברר ...
ויש במגדלי הבורה ברמת גן שזה גם מאוד קרוב :מגדלי הבורסה (צומת עלית)

נערך לאחרונה:
מה יהיה בתל אביב?
כניסה חד פעמית 100 שקל!!!
למישהו יש קשרים או משהו כזה באחד מחדרי הכושר באיזור?

חחח מנוי לחד"כ שלי עולה 50 שקל לחודש!

ופשוט תנסה להתגנב....
מקדימה אם הם בודקים פשוט תיכנס מאיזה יציאת חירום וכו' אף אחד לא ישים לב...

• פותח/ת השרשור
עכשיו שאני חושב על זה מגדלי ת''א זה ממש קרוב לגבעתיים יותר מעזריאלי ...יש לך בגבעתיים כמה חדרי כושר (בעיר) ויש עוד הולמס פלייס בקניון גבעתיים שזה יחסית קרוב , תברר ...
ויש במגדלי הבורה ברמת גן שזה גם מאוד קרוב :מגדלי הבורסה (צומת עלית)
יש לך כתובת ?
חחח מנוי לחד"כ שלי עולה 50 שקל לחודש!

ופשוט תנסה להתגנב....
מקדימה אם הם בודקים פשוט תיכנס מאיזה יציאת חירום וכו' אף אחד לא ישים לב...
facepalm

• פותח/ת השרשור
ביררתי.
נשאר בגרייט שייפ. 50 שקל, כלוב חופשי, זירת אגרוף, שקי אגרוף, פאמ רולרס ( 😲 ) נחמד דווקא.

מקום פלצני בשביל קהל פלצני בגלל זה המחיר ככה.
גם פה בהוד השרון מתחילים להרים את האף יותר מידי היו פה 3 מכוני כושר רק 1 עם כלוב והוא נסגר עקב בעיות כלכליות ועכשיו בשביל להתאמן במכון עם כלוב צריך להירשם ל JOY לשלם 325 שקל כל חודש
98sf.gif

בת''א אומנם המחיר ההתחלתי גבוה אבל אחרי קצת מסע ומתן הם מורידים את זה ל200-260ש''ח לחודש

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית