עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש חד''כ בקאנטרי מגדלי ת''א . (ליד המקדונלס בקניון)נסעתי למרכז לכמה ימים, וכמו שאתם יודעים - לא מפספסים אימונים.
הדירה נמצאת ליד מגדלי תל אביב, ולפי מה שהבנתי, החדר כושר הכי קרוב נמצא במגדלי עזריאלי.
יש מישהו שמתאמן שם?
כן, אבל אין כניסה חד פעמית. יש רק מנוי לשנה ב4000 שקל ( 😵)יש חד''כ בקאנטרי מגדלי ת''א . (ליד המקדונלס בקניון)
כן, אבל אין לי אפשרות אחרת.אם אני לא טועה בעזריאלי זה חדר כושר של רשת הומלס פלייס , התאמנתי פעם או פעמיים בחדרי כושר של הרשת , ממש לא אהבתי פלצני מדי וגם אין כלוב.
תתקשר לברר :כן, אבל אין לי אפשרות אחרת.
עם הכלוב אני יכול להסתדר, בכל זאת אני אתאמן רק פעמיים, ככה שמקסימום יעירו לי על המיקום של הסטנד פעמיים ויותר לא יראו אותי.
השאלה היא האם יש כניסה חד פעמית וכמה היא עולה?
פשוט מגעים לאימון ניסיון(עשיתי את זה בחמישי באחד הסניפים) .כן, אבל אין לי אפשרות אחרת.
עם הכלוב אני יכול להסתדר, בכל זאת אני אתאמן רק פעמיים, ככה שמקסימום יעירו לי על המיקום של הסטנד פעמיים ויותר לא יראו אותי.
השאלה היא האם יש כניסה חד פעמית וכמה היא עולה?
מה יהיה בתל אביב?תתקשר לברר :03-6094262
פאק!!! 100 שקל? צריך לשרוף להם את המקום .מה יהיה בתל אביב?
כניסה חד פעמית 100 שקל!!!
למישהו יש קשרים או משהו כזה באחד מחדרי הכושר באיזור?
שאלתי, אין אימון ניסיון.פשוט מגעים לאימון ניסיון(עשיתי את זה בחמישי באחד הסניפים) .
כבר אמרתי את זה פעם ואומר את זה שוב, תל אביב צריכה לקבל איזו קטיושה כדי שתסובב להם את הראש בחזרה.פאק!!! 100 שקל? צריך לשרוף להם את המקום .
אצלנו באשקלון 20 שקל כניסה למכון טוב עם כלוב.
מה יהיה בתל אביב?
יש לך כתובת ?עכשיו שאני חושב על זה מגדלי ת''א זה ממש קרוב לגבעתיים יותר מעזריאלי ...יש לך בגבעתיים כמה חדרי כושר (בעיר) ויש עוד הולמס פלייס בקניון גבעתיים שזה יחסית קרוב , תברר ...
ויש במגדלי הבורה ברמת גן שזה גם מאוד קרוב :מגדלי הבורסה (צומת עלית)
facepalmחחח מנוי לחד"כ שלי עולה 50 שקל לחודש!
ופשוט תנסה להתגנב....
מקדימה אם הם בודקים פשוט תיכנס מאיזה יציאת חירום וכו' אף אחד לא ישים לב...
יש לך כתובת ?
facepalm
נשמע מעולה ! חלום של כל ילד להכנס לזירת אגרוף ולהמתין על החבלים 😃ביררתי.
נשאר בגרייט שייפ. 50 שקל, כלוב חופשי, זירת אגרוף, שקי אגרוף, פאמ רולרס ( 😲 ) נחמד דווקא.
100 שקל? פאק .. אצלנו מנוי חודשי זה 200מה יהיה בתל אביב?
את האמת, שביצעת כמה מהלכי WWE, מודה!נשמע מעולה ! חלום של כל ילד להכנס לזירת אגרוף ולהמתין על החבלים 😃