הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת מצב - חיטוב

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
אז אחרי המון זמן שלא הייתי בפורום כי בקרבי יש נטייה להיעלם, מתחיל לעבוד על אחי ובאמת מקווה שהכל ילך כמו שצריך.

נתונים -
גיל- 17.5
משקל- 110
גובה - 1.85

תחילת חיטוב בתאריך 10.2 במשקל 114, ירידה של 4 קילו תוך שבועיים (כנראה בגלל שהיה בהתחלה לא מעט נוזלים),

מבקש הערכת א.ש , ואולי אפילו כמה טיפים על איך להימנע מעודף עור למי שמבין (ידוע שעדיף לרדת בקצב איטי של עד קילו לשבוע).

תמונה - http://img842.imageshack.us/img842/7630/20130216172124.jpg

תאחלו בהצלחה, מתאמן ראשון שלי, תודה חברים ! 👏

נערך לאחרונה:
אימוני משקולות ימנעו מהעור להתדלדל בסופו של דבר.. אבל במצב כזה אי אפשר שזה ימתח כמו שצריך..
בהצלחה

אני מבין שהוא לקח משכנתא.

• פותח/ת השרשור
וואי אני רואה את המצב שלך והוא לא עבוד ואם תשקיע בחיטוב הזה אתה באמת לא תהיה אבוד !
תמשיך תתן חזק אל תוותר אף פעם ואל תדאג אתה תצליח ראיתי אנשים שעשו שינויים ממצב הרבה יותר גרוע!
תמשיך תמשיך והכל בראש אלו המילים!
בהצלחה ! 😃

• פותח/ת השרשור
וואי אני רואה את המצב שלך והוא לא עבוד ואם תשקיע בחיטוב הזה אתה באמת לא תהיה אבוד !
תמשיך תתן חזק אל תוותר אף פעם ואל תדאג אתה תצליח ראיתי אנשים שעשו שינויים ממצב הרבה יותר גרוע!
תמשיך תמשיך והכל בראש אלו המילים!
בהצלחה ! 😃

זה תמונה של אחי הקטן לא שלי, מעריך את זה

אחי אני כשהתחלתי להתאמן בגיל שלך הייתי שוקל 120 קילו! ואני כרגע מפלצת לא מהעולם הזה חחחחח, גבר אתה יש לך הזדמנות חבל על הזמן אם תמשיך עם תזונה נכונה ואימונים נכונים אתה תגיע למצב מאוד מרשים בגלל שאין לך שום בעיה בעלית מסה, אז אחי הדבר הכי חשוב שאתה צריך להקפיד עליו הוא לא לעצור אימונים זה הכי חשוב, תוכנית אוכל תתחיל בלא לאכול יותר שטויות, תוכל רק מה שאתה מבשל במטבח, ואני מאחל לך כל ההצלחה אחי אם אני יכול גם אתה יכול ובצורה יותר טובה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית