הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל לקחת אפדרין

• פותח/ת השרשור asafa
  • פורסם בתאריך

asafa

משתמש מתחיל
168
0
נק' מוניטין:
34
168
0
אהלן חברים,
אני כבר תקופה (חודש) בחיטוב אחרי תקופה ארוכה של מסה, עם תפריט קלורי שלילי
אך ממש לא רואה ירידה באחוזי שומן/משקל... הדבר הזה מוריד מוטיבציה רצח ואני ממש קורע את עצמי באירובי (140 דק בשבוע)
אני כרגע על 13% שומן לערך, משקל 71 גובה 1.75
שוקל להתחיל לקחת אפדרין, עשיתי פה חיפוש בפורום קראתי קצת מה אתם אומרים מתאים לי?

• פותח/ת השרשור
עניין שלי אחי... רוצה כבר בפסח להיות מחוטב מסיבות כאלו או אחרות
תודה אבל חבר

אהלן חברים,
אך ממש לא רואה ירידה באחוזי שומן/משקל... הדבר הזה מוריד מוטיבציה רצח ואני ממש קורע את עצמי באירובי (140 דק בשבוע)
שוקל להתחיל לקחת אפדרין, עשיתי פה חיפוש בפורום קראתי קצת מה אתם אומרים מתאים לי?

לא מתאמים לך, אפדרין הוא איננו שורף שומן, הוא עזר להגדלה ה- הקלורי ....
תתחיל לקרוא נעוצים שורפי שומן שוב בבבקשה.

מה לגבי מעבר לדל פחמימה? (במידה ואתה תקוע) ןמשם תוכל להתחיל פרוטוקולים.

אהלן חברים,

מסכים עם מונלייט בעניין. תעשה דל-פחמימה ותשלב פרוטוקולים אתה תראה תוצאות יפות מהר מאוד.
מה גם שבדל פחמימה מאבדים נוזלים מהר מאוד ולכן גם אם אחוז השומן יורד לאט יחסית אתה נראה חטוב יותר.

מה לגבי מעבר לדל פחמימה? (במידה ואתה תקוע) ןמשם תוכל להתחיל פרוטוקולים.

מון לייט שאלה על הדרך.. למדתי מגיא שלמון..(אני אצלו בקורס) שדל פחמימה מעלה חומציות בגוף(PH) ביגלל הגופי קטון ויש בזה סיכון.. מה אתה חושב על זה? תודה מראש.

תגיד לו שיפסיק לבלבל את המוח. יש לו הוכחה אז שיציג אותה.

חמצת קטוטית סוכרתית מאפיינת יותר חולי סוכרת מסוג 1 ולפעמים גם חולי סוכרת מסוג 2.

קטוזיס זה אדפטציה (~התאמה) של הגוף למצב של רעב, וזה לא מצב מסוכן.

וזה לא רק אני אומר את זה אלא גם לייל.

מון לייט שאלה על הדרך.. למדתי מגיא שלמון..(אני אצלו בקורס) שדל פחמימה מעלה חומציות בגוף(PH) ביגלל הגופי קטון ויש בזה סיכון.. מה אתה חושב על זה? תודה מראש.
תשאל אותו אם הוא למד שבחיטוב לא עולים במסת השריר... ובדרך גם תשאל אותו מה זה מאזן קלורי....
הא וכן... תשאל אותו אם הוא למד לקרוא מחקרים, כי זה לא נראה ככה....

20009478.png

תשאל אותו אם הוא למד שבחיטוב לא עולים במסת השריר... ובדרך גם תשאל אותו מה זה מאזן קלורי....
הא וכן... תשאל אותו אם הוא למד לקרוא מחקרים, כי זה לא נראה ככה....

לא הבנתי מה אתה רוצה?
איפה הוא מדבר שם על זה שבחיטוב עולים במסת השריר?
תסביר את עצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית