הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן - מינונים

• פותח/ת השרשור bagiz
  • פורסם בתאריך

bagiz

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן. פעם ראשונה שלי פה, רציתי להתעייץ לגבי מינונים של קלן ואמרו לי לפנות לפורום הזה, אז ככה:
משקל: 95
אחוזי שומן: 17
אם זה משנה מתאמן 5 פעמים בשבוע במסגרת abc, לא כולל אימוני אירובי ואגרוף בין היתר.
רציתי לשרוף שומן ואמרו לי שקלן זה מה שמתאים לי
אז רציתי לשאול לגבי מינונים. וכן זו פעם ראשונה שאני משתמש בכדורים. (לפני שנה וחצי עשיתי סייקל של דנבול, אבל עבר הרבה זמן)
תודה רבה!
טל.

אהלן. פעם ראשונה שלי פה, רציתי להתעייץ לגבי מינונים של קלן ואמרו לי לפנות לפורום הזה, אז ככה:
משקל: 95
אחוזי שומן: 17
אם זה משנה מתאמן 5 פעמים בשבוע במסגרת abc, לא כולל אימוני אירובי ואגרוף בין היתר.
רציתי לשרוף שומן ואמרו לי שקלן זה מה שמתאים לי
אז רציתי לשאול לגבי מינונים. וכן זו פעם ראשונה שאני משתמש בכדורים. (לפני שנה וחצי עשיתי סייקל של דנבול, אבל עבר הרבה זמן)
תודה רבה!
טל.
4 ימים ראשונים כדור 1
4 ימים אחרי להעלות ל 2 כדור
6 ימים אחרונים 3 כדור
מדובר בקלן של 40 מיקרוגרם לכדור כן

אני לא הייתי נוגע בקלן בכלל עשה לי תופעות לוואי מעצבנות כאבי ראש סחרחורת וכאלה ,
אנשים לוקחים קלן אבל שוכחים לבדוק את לחץ הדם שלהם שהוא לא מגיע לשמיים בכל מקרה אם אתה מחליט להשתמש תבדוק תמיד את לחץ הדם שלך .

• פותח/ת השרשור
שמעתי על התופעות לוואי האלו.
אני פשוט יודע שצריך להזהר עם זה, וזה מה שאני אעשה..
תודה רבה על התגובות..
עכשיו לגבי המינונים, אני לא רוצה לקחת את הקלן רק לשבועיים, אני שמעתי שאפשר לקחת את זה בתנאי שאחרי שבועיים אתה מצרף איתו עוד איזה כדור שכרגע שכחתי את השם שלו שמחדש את הרצפטורים..
איך לוקחים סייקל ארוך של קלן מבחינת מינונים של 2 הכדורים?

אני לא הייתי נוגע בקלן בכלל עשה לי תופעות לוואי מעצבנות כאבי ראש סחרחורת וכאלה ,
אנשים לוקחים קלן אבל שוכחים לבדוק את לחץ הדם שלהם שהוא לא מגיע לשמיים בכל מקרה אם אתה מחליט להשתמש תבדוק תמיד את לחץ הדם שלך .

במקרה של לחץ דם גבוהה להפסיק את השימוש בקלן?

תבדוק לפני תחילת הסייקל אם הלחץ דם של גבוה מאוד , במידה וכן אפילו אל תשקול את השימוש בקלן ,
אם לחץ הדם הוא בגדר הנורמה 120 על 80 אז אפשרי להשתמש בקלן קח בחשבון שהוא מעלה את לחץ הדם ,
אני אישית לא נוגע בו .

נערך לאחרונה:
תבדוק לפני תחילת הסייקל אם הלחץ דם של גבוה מאוד , במידה וכן אפילו אל תשקול את השימוש בקלן ,
אם לחץ הדם הוא בגדר הנורמה 120 על 80 אז אפשרי להשתמש בקלן קח בחשבון שהוא מעלה את לחץ הדם ,
אני אישית לא נוגע בו .
צריך לבדוק דופק+לחץ דם או שדופק לא כל כך חשוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית