הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלושה חודשים לאחר סיום סייקל ראשון - רגישות בפטמות

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
בערך בשבוע 5 לסייקל טסט נקי הרגשתי כאבים בפטמות, כמובן לקחתי נולבה וגם בPCT שילבתי נולבה..

בכל מקרה, קרה שנשארו לי גושים בפטמות - לא משהו שרואים מבחוץ אלא משהו שהרגשתי מבפנים..

כמה חבר'ה אמרו לי לנסות לקחת רימידקס שהוא גם אנטי אסטרוגן והוא מספח נוזלים, וזה לא עזר..

בכל מקרה לפני שלושה ימים, לחצתי על הגוש הזה שבפטמה שלי בלי כוונה וראיתי שיוצא טיפת נוזל דביק ושקוף כזה..

המשכתי ללחוץ וללחוץ ויצא טיפות קטנות, ככה עשיתי גם אתמול.

בכל מקרה, כרגע הנפיחות שהייתה לי במשך שלושה חודשים ירדה, הגוש מאחורי הפטמות קטן משמעותית והרגישות נעלמה כמעט לגמרי..

ניסיתי למצוא על זה חומר או משהו ולא מצאתי כלום..

חשוב לציין שזה התחיל לי בזמן הסייקל ונולבדקס לא עשה את העבודה, הסייקל שלי כלל אך ורק טסט נקי. (הרצתי את הסייקל עם עוד מישהו בדיוק אותם כמויות מכל דבר וPCT משותף בדיוק אותו הדבר ואצלו זה לא קרה..)

מה אתם אומרים? שמעתם על מקרים דומים?

תודה מראש!

הייתי אומר שיש מצב, אבל ברגע שזה בשני הצדדים קשה לי להאמין..

עוד תגובות?

סביר מאוד להניח שמדובר בגלקטוריאה. או בעצם יתר פרולקטין.
http://he.wikipedia.org/wiki/יתר_פרולקטין_בדם

במיוחד ניתן לאשש זאת ע"י העובדה שאתה מאשר שזה נוזל שקוף ודביק ולא חום אדמדם או ירוק מוגלתי ומדובר בנפיחות בפטמות.

אנשים, חבל שאתם מגיעים למצבים כאלה.
גש לרופא חביבי.

נערך לאחרונה:
לי קרה מקרה דומה , אחרי סייקל של טרן נהיו לי גושים מאחורי הפטמות הייתי באחוז שומן די גבוה , תבדוק לדעתי מה אחוז השומן שלך זהו דבר חשוב ,
בנוסף כמו שאמר כאן אביעד זה כנראה רמת פרולקטין גבוהה לגבי הפיסיטי מקווה שעשית אותו נכון , בכל מקרה מה שהיה לי עם הטרן עבר לאחר כחצי שנה לערך שתי הגושים האלה כמובן שהגעתי לאחוז שומן של 13 אחוז הכל ירד .
בכל מקרה תבדוק את הנושא אצל רופא שכנראה ישלח אותך לאולטרסאונד לבדוק מה יש מאחורי הפטמה .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אחוז השומן שלי כרגע הוא 16-17.. די גבוה..

השאלה מה הטיפול הרפואי כרגע?
מה עושים? מה ההשלכות? זה יכול להסתדר מעצמו?

אחוז השומן שלי כרגע הוא 16-17.. די גבוה..

השאלה מה הטיפול הרפואי כרגע?
מה עושים? מה ההשלכות? זה יכול להסתדר מעצמו?

הדבר הראשון שאתה יכול לעשות זה קודם-כל לא להיות היסטרי, היום יש שיטות לא כואבות להתאבדות (בצחוק,כן?) :-C

לך תעשה בדיקות דם על הבוקר לרמות פרולקטין - אם אני צודק ובד"כ אני תמיד צודק, הרמות יהיו גבוהות מאוד.
לגבי אחוז השומן, לא אידיאלי אבל 16% שומן זה לא למות, יש בילדרים שגם מגיעים ל20% במסה.

דבר עם הרופא שלך, תסביר לו ושיתן לך הפניה לבדיקות דם גם לרמות טסט', לדעתי אם הפרשת הפרולקטין שלך גבוהה לא בטוח שהתאוששת חזרה.
קשה לדעת אבל ככה, פשוט תיגש לרופא ותסביר לו.

נערך לאחרונה:
לדעתי הכל יתאזן בחזרה עניין של זמן רמת הפרולקטין באמת גבוהה כמו שאביעד כתב , תבדוק תנושא לגבי האחוז שומן שלך עצה שלי תעשה המון אירובי ותשמור על דיאטה זה מה שאני עשיתי עבד כמו קסם .
כשאחוז השומן גבוה הדבר בא לידי ביטוי גם בפטמות מניסיון שלי זה ככה כשהלכתי לרופא מומחה לבדיקה כדי לראות אולי זה גינו אחרי הסייקל הוא אמר לי שאין שום סימן לגינו ואין צורך בניתוח זה רק רקמת שומן בגלל העובדה שקצת השמנתי בכל הגוף .
בקיצור תעשה דיאטה ותלך לעשות בדיקות אצל הרופא !

• פותח/ת השרשור
חחח איזה אלופים אתם..
ואני שואל 100% מבחינת בריאות, כי מבחינת מראה לא רואים כלום וזה לא מפריע לי..
אז אני אחזור עם תשובות של בדיקות דם תוך כמה ימים..
תודה על ההרגעה, כבר שקלתי לקפוץ מאיזה גשר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית