נק' מוניטין:
1
- 47
- 0
בערך בשבוע 5 לסייקל טסט נקי הרגשתי כאבים בפטמות, כמובן לקחתי נולבה וגם בPCT שילבתי נולבה..
בכל מקרה, קרה שנשארו לי גושים בפטמות - לא משהו שרואים מבחוץ אלא משהו שהרגשתי מבפנים..
בכל מקרה, קרה שנשארו לי גושים בפטמות - לא משהו שרואים מבחוץ אלא משהו שהרגשתי מבפנים..
כמה חבר'ה אמרו לי לנסות לקחת רימידקס שהוא גם אנטי אסטרוגן והוא מספח נוזלים, וזה לא עזר..
בכל מקרה לפני שלושה ימים, לחצתי על הגוש הזה שבפטמה שלי בלי כוונה וראיתי שיוצא טיפת נוזל דביק ושקוף כזה..
המשכתי ללחוץ וללחוץ ויצא טיפות קטנות, ככה עשיתי גם אתמול.
בכל מקרה, כרגע הנפיחות שהייתה לי במשך שלושה חודשים ירדה, הגוש מאחורי הפטמות קטן משמעותית והרגישות נעלמה כמעט לגמרי..
ניסיתי למצוא על זה חומר או משהו ולא מצאתי כלום..
חשוב לציין שזה התחיל לי בזמן הסייקל ונולבדקס לא עשה את העבודה, הסייקל שלי כלל אך ורק טסט נקי. (הרצתי את הסייקל עם עוד מישהו בדיוק אותם כמויות מכל דבר וPCT משותף בדיוק אותו הדבר ואצלו זה לא קרה..)
מה אתם אומרים? שמעתם על מקרים דומים?
תודה מראש!
בכל מקרה לפני שלושה ימים, לחצתי על הגוש הזה שבפטמה שלי בלי כוונה וראיתי שיוצא טיפת נוזל דביק ושקוף כזה..
המשכתי ללחוץ וללחוץ ויצא טיפות קטנות, ככה עשיתי גם אתמול.
בכל מקרה, כרגע הנפיחות שהייתה לי במשך שלושה חודשים ירדה, הגוש מאחורי הפטמות קטן משמעותית והרגישות נעלמה כמעט לגמרי..
ניסיתי למצוא על זה חומר או משהו ולא מצאתי כלום..
חשוב לציין שזה התחיל לי בזמן הסייקל ונולבדקס לא עשה את העבודה, הסייקל שלי כלל אך ורק טסט נקי. (הרצתי את הסייקל עם עוד מישהו בדיוק אותם כמויות מכל דבר וPCT משותף בדיוק אותו הדבר ואצלו זה לא קרה..)
מה אתם אומרים? שמעתם על מקרים דומים?
תודה מראש!